“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Το χθες, το σήμερα, χωρίς αύριο η κληρονομιά των Νεοελλήνων! «Ο Μάγος που λύγισε το Μέλλον»

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t]online.de

Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν το ένα από το άλλο.

Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία.

Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια.

Η εγκάθετη προδοτική Εβραϊκή κυβέρνηση στο Σύνταγμα που μολύνει τον άγνωστο στρατιώτη, που για τα μάτια του κόσμου λέγετε ακόμα Ελληνική βουλή, εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Εβραίων αδελφών της!

Το Ισραήλ λέει δεν με ενδιαφέρει πως θα κυβερνήσεις τα ζόμπι τους Έλληνες, θέλεις να τους ψήσεις και να τους φας, θέλεις να τους εξαφανίσεις, με ενδιαφέρει να προστατεύετε τους Εβραίους αδελφού σας – και τα συμφέροντα τους!

Το πρόβλημά μου είναι με τους φίλους μου, που μου λένε, οι Εβραίοι είναι φίλοι μας, μας βοηθάνε – και χίλιες μύριες προφάσεις που άλλες υπάγονται στην άγνοια και άλλες στην σχεδιασμένη εξόντωση της Ελληνικής φυλής!

Όταν μιλάς για τους Εβραίους θα πρέπει να είσαι στις τοποθετήσεις σου σωστός, να μην αφήνεις ψεγάδι αμφιβολίας στον αναγνώστη, διότι αυτό εκμεταλλεύονται, ψάχνουν σε χίλιες αλήθειες να βρουν ένα λάθος, όχι ψέμα – και σε αυτό επενδύουν να διαγράψουν ως ψέματα τις 999 αλήθειες!!!

Όταν λες εβραίος, είναι σαν να λες ύαινα, κόμπρα, ποντίκια, σκορπιοί, όσο τους έχεις σε κλουβί, δεν κινδυνεύεις, άμα τους αφήσεις ελεύθερους , όσο καλά και να τους φερθείς θα σε δαγκώσουν και θα πεθάνεις!

Οι Εβραίοι γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα, το μεγαλύτερο τους όπλο είναι ο χριστιανισμός, Ορθοδοξία και καθολικισμός!

Και το αστείο, έχουν μπροστάρη την άγια γραφή!!!!!!!!

Οι Χριστιανοί σκίζουν τα ιμάτιά τους ότι είναι εχθροί με τους Εβραίους, όμως έπεσαν οι μάσκες, πρόσφατα τους είδαμε να αγκαλιάζονται κάτω από τον κινώ σκοπό, την πανθρησκεία, που είναι το θρησκευτικό παρακλάδι της Νέας Τάξης!!!!

Την βρομερή τους διαχρονική σταδιοδρομία την έχουν ξεκινήσει συκοφαντώντας και διαβρώνοντας τα αρχαία ελληνικά ιερατεία, βρήκαν την ευκαιρία, στην διαμάχη που είχαν τα ιερατεία με τους φιλοσόφους – και έσπειραν το καλύτερό τους όπλο, την διχόνοια!

Τα ιερατεία που δεν ήθελαν να αποχωριστούν την ηγεμονία, συνεργάστηκαν εναντίων των φιλοσόφων με τους Εβραίους!

Άλλωστε έχουμε διαβάσει αληθινά κείμενα, για τις τιμωρίες τον φιλοσόφων και πως συκοφαντήθηκαν και θανατώθηκαν, ή αυτοεξορίστηκαν!

Το δηλητήριό των εβραίων κατά των Ελλήνων υπόβοσκε και καραδοκούσε, σαν την οχιά – και την ευκαιρία την βρήκε δεύτερη φορά μετά τον θάνατο του μέγα στρατηλάτη Αλέξανδρου, που οι στρατηγοί του έγιναν εχθροί από φίλοι για την εξουσία, χάρις τις υπηρεσίες των Εβραίων, που κρατούσαν με υπομονή το δηλητήριο από την στιγμή που μπήκε ο μέγας στρατηλάτης στην Ιερουσαλήμ!!!!!!

Το θεάρεστο έργο τους το συνέχισαν με την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, μετά στο Βυζάντιο, μετά στα 400 χρόνια σκλαβιάς των Ελλήνων – και στην συνέχεια ακάθεκτοι στον Β. Παγκόσμιο πόλεμο!

Όπως είπα το εργαλείο τους, ο δούρειος Ίππος όταν και είναι ο χριστιανισμός, για αυτό τον έβαλαν να κάψει, να σφάξει και να διαλύσει τα πάντα, να μην υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος τους, το ίδιο κάνουν και σήμερα!

Και εμείς οι φιλάνθρωποι, οι πολιτισμένοι, θα τους κάνουμε Μουσείο, μνημείο, για να τους τιμήσουμε που μας έσφαξαν!!!

Το ίδιο ετοιμαζόμαστε να κάνουμε και με το Τάμα των χριστιανοεβραίων!

Η ηλιθιότητά μας όμως σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ με το Τέμενος στον Βοτανικό!!!

Αυτό θα είναι η κορωνίδα της υποδούλωσης στους αλλόφυλους, δεν τους άφησε Ο Λεωνίδας, ο Μέγας Αλέξανδρος – και αυτήν την βαριά και ασήκωτη κατάρα της προδοσίας θα την ζήσουμε εμείς!

Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε»…. …Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα, σηκώνουμε τα χέρια στον ουρανό και ορκιζόμαστε στους προγόνους μας!!!.

ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Varg Vikernes – » Ελπίζω εσείς οι Έλληνες να θυμηθείτε τις ρίζες σας «

» Είναι πολύ λυπηρό πως η ευρωπαϊκή φυλή περιθωριοποιήθηκε μέσα στο ίδιο το σπίτι της, την Ευρώπη, όπως και ο τρόπος που διάφορες ομάδες στρέφονται εναντίον αυτών που προσπάθησαν να μας καταστρέψουν σαν φυλή.

Το πιο λυπηρό απ’ όλα είναι πως στοχοποίηθικαν νεαρά παιδιά, αντί των άπιστων γονιών τους ή αυτών που τους έκαναν πλύση εγκεφάλου, σχεδιασμένη στέρηση της γνώσης, κάνοντάς τους να αποδεχτούν την ιδέα της καταστροφής της φυλής τους, μέσω της μπασταρδοποίησης που δέχτηκε.

Οι Σιωνιστές της Θεσσαλονίκης

«Οι Σιωνιστές της Θεσσαλονίκης – Εβραίοι, Ρωμιοχριστιανοί, Χριστιανοκομμουνιστές».

Μια ανάλυση του Γεωργίου Θ. Χατζηθεοδώρου, Δόκτορος πτυχιούχου μηχανικού.

Εργατική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη 1919

Η Ισραηλιτική Κοινότητα της Θεσσαλονίκης έχει καταθέσει αγωγή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για έκταση 7.349,37 τ.μ. για ένα ζήτημα που ξεκινά από το μακρινό 1928 και ότι η σημερινή κυβέρνηση των «Πράσινων Βοδιών» μέσω του υπουργείου Οικονομικών, αναγνωρίζει τις απαιτήσεις της ισραηλιτικής πλευράς και είναι πρόθυμη να καταβάλλει ως αποζημίωση, το ποσά των 9.943.697 ευρώ, με δυο έντοκα ομόλογα του Δημοσίου.

Σημειώνεται ότι η εβρα’ι’κη πλευρά διεκδικεί άλλα τέσσερα ακίνητα.

Στο φορολογικό νομοσχέδιο, το άσχετο και άχρηστο Υπουργείο Οικονομικών αναφέρει χαρακτηριστικά στην παράγραφο VI του άρθρου 45, στην σελίδα 64, τα εξής (1) :

«Ενόψει των ανωτέρω ενδείκνυται η οριστική επίλυση της διαφοράς, η οποία πέραν της αβεβαιότητας ως προς την τελική έκβαση της, δεν έχει αποκλειστικώς νομική διάσταση, αλλά συνδέεται και με τα ανθρωπιστικά ιδεώδη, διότι εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης αποκατάστασης των συνεπειών του ολοκαυτώματος, ενόψει του γεγονότος ότι συνάπτεται με την προκληθείσα κατά τρόπο βέβηλο καταστροφή, κατά διαταγή των αρχών κατοχής, σχεδόν του συνόλου της Ισραηλιτικής Κοινότητας της Θεσσαλονίκης και της συνδεδεμένης με το νεκροταφείο μακραίωνης ιστορικής της μνήμης………»
Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τους.

Ποια είναι η προέλευση της Ισραηλιτικής Κοινότητας της Θεσσαλονίκης και ποιες είναι οι μέχρι σήμερα δραστηριότητες της;

Το 1492 μ.Χ. περίπου 200.000 Εβραίοι εκδιώχτηκαν από την Ισπανία και εγκαταστάθηκαν με έγκριση των αρχών της Οθωμανικής αυτοκρατορίας στην τότε επικράτεια αυτής.

Ένα μεγάλο μέρος αυτών εγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Αποτελεί εβρα’ι’κο ψεύδος μεγάλης ολκής ότι η πλειοψηφία των κατοίκων της Θεσσαλονίκης κατα το 1912 ήταν Εβραίοι, όπως διατύπωσαν στο συνέδριο του Νοεμβρίου 1992 με θέμα «εβρα’ι’κες κοινότητες της νοτιοανατολικής Ευρώπης κατά τους τελευταίους πέντε αιώνες».

Αυτό δεν το λένε τυχαία, αλλά αποσκοπούν να διεκδικήσουν την Θεσσαλονίκη, ως Εβραϊκό ανεξάρτητο κράτος των Εβραίων!

Και αθόρυβα ρίχνουν μαχαιριές πισώπλατα στα θέματα Θράκη Σκόπια και άλλα, για να διατηρούν ανοιχτή την πληγή, με συνεχή αιμομικτική αιμορραγία!!!

η Εβραία ιστορικός Ρενα Μολχο.

Το 1912 οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έλεγχαν την στοά «Αλιανς», συγκέντρωσαν, υπό μορφή εράνου και παρέδωσαν στην Τουρκία το μυθικό ποσό των 650.000.000 χρυσών λιρών (δημοσίευμα Εφημερίδος «Εστία», 9 Οκτωβρίου 1912), ενώ μέλη της εβρα’ι’κης κοινότητας, συγκρότησαν εθελοντικό σώμα και πολέμησαν κατά του Ελληνικού στρατού, στο πλευρό των Τούρκων.

Και εμείς οι πολιτισμένοι ανθρωπιστές θα τους κάνουμε και μνημείο και ζουν με το αίμα του Ελληνικού λαού αφορολόγητα!!!

Πάντοτε οι Εβραίοι και οι Χριστιανοκομμουνιστές στόχευαν στην απόσπαση της Μακεδονίας, από την Ελλάδα και όχι μόνο .

Το αποδεικνύουν οι υποχθόνιες δολοπλοκίες και οι ραδιουργίες τους, σε όλα τα επίπεδα.

Από τα χρόνια ήδη της τουρκοκρατίας, ο εβρα’ι’κης καταγωγής Τσαλ Μπέης, είχε επιδοθεί στην σφαγή του Μακεδονικού Ελληνισμού.

Ακόμη και η ίδρυση του Μακεδονικού Κομιτάτου των Βουλγάρων κατά τα έτη 1900-1908 μ.Χ., ήταν εβρα’ι’κης έμπνευσης, που υλοποιήθηκε από τους βουλγαρίζοντες κρυπτοεβραίους Γιοζεφ και Γιαγκοφ.

Μεταγενέστερα, το 1905 μ.Χ., η επανάσταση του «Ιλλιντεν», στηρίχτηκε κατά ένα μεγάλο μέρος στην ενεργό συμμετοχή των Εβραίων, υπό την ηγεσία των αδελφών Καμχη.

Από το μασονικό περιοδικό «Ακακια» της Θεσσαλονίκης Οκτωβρίου 1908 πληροφορούμεθα, ότι «η ξένη μασονική στοά Μακεδονία με έδρα την Θεσσαλονίκη, είχε ως διδάσκαλο τον Ιταλοεβραιο Εμ. Καρασο, στην δικαιοδοσία του οποίου υπάγονταν τρεις ακόμη ξένες μασονικές στοές, στους κόλπους των οποίων οι Ταλαατ και Ενβερ, βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να δημιουργήσουν την Κίνηση Νεότουρκων με μέλη που αποτελούνταν εξ’ολοκληρου από Τουρκοεβραίους.

Μέσα από αυτούς τους κύκλους αναδείχτηκε ο Κεμαλ Ατατουρκ, ο οποίος με την βοήθεια των αδελφών του Εβραίων της εβρα’ι’κης στοάς Θεσσαλονίκης Μπαι-Μπριθ θα συνέτριβε τον Ελληνικό στρατό το 1922…..»

Η αδιαμφισβήτητη ανάμειξη των Εβραίων ιδρυτών του ΚΚΕ Αβραάμ Μπεναρογια και Κουν Βεντουρα, οι οποίοι μάλιστα ως βουλευτές του ΚΚΕ, έθεσαν θέμα ανεξαρτητοποιήσεως της Μακεδονίας το 1927 μέσα στην Ελληνική Βουλή, στην τρισάθλια απόπειρα διασπάσεως της Μακεδονικής γης από τον Ελληνικό κορμό, φωτίζει αρκετά το παρασκήνιο (2, 3).

Οι ίδιοι αυτοί Εβραίοι ιδρυτές του ΚΚΕ, δηλητηρίαζαν κατά τον χειρότερο τρόπο και υπονόμευαν και αποσταθεροποιούσαν από μέσα το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων μας, παράγοντες οι οποίοι συνετέλεσαν καθοριστικά στην Μικρασιατική Τραγωδία.

Και εμείς τους έχουμε στην Βουλή και κυβερνάνε τα ζόμπι, που το παίζουν φιλάνθρωποι, ανθρωπιστές, πολιτισμένοι, φιλόξενοι, και σκύβουν δουλικά στους οικονομικούς κατακτητές και δολοφόνους τους!

Στην Θεσσαλονίκη τα δυο αυτά εβραιοκομμουνιστικα καθάρματα δημοσίευαν στην εφημερίδα «Avanti» πικρόχολα κείμενα κατά του Ελληνισμού.

Επανερχόμενοι στο φορολογικό νομοσχέδιο, του Υπουργείου Οικονομικών, της κυβέρνησης των «Πρασίνων, μπλε, κόκκινων, μαύρων κίτρινων Βοδιών», παράγραφος VI του άρθρου 45, στην σελίδα 64 και στις διατυπώσεις «προκληθείσα κατά τρόπο βέβηλο καταστροφή» του εβρα’ι’κου νεκροταφείου μακραίωνης ιστορικής μνήμης Θεσσαλονίκης, πάνω στο οποίο ανοικοδομήθηκε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να γνωρίζουμε, ότι όπως μας πληροφορούν οι φοιτητές της ισραηλινής σοσιαλιστικής οργανώσεως «Ματζπεν» της Ιερουσαλήμ (P.O.B. 2234 Ιερουσαλήμ) (4):

Η οδός Αργκόν στην Ιερουσαλήμ είναι χρισμένη πάνω σε μουσουλμανικά νεκροταφεία των Παλαιστινίων

Το Ξενοδοχείο Χίλτον στο Τελ-Αβιβ είναι χρισμένο πάνω σε κατεστραμμένο μουσουλμανικό νεκροταφείο των Παλαιστινίων.

Που είναι λοιπόν κρυμμένα τα «ανθρωπιστικά Ιδεώδη» των Εβραίων στα οποία αναφέρεται το ηλίθιο Υπουργείο Οικονομικών των Ελλήνων;

Μάλλον δεν αναφέρετε το Υπουργείο, αλλά αυτοί που το έχουν καταλάβει, εβραίοι, κοτζαμπάσηδες, γερμανοτσολιάδες!

Ο εβραίος συγγραφέας Ισραελ Σοχακ στο βιβλίο του με τίτλο «Ο ρατσισμός του Ισραηλινού Κράτους», σελις 152 μεταξύ άλλων σημαντικών γράφει (5):

«Για να γίνει πιστευτό ότι πριν από το Ισραήλ, η Παλαιστίνη ήταν έρημος, εκατοντάδες χωριά ισοπεδώθηκαν από μπουλντόζες με τα σπίτια τους, τις αυλές τους, τα νεκροταφεία και τους τάφους τους».
Θεωρούνταν «απών» κάθε Παλαιστίνιος που είχε εγκαταλείψει για να σώσει την ζωή του πριν την 1η Αυγούστου 1948 την κατοικία του.

Με τον εγκληματικό αυτό τρόπο κατασχέθηκαν τα 2/3 της γης που κατείχαν οι Άραβες!

Με την δημιουργία του «Εθνικού Εβρα’ι’κου Ταμείου» η γη που κλεβόταν από αυτό δεν μπορούσε να πουληθεί, ούτε καν να ενοικιαστή σε μη Εβραίους. Με τον νόμο της 23 Νοεμβρίου 1953 (Εθνικό Εβρα’ι’κο Ταμείο) και της 10ης Ιανουαρίου 1956 (Ταμείο Ανοικοδομήσεως) τα εδάφη που εκλάπησαν χαρακτηρίζονται ως «Εδάφη του Ισραήλ».

Ακόμη και στην ναζιστική Γερμανία τέτοιοι νόμοι δεν υπήρχαν !

Και αυτό το ολοκαύτωμα του Παλαιστινιακού λαού δεν το βλέπει η ένοχη παγκόσμια κοινωνία, ούτε το συμβούλιο των ηνωμένων εθνών!!!!!!!!!!!!.

Όπως δεν βλέπει και της Ελλάδος και όλων των χωρών της μέσης ανατολής!

Πως ξυπνάς τους Έλληνες πατριώτες μας, από το όποιο που τους έχουν ποτίσει;;;

Η εφημερίδα Le Monde της 18ης Απριλίου 1993 μας πληροφορεί:

«Περισσότεροι από 200.000 Εβραίοι είναι εγκατεστημένοι στα κατεχόμενα εδάφη του πολέμου του 1967 συμπεριλαμβανομένων του Γκολάν και της Δυτικής Ιερουσαλήμ ενώ άλλοι 120.000 εβραίοι έχουν εγκατασταθεί σε περίπου 12 γειτονιές στον Ανατολικό τομέα της Ιερουσαλήμ.

Στην λωρίδα της Γάζας κατοικούν 3.000 Εβραίοι ενώ στο οροπέδιο Γκολάν, βρίσκονται 12.000 εβραίοι μοιρασμένοι σε τριάντα τοποθεσίες».

Η εγκατάσταση αποικιακών οικισμών στα κατεχόμενα εδάφη αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των διεθνών κανόνων δικαίου και κυρίως της Συμβάσεως της Γενεύης της 12ης Αυγούστου 1949, της οποίας το άρθρο 49 ορίζει:

«Η κατοχική δύναμη δεν μπορεί να προβεί σε μεταφορά ενός τμήματος του δικού της άμαχου πληθυσμού στα εδάφη που κατέχει»

Αυτός είναι περιβόητος δολοφόνος των λαών ΟΗΕ!!!!!!!

ΟΗΕ: Άσε τι λέμε και τι γράφουμε, αυτά είναι για αποκοιμίζουμε τα ζόμπι, Εβραίοι κάνετε ήσυχα τα δολοφονικά σας σχέδια πραγματικότητα, ο ( ΟΗΕ ) ο φίλος σας είναι εδώ!!!!!!

Ποτέ δεν εγκατέστησε ο Χίτλερ Γερμανούς «αποίκους» σε εδάφη απ’ όπου θα είχαν εκδιωχτεί π.χ. οι Γάλλοι χωρικοί!

Βάσει της ισραηλινής νομοθεσίας (Νόμος για την εθνικότητα 5712-1952) ένας Εβραίος της Ισπανίας γίνεται Ισραηλινός πολίτης την ίδια στιγμή που πατά το πόδι του στο αεροδρόμιο του Τελ-Αβιβ απ’ ότι ένας Παλαιστίνιος γεννημένος στο Τελ-Αβιβ από γονείς Παλαιστίνιους.

Με το διάταγμα περί εγγειου ιδιοκτησίας το 1962 απαλλοτριώθηκαν 500 εκτάρια στο Ντε’ι’ρ Ελ-Αράντ, στο Ναμπελ και το Μπενεχ για την δημιουργία της πόλεως Καρμηλον που προορίζονταν μόνο για Εβραίους.

Ο εβραίος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ Δρ. Ισραελ Σαχακ στο βιβλίο του με τίτλο «Ο ρατσισμός του Ισραηλινού κράτους» σελίδα 57 (5) μας πληροφορεί, ότι υπάρχουν στο Ισραήλ ολόκληρες πόλεις (Καρμηλον, Ναζαρετ, Ιλλιθ, Χατζορ, Αραντ, Μιτγφεν-Ραμεν κ.α.) όπου ο νόμος ρητά απαγορεύει στους μη Εβραίους να κατοικήσουν.

Και όμως εδώ δεν υπάρχει ρατσισμός!!!!!!!!!!!!!

Όσο για την διακήρυξη του Συνεδρίου στο Τερεζιν (της 26-30.6.2009), όπου με σύμφωνη γνώμη της Ελλάδος (των ηλιθίων !) διατυπώνεται η ανάγκη διευθέτησης των ζητημάτων που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία εβρα’ι’κων οργανισμών την περίοδο του ολοκαυτώματος, πρέπει να ληφθούν τα εξής υπόψη:

Από τα 50 εκατομμύρια νεκρούς του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου τα 17 εκατομμύρια ήσαν Σλα’υ’οι.

Ο Χιτλερισμός ήταν ένα έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας και όχι απλώς ένα τεράστιο πογκρόμ κατά των Εβραιών.

Ο Ιουδαϊσμός δεν ήταν το μόνο θύμα της βαρβαρότητας του Χίτλερ.

Μην ξεχνάμε ότι πολλοί Εβραίοι του πολιτικού Σιωνισμού όπως ο Γιτζακ Σαμιρ και Μεναχεμ Μπεγκιν, κατά τον Εβραίο Μπαρ Τζοχαρ (Μπεν Γκουριον, ο Οπλισμένος Προφήτης, Παρίσι 1966, Σελις 99) συνεργάστηκαν με τους Ναζιστές (6).

Ο ουσιαστικός στόχος του Πολιτικού Σιωνισμού δεν ήταν να σώσουν εβρα’ι’κες ζωές αλλά να δημιουργήσουν ένα εβρα’ι’κο κράτος στην Παλαιστίνη.

Κατά προτεραιότητα σωζόταν οι πλούσιοι Εβραίοι και όσοι θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμοι στην γη του Ισραήλ.

Γι’αυτο πολλοί μέλλοντες πρωθυπουργοί του Ισραήλ έλαβαν μέρος στην επιχείρηση «Haavara» οπως π.χ. ο Μπεν Γκουριον, ο Μοσε Σερτοκ (Μοσε Σαρρετ), η Γκολντα Με’ι’ρ κ.α.

Σύμφωνα με τους στόχους του Πολιτικού Σιωνισμού, ήταν σημαντικότερο να σωθούν από την ναζιστική Γερμανία τα Εβρα’ι’κα Κεφάλαια, που θα επέτρεπαν την ανάπτυξη της επιχειρήσεώς τους παρά οι ζωές των φτωχών Εβραίων, των ανίκανων για εργασία ‘η για πόλεμο, που θα αποτελούσαν βάρος.

Εδώ ας δει ο Εβραϊκός λαός, ποιοι πούλησαν ποιους;;;;;

Εδώ η ιστορία και οι καθαροί ιστορικοί τοποθετούν το φτιαχτό και αληθινό ολοκαύτωμα, τους θυσίασαν, κυνός τους σκότωσαν, κυνός τους εκμεταλλεύτηκαν προς ίδιο όφελος!!!!!

Αξίζουν πράγματι αυτά τα αθώα θύματα να τα θυμάται η ανθρωπότητα, όχι όμως με τον βρόμικο τρόπο που το διαχειρίζεται ο Σιωνισμός!!!!

Μέσω του θεολογικού ονόματος «Ολοκαύτωμα» καμουφλάρεται το όλο θέμα και δίνεται ένας θυσιαστικός χαρακτήρας στις πραγματικές σφαγές για να υπαχθούν αυτές με κάποιο τρόπο στο θειο σχέδιο, όπως π.χ. η σταύρωση του Ιησού.

Να μην ξεχνάμε ότι Ο Γιαχφε είπε ότι το μοναδικό και επίλεκτο είδος ανθρώπων επάνω στην γη είναι οι Εβραίοι – και ότι τους υπόλοιπους θα ρήξη φωτιά και θα τους εξαφανίσει, το οποίο το κάνουν μέχρι σήμερα, οι εκπρόσωποί του στην γη!

Ο Πολιτικός Σιωνισμός είναι μια ιουδα’ι’κη αίρεση που θέλει να ορίσει τον εβρα’ικο λαό σαν μια εθνική οντότητα. Είναι μια πολύ επικίνδυνη πολιτική, εθνικιστική και αποικιακή θεωρία και δεν έχει καμία σχέση με την ιουδα’ι’κη πίστη και πνευματικότητα. Ήδη το 1938 καταδίκαζε ο Αλβέρτος Α’ι’νστα’ι’ν τον προσανατολισμό του Πολιτικού Σιωνισμού, όπως διαβάζουμε στο βιβλίο του Ραβίνου Μοσε Μενουχιν με τίτλο «Η παρακμή του Ιουδα’ι’σμού στις μέρες μας» 1969, σελίδα 324 (7):

«Θα ήταν, κατά την γνώμη μου, πιο λογικό να φτάσουμε σε μια συμφωνία με τους Άραβες, πάνω στην βάση μιας κοινής ειρηνικής ζωής, παρά να δημιουργήσουμε ένα εβρα’ι’κο κράτος.

Η ιδέα που έχω για την ουσιώδη φύση του ιουδα’ι’σμου συγκρούεται με την ιδέα ενός εβρα’ι’κου κράτους, με σύνορα, στρατό και ένα σχέδιο κοσμικής δυνάμεως, όσο ταπεινό κι αν είναι.

Τρέμω για τις εσωτερικές ζημιές που θα υποστεί ο Ιουδα’ι’σμος, εξ’ αιτίας της αναπτύξεως, στις τάξεις μας, ενός στενού δογματικού εθνικισμού.

Δεν είμαστε πια οι Εβραίοι της περιόδου των Μακκαβαίων.

Το να ξαναγίνουμε έθνος, με την πολιτική έννοια του όρου, θα ισοδυναμούσε με μεταστροφή από την πνευματικότητα της κοινότητάς μας, την οποία οφείλουμε στην ιδιοφυΐα των προφητών μας».

Ο χειρότερος εχθρός των Εβραίων και τηs εβρα’ι’κης πίστη είναι η εθνικιστική, ρατσιστική και αποικιοκρατική λογική του Πολιτικού Σιωνισμού που προήρθε από τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και την αποικιοκρατία της Ευρώπης του 19ου αιώνος (8).

Κατά τον Benjamin Freedman (13) και Arthur Koestler (14) υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις, ότι «οι λεγόμενοι Εβραίοι» του Πολιτικού Σιωνισμού που κατάγονται από την Ανατολική Ευρώπη, δεν είναι γνήσιοι Εβραίοι αλλά Χαζάροι, που ζούσαν αρχικά στην καρδιά της Ασίας και ως ειδωλολάτρες λάτρευαν το φαλλό.

Πολύ αργότερα υιοθέτησαν την πίστη του Ιουδα’ι’σμου και ίδρυσαν τις σχολές του Ταλμουδ Pumbetita και Sura, οι οποίες εκπαίδευσαν χιλιάδες ραβίνους και άνοιξαν συναγωγές και σχολεία.

Το 99% χρηματοδότες και καθοδηγητές, ήταν οι Ρόντσιλ!!!

Συνεχίζουν και σήμερα οι κληρονόμοι τους το θεάρεστο έργο τους, χωρίς να τολμά κανείς να τους σταματήσει!!!

Σε αυτούς οφείλονται οι δυο παγκόσμιοι πόλεμοι, υπάρχουν χιλιάδες στοιχεία για αυτά που αναφέρω!

Σήμερα το 92 % του εβρα’ι’κου λαού της γης έχει τις ρίζες του στην φυλή αυτή των Χαζάρων.

Δεν υπάρχει κανένα μέλλον και καμία ασφάλεια για το κράτος του Ισραήλ και ειρήνη για την Μέση Ανατολή, παρά μόνο για ένα «αποσιωνιστικοποιημένο» Ισραήλ με ταυτόχρονη πάταξη της επιρροής του Πολιτικού Σιωνισμού στην εξωτερική πολιτική των Η.Π.Α. στην Μέση Ανατολή, αλλά και σε όλη τη γη, που έχει απλώσει τα δίχτυα του σαν την αράχνη.

Ο αμερικανικός λαός θα τρελαινόταν εάν γνώριζε την προέλευση και το βάθος της επιρροής αυτής !!!

Στην πράξη, καμία απόφαση που αφορά το Ισραήλ δεν μπορεί ούτε καν να συζητηθεί σε εκτελεστικό επίπεδο, χωρίς αμέσως να γίνει γνωστή στην σιωνιστική ισραηλινή κυβέρνηση.

Όπως είπα παραπάνω σαν την αράχνη έχουν διαβρώσει και ελέγχουν Αμερική, Ρωσία, Ευρώπη, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ!

Οι σιωνιστικές οργανώσεις και το σιωνιστικό λόμπυ που φέρει το όνομα A.I.P.A.C. (American Israeli Public Affairs Commitee) των Η.Π.Α. ελέγχουν απόλυτα το Κογκρέσο και την Γερουσία, την Προεδρία της αμερικάνικης Δημοκρατίας, το Στεητ Ντιπάρτμεντ και το Πεντάγωνο, καθώς επίσης και σχεδόν όλα τα ΜΜΕ και ασκούν την επιρροή τους στα Πανεπιστήμια όπως και σε όλες τις χριστιανικές εκκλησιές.

Ο κάθε πρόεδρος της αμερικάνικης Δημοκρατίας τρέμει κυριολεκτικά, το Κογκρέσο υποχωρεί σε όλες τις απαιτήσεις τους, τα πιο φημισμένα πανεπιστήμια προσέχουν να βγάλουν από τα προγράμματά τους οτιδήποτε αντιτίθεται σ’ αυτα, οι γίγαντες των ΜΜΕ και οι στρατιωτικοί ηγέτες υποχωρούν στις πιέσεις τους, φοβούμενοι οδυνηρά και ασταμάτητα αντίποινα, ακόμη και την απειλή θανάτου τους.

Τον Νοέμβριο του 1976, ο Ναουμ Γκολντμαν, Πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβρα’ι’κου Κογκρέσου, που επισκέφτηκε την Ουάσινγκτον έδωσε στην Κυβέρνηση Κάρτερ (Πηγη: Stern, N. Υορκη, 24 Απριλίου 1978) την εξής Συμβουλή (9, 11):

«Συνθλίψτε το σιωνιστικό λόμπυ των Η.Π.Α.» Σύμφωνα με μια συνέντευξη του Σα’ι’ρους Βανς στον Εντουαρντ Τιβναν «Το Λόμπυ» Εκδ. Simon and Schuster, 1987, σελίδα 123, αυτός 6 χρόνια αργότερα επιβεβαίωσε ως εξής την συμβουλή του Ναουμ Γκολντμαν :

«Ο Γκολντμαν μας υπέδειξε να συντρίψουμε το σιωνιστικό λόμπυ, όμως ο Πρόεδρος και ο Υπουργός απάντησαν ότι δεν είχαν τέτοια δύναμη και ότι, εξ αλλου, αυτό θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα στον Αντισημιτισμό»

Τι είναι όμως ο Αντισημιτισμός;

Σημίτης ονομάζονται οι ανήκοντες στην ομάδα των λαών με σημιτική γλώσσα, ως π.χ. Ακκαδικη, Ιουδα’ι’κη, Φοινίκη, Αραβική και Αραμα’ι’κη.

Σε αυτήν την ομάδα των λαών ανήκουν εκτός των Εβραίων και οι Άραβες.

Αν και το μίσος κατά των Εβραίων, δηλαδή ο «Αντιεβρα’ι’σμος» ‘η «Αντιιουδα’ι’σμος» είναι τόσο παλαιός όσο και η εβρα’ι’κη θρησκεία, η έννοια του «Αντισημιτισμού» προέρχεται από σχετικά νέα εποχή που έχει σχέση με την ίδρυση του Πολιτικού Σιωνισμού (8).

Στο γερμανικό «Brockhaus» του 1875 μ.Χ. η έννοια αυτή δεν υπάρχει.

Και αυτή η έννοια είναι μια υποχθόνια, δολόπλοκικη δημιουργία του Πολιτικού σιωνισμού.

Σήμερα έγινε ξεκάθαρο, ότι ο Πολιτικός Σιωνισμός χωρίς τον «Αντισημιτισμό» δεν μπορεί να υπάρξει.

Με την λέξη «Αντισημιτισμός» κατορθώνουν οι Πολιτικόσιωνιστές να αποστομώνουν στην γέννηση της κάθε κριτικής σε βάρος τους.

Αν και είναι τελείως ηλίθιο πράγμα να εξισώνεται ο Πολιτικός Σιωνισμός με τον Αντισημιτισμό, εντούτοις αποτυπώθηκαν με την συστηματική πλύση Εγκεφάλου στον Εγκέφαλο των σημερινών ανθρώπων, ότι ο Αντισημιτισμός είναι η χειρότερη τοποθέτηση που υπάρχει στον κόσμο κατά των Εβραίων, που πρέπει να καταδιώκεται σε όλα τα επίπεδα και χωρίς κανέναν οίκτο.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με «ψυχοπαθή» και «επικίνδυνα» αρπακτικά όντα ( Νέα Τάξη), που δικαίως υπέδειξαν ο Εβραίος Ναουμ Γκολντμαν να «συνθλιβούν», διότι με αυτά και την λογική τους «τίποτε δεν μπορεί να είναι που δεν επιτρέπεται να είναι»

Αυτό είναι του (Παρμενίδη)!

Αδίκως παράγεται ο «Αντιεβρα’ι’σμος» ‘η ο «Αντιιουδα’ι’σμος».

Και τώρα λίγα λόγια γι’ αυτούς που ασκούν σήμερα στην Συμπρωτεύουσα της χώρας Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, έχουμε το ( ΚΙΣ ) εξουσία μέσα στην κρατική εξουσία, χωρίς να παίζει κανένα ρόλο η κομματική τους απόχρωση.

Να σταματήσουν οι ηλίθιοι αυτοί να προϊδεάζουν την Θεσσαλονίκη με την Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων !!!

Είναι γνωστή η συχνή τελευταία αναφορά του Πολιτικού Σιωνισμού στην Θεσσαλονίκη ως «Εβρα’ι’κης Πατρίδας», ενώ μεθοδεύεται η αναγωγή της σε πρωτεύουσα μιας βαλκανικής ομοσπονδίας με μελλοντική αυτονόμησης της Μακεδονίας από την Ελλάδα, μέσω χαράξεως νέων περιφερειών στην Ε.Ε. Οι ΜΚΟ/ΝGOS του Εβραίου κερδοσκόπου George Soros .

Το εναλλακτικό εργαλείο, δούρειος ίππος είναι οι αλλόφυλοι αλλοδαποί, πληρωμένοι μισθοφόροι δολοφόνοι, αν κάτι κλοτσήσει!

Ο ανθέλληνας George Soros έχει την πλήρη στήριξη του Συνεταίρου του Ρόντσιλ αρχηγού της Κίνησης Νέα τάξη και παγκοσμιοποίηση, αλλά και του Ροκφέλερ!!!

Και πυροδοτούν σε όλη τη γη εμφύλιους για να μπορούν να αλωνίζουν!!!

Η πρόσφατη Συνάντηση του Εβραίου Τσίπρα με τον Ρόντσιλ στην Γαλλία δεν ήταν για τα οικονομικά από πληροφορίες που έχω, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα χειροπιαστές αποδείξεις στις πληροφορίες για την αληθινή συνάντηση!

Σχεδιάζουν μαζικό εποικισμό της Θεσσαλονίκης με Εβραίους, μεθοδεύοντας γενικευμένη ανάφλεξη στην Μέση Ανατολή με πρόσχημα τα ανθρώπινα δικαιώματα, το παιχνίδι Τουρκίας και Ισραήλ, είναι στημένο, για να μπουν στο χορό και χώρες που κρατούν αποστάσεις από την επερχόμενη φρίκη.

Μια ακριβής μαρτυρία μας δίνεται από ένα άρθρο του περιοδικού Kivounim (προσανατολισμοί), που εκδίδεται στην Ιερουσαλήμ από την Παγκόσμια Σιωνιστική Οργάνωση, σχετικά με τα «στρατηγικά σχέδια του Ισραήλ», για την δεκαετία του ‘80 που τότε για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν, με εξαίρεση τον πόλεμο κατά του Ιράκ και την εξουδετέρωση του Σαντάμ Χουσσε’ι’ν, σε αντίθεση με τις επιχειρήσεις των ημερών μας στην Τυνησία, Αίγυπτο, Λιβύη, Συρία, Υεμένη κ.α., δια των οποίων πραγματοποιούνται και τα υπόλοιπα σχέδια (9, 10) :

Τα σχέδια λένε να βάλουν την Αίγυπτο στον χορό πάση θυσία, αυτό είναι ένα ακόμα σχέδιο που δεν έχει καρποφορήσει, διότι έχει αναλάβει ο στρατός, παραλίγο να το έχουν επιτύχει!

«Ως συγκεντρωτικό σχήμα, η Αίγυπτος ήδη αποτελεί ένα πτώμα, κυρίως αν λάβουμε υπ’ όψιν την όλο και εντονότερη σύγκρουση μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών.

Η διαίρεσή της σε ξεχωριστές γεωγραφικές επαρχίες πρέπει να είναι ο πολιτικός μας στόχος για την δεκαετία του ’90, στο δυτικό μέτωπο έλεγαν τα σχέδια, τώρα δεν ξέρουμε πως διαλύσουν την Αίγυπτο.

Εκεί και το παιχνίδι διαφωνιών μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ, που όπως είπα, είναι στημένο!!!!!

Και η Ελλάδα πρέπει να μην κάνει εδώ κανένα ολέθριο λάθος, να ανακατωθεί!

Αφού η Αίγυπτος εξαρθρωθεί και χάσει την κεντρική της εξουσία, χώρες, όπως η Λιβύη, το Σουδάν και άλλες πιο απομακρυσμένες, θα γνωρίσουν την ίδια διάλυση, τα σχέδια σε αυτό το σημείο πραγματοποιήθηκαν.

Η δημιουργία ενός κοπτικού κράτους στην Άνω Αίγυπτο, και μικρών επαρχιακών ενοτήτων μικρής σημασίας, αποτελεί το κλειδί μιας ιστορικής αναπτύξεως που τώρα καθυστέρει λόγο της συμφωνίας ειρήνης, όμως, μακροπρόθεσμα, είναι αναπόφευκτη.

Παρά τα φαινόμενα, το Δυτικό Μέτωπο παρουσιάζει λιγότερα προβλήματα απ’ ότι το Ανατολικό.

Η διαίρεση του Λιβάνου σε πέντε επαρχίες.. προοιωνίζει αυτό που θα συμβεί στο σύνολο του Αραβικού κόσμου.

Η διάσπαση της Συρίας και του Ιράκ σε περιοχές βάσει κριτηρίων εθνικών ‘η θρησκευτικών πρέπει μακροπρόθεσμα να γίνει, πρωταρχικής σημασίας στόχος για το Ισραήλ, με πρώτο στάδιο την διάλυση της στρατιωτικής ισχύος αυτών των κρατών.

Αυτό το πετυχαίνουν είδη με τους Τσιχαντιστές και άλλους μισθοφόρους, προδότες με την ονομασία επαναστάτες , στην Συρία και το Ιράκ, αλλά και αυτό που συνέβη στην Λιβύη , που πρόσφατα οι σιωνιστές του Ισραήλ, αναγκάστηκαν να παραδεχτούν, ότι οι Τσιχαντιστές στηρίζονται και χρηματοδοτούνται από το Ισραήλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι εθνικές δομές της Συρίας την εκθέτουν σε μια εξάρθρωση η οποία θα μπορούσε να καταλήξει στην δημιουργία ενός σ’ι’ιτικου κράτους κατά μήκος της ακτής, ενός σουνιτικου στην περιοχή του Χαλεπιού, ενός άλλου στην Δαμασκό και μιας δρουσικης οντότητας, η οποία θα μπορούσε να επιθυμήσει να αποτελέσει ξεχωριστό κράτος – ίσως σαν το Γκολάν – σε κάθε περίπτωση με το Χουραν και την βόρεια Ιορδανία…Ένα τέτοιο κράτος θα ήταν, μακροπρόθεσμα, εγγύηση ειρήνης και ασφάλειας στην περιοχή.

