“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ναι, ο Ανδρέας Παπανδρέου ήρθε (ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΗΛΑΔΗ) σαν απελευθερωτής από τα ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ, σαν λυτρωτής των ελληνικών ψυχών.

Επιτέλους να., είπαν, και ένας γνήσιος πολιτικός άντρας, που πολεμάει τα ξένα κέντρα- το συνδικάτο ΕΟΚ και ΝΑΤΟ- και ένα πανελλήνιο ρίγος θρονιάστηκε στις καρδιές, και από τούτο το ρίγος, σαν πηγή γάργαρου νερού αναδύθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1974 το Πανελλήνιο Σοσιαληστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ)!...
Γιατί η Τρομοκρατία ήταν στην Υπηρεσία των Πολιτικών στην Ελλάδα με πληρωμένα συμβόλαια; Σε αυτό μπορεί να απαντήσει η CIA και FSB!.... 

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ όταν οι Τούρκοι είχαν πραγματοποιήσει και την ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΒΑΣΗ στην ΚΥΠΡΟ (ΑΤΤΙΛΑΣ ΙΙ), και όταν ακόμα ο Κ. Καραμανλής, στις 28 Αυγούστου του 1974, ανεκοίνωσε πως η Ελλάς αποχωρούσε από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ.

Υπήρχε βέβαια μια «ασήμαντη» λεπτομέρεια: ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ η ΕΛΛΑΣ από το ΝΑΤΟ, θα έπρεπε να ΚΛΕΙΣΟΥΝ και οι ΒΑΣΕΙΣ ταυτόχρονα. Αυτή η «ασήμαντη» λεπτομέρεια την ξέχασαν, και ο ΜΕΣΣΙΑΣ και ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ.

Η Συνέχεια εδώ...

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments