“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

«ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ» ΚΡΑΤΟΣ Ή ΕΤΑΙΡΕΙΑ ; Οι Χελωνάδες διοικούν!...

Plötzlicher Rücktritt des Chefs der BRD-Finanzagentur

Ενδιαφέρον, πολύ ενδιαφέρον το κεφάλαιο «Γερµανία». 

Τόσο που όλοι µας, µα όλοι µας, κοιµόµαστε και ξυπνάµε µε αυτόν τον «εφιάλτη». Αυτόν τον φαινοµενικά πολύ δυνατό παράγοντα της Ευρώπης, την «ατµοµηχανή» της Ε.Ε., όπως συνηθίζουµε να λέµε, που αποφασίζει και διατάσσει και όλοι τρέχουν σαν µαϊµούδες πίσω της, τρέµοντας τα ακόµη χειρότερα που θα της έλθει να ξεφουρνίσει. Εφιάλτης και κακό µας όνειρο στον ύπνο και στο ξύπνιο η Άγγελα και ο καλός της, ο κ. Σόιµπλε. Αυτός, µωρέ, που µας εκβιάζει και απειλεί µε την παραχώρηση της εθνικής µας κυριαρχίας. Δύο χρόνια τώρα δουλεύει ασταµάτητα η κίτρινη προπαγάνδα στη Γερµανία και όλοι µαζί, ως µία απίθανα παράφωνη χωρωδία, µας βρίζουν και µας τροµοκρατούν µε το χειρότερο τρόπο. Αλλά και η µαφία των Βρυξελλών, µε τους τοκογλύφους, τις λέσχες και τα µεγάλα συγκροτήµατα, µήπως είναι αυτοί το 4ο Ράιχ και όχι η Γερµανία, όπως τόσο έντονα τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο στόµα των περισσοτέρων; 

Όλοι αυτοί, σε διατεταγµένη αποστολή διάλυσης της ευρωζώνης και αυτής ακόµη της Ευρώπης, όπως έχει µέχρι τώρα διαµορφωθεί, αρχής γενοµένης από την τροµερή επίθεση στην Ελλάδα, το προαιώνιο αγκάθι στο µάτι όλων αυτών των τοκογλύφων και λοιπών εγκληµατικών στοιχείων και ψυχοπαθών. Και γιατί η Γερµανία να µην είναι αυτή το 4ο Ράιχ; Μήπως θα µπορούσε να είναι θύτης αλλά και θύµα η σηµερινή Γερµανία και γιατί; 

Μελετήσαµε το πρόβληµα της Γερµανίας, από µία «αθέατη» για τους πολλούς πλευρά και µαζέψαµε αδιάσειστα στοιχεία για την πραγµατική κατάσταση που επικρατεί εκεί. Στοιχεία τα οποία οι συµπατριώτες αυτής της κυρίας µε αφάνταστα πολύ υλικό, ιστορικά έγγραφα, συνθήκες, συµφωνίες, νόµους, δικαστικές αποφάσεις, διεθνές δίκαιο κλπ., τεκµηριώνουν µε τον καλύτερο τρόπο τα αποτελέσµατα της έρευνάς τους. 

Ίσως όταν αυτά µαθευτούν και σε εµάς εδώ, αρχίσουν πλέον και οι ίδιοι οι επικεφαλής της χώρας αυτής ωµοί εκβιαστές, µαζί µε τους παρατρεχάµενους δικούς τους και τους εντός των συνόρων µας, αλλά και όλος ο τοκογλυφικός συρφετός των Βρυξελλών και όχι µόνο, να τρέχουν και να µη φθάνουν, να µην µπορούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αφού η γνώση αυτών των στοιχείων θέλουµε να πιστεύουµε ότι θα συµβάλλει όχι µόνο στην καλύτερη συνειδητοποίηση της κατάστασης που βιώνουµε εµείς οι Έλληνες και οι υπόλοιποι Ευρωπαϊκοί λαοί, αλλά κυρίως θα µας βοηθήσει στην καλύτερη κινητοποίησή µας, για να χτυπήσουµε το κακό στην πραγµατική του ρίζα. Και µετά να κάνουµε αυτής της κυρίας Μέρκελ, του περιβόητου υπουργού της, του κυρίου Σόιµπλε, αλλά και του διορισµένου «εκτελεστή» µας, του κυρίου Ράιχενµπαχ, κάποιες σχετικές ερωτήσεις, να δούµε τι θα µας απαντήσουν... 

Αλλά και στη µαφία των Βρυξελλών να απευθυνθούµε, να δούµε από πού παίρνουν όλη αυτή την αυθάδεια και το θράσος γι’ αυτή την απίστευτα εγκληµατική τους συµπεριφορά προς τους λαούς της Ευρώπης και προς την Ελλάδα, κρύβοντας και κουκουλώνοντας επιβαρυντικά στοιχεία και γεγονότα, τα οποία έχουν εξαιρετική σηµασία στις σχέσεις µεταξύ των λαών της Ευρώπης, στις συνθήκες και συµβάσεις που παράνοµα υπογράφονται και χωρίς ενηµέρωση και επικύρωση από τους ίδιους τους λαούς. Κανονικά θα πρέπει όλοι να λογοδοτήσουν και να 3 υποστούν τα νόµιµα από όλους όσους προσπαθούν µε κάθε τρόπο να µας φέρουν σε σκλαβιά και εξαθλίωση. 

Αλλά και πολλοί δικοί µας θα πρέπει τότε να καθίσουν στο σκαµνί για την ασυγχώρητη άγνοια ή συνειδητή συµµετοχή σε αυτό το κουκούλωµα, το οποίο σε τελική ανάλυση έχει καταστροφική επίδραση και στη δική µας πατρίδα, είτε είναι πολιτικοί εντός και στις Βρυξέλλες είτε και άλλοι... Τι µπορεί, όµως, να υπάρχει πίσω από την ψευδοσιδερένια κουρτίνα αυτής της Γερµανίας που µε τόση «επιµέλεια» φροντίζουν όλες οι πλευρές να αποκρύπτουν;;; Που κάνει, όµως, τώρα κινήµατα πολιτών, καθηγητές, βουλευτές και άλλους να ερευνούν κάποιους σοβαρούς και πολύ βασικούς φακέλους, οι οποίοι αφορούν τη χώρα τους και το περιεχόµενο των οποίων αλλάζει τελείως το σκηνικό της νοµικής της υπόστασης, ως κυρίαρχου, ελεύθερου και ανεξάρτητου κράτους. 

Ας ξεκινήσουµε κάνοντας µια σύντοµη ιστορική ανασκόπηση, γυρίζοντας πίσω στην εποχή που έληξε ο 2ος Παγκόσµιος Πόλεµος, ο πιο φρικτός από όλους τους µέχρι τότε πολέµους. Αµέτρητα τα εκατοµµύρια των νεκρών, των τραυµατιών, των ξεριζωµένων, της φωτιάς και του σιδήρου, της ισοπέδωσης παντού. Αµέτρητος ο πόνος και ο όλεθρος, η οικονοµική καταστροφή για τους λαούς που είχαν εµπλακεί σε αυτόν, αλλά και της ίδιας της Γερµανίας. Άγνωστες στους πολλούς σηµαντικές σελίδες της ιστορίας της χώρας αυτής, ειδικότερα µετά το 2ο Παγκόσµιο Πόλεµο. 

Κυρίως, όµως, µετά το 1990. Σελίδες που στοιχειοθετούν και ολοκληρώνουν το ίσως πιο µεγάλο ψέµα των τελευταίων 100 χρόνων, όπως πλέον ανοιχτά γίνεται παραδεκτό από τους ίδιους τους γερµανούς καθηγητές και δυνατές πρωτοβουλίες πολιτών που αγωνίζονται και ενηµερώνουν γι’ αυτό που παίζεται, όχι µόνο 4 εναντίον της χώρας τους και των ανθρώπων της αλλά και εναντίον µας και εναντίον πολλών άλλων λαών. Μας ενηµερώνουν, λοιπόν και είναι πλέον κοινό µυστικό, ότι η Γερµανία, 67 χρόνια µετά την ήττα της στον 2ο Παγκόσµιο Πόλεµο, εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ξένη κατοχή, µε παρουσία κατοχικών στρατιωτικών δυνάµεων στο έδαφός της, µε έλλειψη Συνθήκης Ειρήνης µε όλες τις χώρες που τότε βρέθηκε σε εµπόλεµη κατάσταση, µε µια προσωρινή κατάπαυση πυρός απέναντί τους, µε απουσία Συντάγµατος που θα είχε ψηφιστεί και επικυρωθεί από έναν ελεύθερο γερµανικό λαό χωρίς καµιά κρατική ή άλλη νοµική υπόσταση εντός των εδαφικών της ορίων... 

Όµως, για λίγο είναι απαραίτητο να πάµε πίσω στο έτος 1919, για να καταλάβουµε καλύτερα τι συνέβη και µετά τη λήξη του 2ου Π.Π. αλλά και µετά το 1990 που είναι το θέµα µας και που µας ενδιαφέρει άµεσα. Από την πρώην Αυτοκρατορία της Γερµανίας, η οποία βγήκε ηττηµένη από τον τότε 1ο Παγκόσµιο Πόλεµο, δηµιουργήθηκε φιλελεύθερη Συνταγµατική Κοινοβουλευτική Δηµοκρατία στις 11 Αυγούστου 1919, γνωστή ως Δηµοκρατία της Βαϊµάρης, µετά από ελεύθερες και δηµοκρατικές εκλογές και Σύνταγµα, γνωστό ως το Σύνταγµα του Γερµανικού Ράιχ, ως Σύνταγµα της Βαϊµάρης. 

Το 1933, όταν ο Χίτλερ κέρδισε νόµιµα τις εκλογές και ανέβηκε στην εξουσία, δεν φάνηκε καθόλου διατεθειµένος να τηρήσει αυτό το Σύνταγµα της Βαϊµάρης όπως το παρέλαβε και έτσι άρχισε να εκδίδει νόµους τελείως αντίθετους και παράνοµους προς αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, στη Ναζιστική Γερµανία είχε δηµιουργηθεί το τελείως παράδοξο να υπάρχει δηµοκρατικά εκλεγµένος καγκελάριος, ο οποίος, όµως, µε το να εκδίδει 5 παράνοµους νόµους είχε καταργήσει και στην ουσία και στην πράξη αυτό το σύνταγµα της Βαϊµάρης, στο οποίο λίγο πριν είχε ορκιστεί ως καγκελάριος να σέβεται και να προστατεύει. 

Ιδιαίτερα µε το νόµο τον οποίο ο Χίτλερ συνέταξε στις 24 Μαρτίου 1933, που του επέτρεπε πλέον να επιβάλλει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κάτω από το µανδύα του αγώνα που έπρεπε να κηρύξει ενάντια στις επείγουσες ανάγκες του λαού και του κράτους (das Ermächtigungsgesetz - Gesetz zur Behebung der Not von Volk und Reich). Νόµος ο οποίος στην πραγµατικότητα του άνοιγε πλέον το δρόµο της επιβολής δικτατορίας - του γνωστού 3ου Ράιχ - µε την απίστευτη τραγωδία που σκόρπισε και στη χώρα του και σε δεκάδες άλλες χώρες και εκατοµµύρια αθώα θύµατα. Να σηµειώσουµε δε ότι τους αντιδρούντες και αντίθετους προς αυτό το νόµο, που ο Χίτλερ φοβόταν ότι θα τον καταψήφιζαν, ή τους σκότωνε ή τους έριχνε στη φυλακή. Φτάνουµε τώρα στο τέλος του 2ου Παγκοσµίου Πολέµου, στο 1945, µε τη Γερµανία να εξέρχεται και αυτή τη φορά ηττηµένη, ντροπιασµένη και κατεστραµµένη. 

Ο Χίτλερ, ο «νόµιµος» καγκελάριος, ή έχει αυτοκτονήσει ή έχει ήδη εγκαταλείψει τη χώρα. Ο διορισµένος από τον ίδιο ως διάδοχός του και αρχηγός του κράτους ναύαρχος Donitz, αλλά και διορισµένος και ως αρχηγός της Wehrmacht, δεν µπορούσε να είναι αυτός ο οποίος θα υπέγραφε την παράδοση της ηττηµένης χώρας στους τέσσερις νικητές - συµµάχους: Η.Π.Α., Μ. Βρετανία, Γαλλία και Σοβιετική Ένωση, κατά το ισχύον Διεθνές Δίκαιο. 

