Ο «Πύργος της Κολάσεως» στο Λονδίνο....φανερώνει την φτώχεια....την αποτυχία της ενσωμάτωσης..

Αυτά τα εκτρώματα είχαν χτιστεί ως affordable social houses στις δεκαετίες του '60 και του'70 λίγο πριν τον ερχομό του ΔΝΤ από τους εργατικούς του Τζέιμς Κάλαχαν. Κάτι σαν εργατικές κατοικίες αλλά στην πράξη κυρίως άεργοι μένουν εκεί, υπόψη στη Βρετανία ένα τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού είναι άεργοι - όχι άνεργοι - που ζουν από επιδόματα και δεν έχουν εργαστεί ποτέ - ούτε φυσικά πρόκειται. Είναι διασκορπισμένα σε όλο το Λονδίνο ακόμη και κοντά σε ακριβές γειτονιές. Η αξία ενός σπιτιού είναι αντιστρόφως ανάλογη με την απόσταση από αυτά τα εκτρώματα, κυρίως λόγω εκληματικότητας όσων μένουν εκεί - κυρίως μεταναστών-μουσουλμάνων...Θέλουν όλα γκρέμισμα.

Στην Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια εκτρώματα. Έχουμε όμως περιοχές που μαστίζονται από την εγκληματικότητα.....χωρίς φυσικά να υπολογίσουμε και τον ύποπτο ρόλο των Hot Spots.

http://perimajestic.blogspot.gr/2017/06/blog-post_14.html

From HEIL GAP

Peri φίλε σε χαιρετώ, ένα κτίριο σαν αυτό που κάηκε χθες στο δυτικό Λονδίνο... μπορείς να δεις στην ταινία …
T2 Trainspotting

https://streamango.com/f/ocertlpldnodbcqt/Tr81n_p0t_17_GR_Subs_avi_mp4

Τώρα (αν δεν θέλεις να παρακολουθήσεις όλο το έργο χμ, που εμένα μου άρεσε) αυτή η πολυκατοικία που μένει και το junkie … στο φιλμ εμφανίζεται μεταξύ το 15:40 … 16:40 αλλά και σε αρκετές άλλες σκηνές.
HEIL GAP (or mind …)

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....