Είναι ένας στόχος που ήδη βρίσκεται εντός των δυνατοτήτων μας, λέει η Σιωνιστική Νέα τάξη.

Πλούσιο σε πετρέλαια, και μαστιζόμενο από εμφύλιες διαμάχες, το Ιράκ βρίσκεται μέσα στους Ισραηλινούς στόχους, η διάλυσή του θα ήταν για μας σημαντικότερη απ’ αυτήν της Συρίας, διότι είναι αυτό που βραχυπρόθεσμα αντιπροσωπεύει, την πιο σοβαρή απειλή για το Ισραήλ».

Σε τι διαφέρουν τα ως άνω «στρατηγικά σχέδια του Παγκοσμίου Πολιτικού Σιωνισμού για το Ισραήλ» που κοινοποιήθηκαν μέσω του περιοδικού Kivounim της Ιερουσαλήμ, από την σκηνοθεσία (Γεν. ΙΕ 7-20) του χαλδαιου Μάγου Αβραάμ που εκτέλεσε με θεατρική μαεστρία για τους απογόνους του σε μια εκτασιακή τελετή, διχοτομώντας προφητικά τα «έθνη-ζωα» και συνεκαθίσεν με τους φυσικούς διαμελιστές τους, τα «όρνια»(16) ;

Η συλλογική υποχρέωση όλων των σιωνιστικών οργανώσεων των διαφόρων χωρών, κατά τον Μπεν Γκουριων, να βοηθούν το εβρα’ι’κο κράτος σε κάθε περίσταση είναι άνευ όρων, ακόμη και αν μια τέτοια στάση έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές των αντίστοιχων χωρών.

Όταν ένας Εβραίος, στην Αμερική, στην Ευρώπη, στην Αφρική και Ασία κ.α. μιλά στους Εβραίους συντρόφους του για την κυβέρνηση «μας», εννοεί την κυβέρνηση του Ισραήλ.

Η εβρα’ι’κη κοινότητα Θεσσαλονίκης ήταν πάντοτε, είναι, και πάντοτε θα είναι επικίνδυνα εχθρική κατά του Μακεδονικού Ελληνισμού.

Αφού το παλεύει περίπου 2.500 χρόνια!

Μπορεί τα μέλη της κοινότητας αυτής να έχουν ελληνική υπηκοότητα, αλλά μόνο οι ηλίθιοι θα πίστευαν, ότι αισθάνονται Έλληνες οι ενεργούν σαν Έλληνες πολίτες.

Δηλώνουν Έλληνες για την οικονόμα, για τις φοροαπαλλαγές – και να μπορούν να προωθούν τα σιωνιστικά τους ένστικτα και σχέδια!

Όμως εμείς οι ηλίθιοι τους κάναμε πρωθυπουργούς, υπουργούς, γενικούς γραμματείς και φαρισαίους – και αυτήν την στιγμή ελέγχουν την πρώην Ελληνική Βουλή!

Ω τι αθλιότης!!!!

Ελέγχουν και την δικαιοσύνη!!!!

Το ζούμε αυτή τη στιγμή που γράφω 1/8/2017 με τον Προδότη Γεωργίου της ΕΛΣΑΤ!!!!

Και γι’ αυτούς όπως και για τα αδέλφια τους στο Ισραήλ το «Διεθνές Δίκαιο», όπως το διατύπωσε ο Μπεν Γκουριον, είναι ένα «κουρελόχαρτο».

Γι’ αυτό άλλωστε ισοπεδώνουν χωριά και νεκροταφεία, προσαρτήζουν με το έτσι θέλω την Ιερουσαλήμ και το Γκολάν και δικαιολογούν τις εγκληματικές επιθέσεις τους με την φονταμενταλιστή ανάγνωση των θειων κειμένων της Παλαιάς Διαθήκης, μετατρέποντας τον μύθο σε ιστορία.

Έτσι η κατακτημένη γη γίνεται «Γη της Επαγγελίας».

Ουδείς λόγος υπάρχει για αποζημίωση της εβρα’ι’κης κοινότητας Θεσσαλονίκης.

Και η διακήρυξη του Συνεδρίου στο Τερζιν της 26/30.6.2009 είναι προ’ι’ον δόλιων εκβιασμών και απάτης !!!

Έλληνες Μακεδόνες της Θεσσαλονίκης, ξυπνήστε από τον ύπνο της πνευματικής σας αφασίας και σταματήστε να εμφανίζεται τους υβριστές και ιστορικούς υποκινητές και δολοφόνους κάθε ηθικής στάθμης, σαν χαρισματικούς ηγέτες, τους σκληρούς δολοφόνους της ελευθερίας του λόγου και της σκέψης σαν υμνητές της δημοκρατίας και τους ηγέτες της υπερκαταναλωτικής κοινωνίας και τους σαρκοφάγους του Ελληνικού λόγου σαν σωτήρες.

Οι γνωστοί Ρωμιοχριστιανοι και Χριστιανοκομμουνιστες δεν διαφέρουν σε τίποτε από τους Εβραίους της πόλης σας.

Αποτελούν την εσχάτη κατάπτωση και τον ακρότατο αυτοεξευτελισμό του Έλληνα !

Αρνούνται να δουν την ουσία των προβλημάτων και κυνηγούν σαν γατάκια την ουρά τους.

Το καταπληκτικό άρθρο του φίλου μου Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου το εμπλούτισα με τα σημερινά δεδομένα, να συμπληρώσω, ότι ο σιωνισμός έχει διακηρύξει επίσημα την παγκόσμια υποταγεί των λαών, σε μια εξουσία – και με παραπλανητικά σχόλια από τα προδοτικά και πουλημένα ΜΜΕ λένε…. Καλύτερα μια εξουσία, θα είμαστε όλοι ίσιοι!!!

Το τραγικό αυτών των παραπλανητικών πληροφοριών, που βγαίνουν από το πουθενά ενός οχετού βούρκου με πρωτοστάτες τα ΜΜΕ, προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια, που άλλωστε οι ίδιοι έχουν διακηρύξει!

Ότι τα τρία πέμπτα του παγκόσμιου πληθυσμού, επιβάλετε να εξαφανιστούν!

Αλήθεια σκεφτείτε και αναρωτηθείτε με φρίκη, με ποιον τρόπο θα το κάνουν;;;

Αυτό μας αγγίζει απόλυτα για πολλούς λόγους, που σε άλλο άρθρο θα σας εξηγήσω!

Ένα συμπλήρωμα σήμερα από τον καθηγητή που έγραψε το αρχικό άρθρο το 2011!

Αγαπητέ Κώστα! Καλό Μήνα!