Πρέπει να ξέρουµε ότι µετά την κατάρρευση του ναζιστικού καθεστώτος αυτόµατα είχε επανελθει σε ισχύ η κρατική υπόσταση της Δηµοκρατίας της Βαϊµάρης στα προ του πολέµου εδαφικά της όρια, όπως και το νόµιµο αυτής Σύνταγµα. Η παράδοση της ηττηµένης χώρας, η οποία έπρεπε κανονικά σύµφωνα µε το Διεθνές Δίκαιο να γίνει από νόµιµα εκλεγµένο αρχηγό τους κράτους και ο οποίος, όπως ήδη αναφέραµε, δεν υπήρχε πλέον, πραγµατοποιήθηκε αναγκαστικά από τους 6 αρχηγούς των τριών Σωµάτων: Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού (Friedburg, Keitel και Strumpf), οι οποίοι είναι αυτοί που υπέγραψαν την άνευ όρων παράδοση του στρατού και όχι του νόµιµα υπάρχοντος κράτους, το οποίο όπως είπαµε είχε επανέλθει σε ισχύ. Στις 8 Μαϊου 1945 διαλύθηκαν και παραδόθηκαν οι στρατιωτικές δυνάµεις. Δεν µπορούσε κατά το Διεθνές Δίκαιο να διαλυθεί ή να παραδοθεί το κράτος της Γερµανίας, του Deutsches Reich δηλαδή. 

Και είναι αυτό το νόµιµο κράτος, µε ολόκληρη την εδαφική του επικράτεια και µάλιστα αυτή του 1933/37, πάνω στο οποίο έγινε η “µοιρασιά” και το οποίο τέθηκε υπό την κατοχή των συµµαχικών - νικητριών στρατιωτικών Δυνάµεων, µε κύρια νικήτρια τις Η.Π.Α. (SHAEF - Gesetz Nr.52, Art.1), (Deutschlandvertrag, BGBL, 1955 II S.301), γεγονός που έχει και επισήµως αναγνωρισθεί από ένα µεγάλο αριθµό κρατών, µεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Ότι δηλαδή οι Η.Π.Α. είναι η κύρια νικήτρια και κατοχική Δύναµη της Γερµανίας µετά την ήττα της στον 2ο Παγκόσµιο Πόλεµο. 

Έτσι, την 1η Σεπτεµβρίου 1948, οι τέσσερις νικήτριες Δυνάµεις προέβησαν στη δηµιουργία ex nihilo - από το τίποτα - «παράνοµων προσωρινών διοικητικών οντοτήτων» ως εξής: 
1. από τις τρεις Δυτικές συµµαχικές δυνάµεις, αυτή της Οµοσπονδιακής Δηµοκρατίας της Γερµανίας, BRD Bundesrepublik Deutschland (ή Δυτική Γερµανία), µε πρωτεύουσα τη Βόννη, 
2. από τη Σοβιετική Ένωση, στη ζώνη η οποία είχε περιέλθει στη δικαιοδοσία της, αυτή της Λαϊκής Δηµοκρατίας της Γερµανίας, DDR Deutsche Demokratische Republik (ή Ανατολική Γερµανία), µε πρωτεύουσα το Ανατολικό Βερολίνο, 
3. το υπόλοιπο της πόλης του Βερολίνου, υπό κατοχή και αυτό, ορίστηκε ως έδρα των συµµαχικών στρατιωτικών δυνάµεων µε ειδικό νοµικό καθεστώς, 
4. η περιοχή της Ανατολικής Πρωσίας, η οποία τέθηκε υπό τη διαχείριση της Πολωνίας και 
5. η περιοχή του Καλίνιγκραντ, η οποία ανατέθηκε στη Σοβιετική Ένωση. Αυτές, βέβαια, οι πέντε οντότητες προϋπόθεταν από την αρχή ότι θα είχαν προσωρινή διάρκεια και θα καταλύονταν αυτόµατα τη στιγµή της υπογραφής της οριστικής συνθήκης ειρήνης, η οποία θα έπρεπε και να οριστικοποιήσει το τέλος του 2ου Π.Π. και των πολεµικών εχθροπραξιών. 
Να άρει, δηλαδή, την προσωρινή κατάπαυση πυρός και να αποκαταστήσει τη νοµική υπόσταση, κυριαρχία και κυριότητα της χώρας. Ακόµα, να δοθεί το δικαίωµα στο γερµανικό λαό να ψηφίσει ελεύθερα το καινούριο του σύνταγµα και να εκλέξει ελεύθερα την καινούρια του νόµιµη κυβέρνηση, σύµφωνα πλέον µε το νέο - κοινό για όλη την επικράτεια - Σύνταγµα. 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΔΩ 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΕΡΒΕΡΟΣ

Comments