Δεν είναι πλέον άγνωστο γεγονός, ότι σήμερα η ανθρωπότητα ζει κάτω από την συνωμοσία της σιωπής της Νέας τάξης, και τα πάντα, ακόμη και η επιστημονική και ιστορική αλήθεια, πρέπει να συμμορφώνονται με το δόγμα της εποχής μας, ότι «τίποτε δεν μπορεί να είναι που δεν επιτρέπεται να είναι!».

Τα πάντα πρέπει να ξεκινούν από τον έτσι ονομασθέντα «εκλεκτό εβραϊκό λαό» και απολύτων τίποτε από τον ελληνικό.

Γι’αυτό άλλωστε σήμερα στα Ελληνόπουλα τίποτε δεν διδάσκονται από τους Ιουδαίου με εληνοποιημένα ονόματα που κατέκλυσαν τα υπουργεία παιδείας και πολιτισμού, αλλά και την Ακαδημία Αθηνών από τα Ορφικά, αλλά και από τα άλλα Αρχαία Ελληνικά κείμενα.

Τα όποια το 90% είναι καλά κρυμμένα στο Βατικανό, στο άγιο Όρος, και στο πεντάγωνο στην Αμερική!

Και τα διαβάζουν μόνο οι κοσμοκράτορες και μερικοί μυημένοι!

Οι σημερινές δήθεν προοδευτικές αριστερές δυνάμεις και οι έτσι ονομασθέντες των Ανεξάρτητων Ελλήνων που είναι στην πραγματικότητα νεοφιλελεύθερες της χείριστης μορφής, θέλουν να παραμένουν τα Ελληνόπουλα τυφλά και έρμαια στις παραχαράξεις και εκμεταλλεύσεις από τα ξενοκίνητα σιωνιστικά κέντρα.

Και όσα Ελληνόπουλα καταφέρουν να διδαχτούν από τους παππούδες τους, τους πατεράδες τους την αλήθεια και να αριστεύσουν πανηγυρικά στις σπουδές τους, τα αρπάζουν και τα εξαφανίζουν!

Με την συστηματική συσκότιση και διαστρέβλωση της αλήθειας πρέπει να παραμεριστούν οι Έλληνες, διότι είναι άκρος επικίνδυνοι για τους κοσμοκράτορες, οι οποίοι αρχαίοι Έλληνες έδωσαν τον πρώτο πολιτισμό, χιλιετηρίδες πριν εμφανιστούν στο προσκήνιο της Ιστορίας, Βαβυλώνιοι, Αιγύπτιοι, Χαλδαιοι, Χετταίοι, Κινέζοι κ.α..

Όλες οι γνώσεις του ανθρώπου περί την Φυσική, Αστρονομία, αλλά και την Βιολογία, την Λογική, την Ηθική, την Θρησκειολογιαν και Κοινωνιολογία προήρθαν από τους Ορφικούς και λίγο αργότερα αναπτύχτηκαν από τους Προσωκρατικούς και ακολούθως από τον Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη και τους άλλους αρχαίους Έλληνες που έζησαν στην κλασική, αλεξανδρινή Εποχή έως την Αναγέννηση της Ευρώπης.

Η αλήθεια δεν κρύβεται κάτω από κανένα εβρα’ι’κο δόγμα!

Οι Έλληνες προ του κατακλυσμού του Ωγύγου και όχι του κίβδηλου εβρα’ι’κου του Νώε και την καταβύθιση της Αιγηίδος, δηλαδή ανέκαθεν από τότε που εμφανίστηκε ο άνθρωπος και υπήρξε η φυλή αυτή, έζησαν και ζουν αδιατάρακτοι και χωρίς να ξεριζωθούν “η να αλλοιωθούν στον ίδιο χώρο στον οποίον ζουν και σήμερα, πράγμα που αποδεικνύεται από αδιάψευστες αστρονομικές μαρτυρίες.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

01.08.2017

Βιβλιογραφια

Ιστοσελιδα «Αρχιδαμος» απο το Newpost «Σκανδαλο χειροτερο απο το Βατοπεδι, χαριζουμε 10 εκ. Ευρω στους Εβραιους της Θεσσαλονικης», 07.03.2011

Ιστοσελιδα «Ελληνισμος», 28.03.2004 παρμενει απο την Ιστοσελιδα

«Ελληνικη Ασπις». «Η συγκρουση Ελληνισμου & Σιωνισμου»

Ιστοσελιδα «Ελευθερη Ελληνικη Ψυχη», 26.01.2010 «Ολη η Αληθεια για τους Εβραιους»

«Φοιτητες της ισραηλινης σοσιαλιστικης οργανωσης Ματζπεν» P.O.B 2234 Ιερουσαλημ (11).

Ισραελ Σοχακ «Ο ρατσισμος του Ισραηλινου κρατους» Ιερουσαλημ, Σελιδα 57 και 152

Μπαρτζοχαρ «Ο Μπεν Γκουριον, ο Οπλισμενος Προφητης» Παρισσι 1966, Σελιδα 9

Μοσε Μενουχιν «Η παρακμη του Ιουδα’ι’σμου στις μερες μας» Ιερουσαλημ 1969, Σελιδα 320

Χατζηθεοδωρου Γ. «Η Γη κατω απο την σκια του Σιωνισμου» Ιστοσελιδα «Αρχαια Ιθωμη» 19.02.2011

«Το Λομπυ»

Εκδοσεις Simon and Schuster, New York 1967, S. 12

Περιοδικο Kivounin Αρ. 14, Φεβρουαριοσ 1982, Σελιδα 49-59

Ροζε Γκαρωντυ «Οι θεμελιωδεις Μυθοι της Ισραηλινης Πολιτικης» Νεα Θεσις, Αθηναι 1996

Σαριδης Ε. «Η Ελλαδα της παρδαλης Επαναστασης» Ιστοσελιδα Berlin Athen (info@berlin-athen.eu).

Σαριδης Ε. «Το συστημα της παγκοσμιας κυριαρχιας των Σιωνιστων»

«Benjamin Freedman the 1961 Willard Hotel speech» Ιστοσελιδα Berlin Athen (info@berlin-athen.eu)

Koestler Arthur «Der dreizehnter Stamm – Das Reich der Khasaren und

sein Erbe»

Χατζηθεοδωρου Γ. «Οι Μη Κυβερνητικες οργανωσεις (ΜΚΟ/NGOS) και οι διαμελιστες και συγκολλητες των κρατων με τα «Ορνια» τους να δρουν περιξ της Μεσογειου Θαλασσης. Ιστοσελιδα Berlin Athen (info@berlin-athen.eu).

Καλοπουλος Μ. «Ο Μαγος που λυγισε το Μελλον» ΙSBN:960-90 201-5-1 56310 Θεσσαλονικη

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΕΒΡΑΙΟΙ, ΡΩΜΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

Μια ανάλυση του Γεωργίου Θ. Χατζηθεοδωρου Δόκτορος πτυχιούχου μηχανικού

Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Privatdozent an der RWTH Aachen Bleibergweg 114 40885 Ratingen Tel.+Fax:02102 32513

Την επιμέλεια είχε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments