Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποιο το σχέδιο των Εβραίων στην Αργεντινή;

Οι αρχές της Αργεντινής αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τη μαζική αγορά γης από (βρεττανό) Εβραίο  δισεκατομμυριούχο στην Παταγονία και τις «διακοπές» που περνάνε δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινοί στρατιώτες στις ιδιοκτησίες του.

Είναι αδύνατο σήμερα να προσδιοριστεί εάν το Ισραήλ έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα εκμετάλλευσης της Ανταρκτικής ή αν δημιουργεί μια εφεδρική βάση οπισθοδρόμησης σε περίπτωση ήττας στην Παλαιστίνη.Ιδιοκτήτης 175 εταιρειών, μεταξύ άλλων αλυσίδων εστιατορίων και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τότεναμ – αυτοανακηρυγμένη «Στρατός των YID» - ο πολύ μυστικοπαθής δισεκατομμυριούχος Joe Lewis σπεκουλάρει στην αγορά συναλλάγματος σε συνεργασία με τον φίλο του George Soros.

Στο δέκατο ένατο αιώνα, η βρετανική κυβέρνηση είχε διστάσει να εγκαταστήσει το Ισραήλ στη σημερινή Ουγκάντα, την Αργεντινή ή στη Παλαιστίνη.

Πράγματι, η Αργεντινή ελεγχόταν τότε από το Ηνωμένο Βασίλειο και, με πρωτοβουλία του Γάλλου Βαρώνου Maurice de Hirsch, είχε γίνει καταφύγιο για τους Εβραίους που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τα πογκρόμ στην Κεντρική Ευρώπη.

Τον εικοστό αιώνα, μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα κατά του στρατηγού Juan Perón, δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου της χώρας, αναπτύχθηκε ένα αντισημιτικό ρεύμα στο κόρφο του στρατού.

Δημοσίευσε ένα φυλλάδιο που κατηγορούσε το νέο Κράτος του Ισραήλ ότι προετοίμαζε εισβολή στη Παταγονία, το λεγόμενο «Σχέδιο Αντίνια».

Φαίνεται σήμερα ότι αν και η ακροδεξιά της Αργεντινή είχε υπερβάλει για τα γεγονότα στη δεκαετία του ’70, υπήρξε όντως ένα ισραηλινό σχέδιο αποίκησης (και όχι εισβολής) της Παταγονίας.

Όλα άλλαξαν με τον πόλεμο των Μαλβίνων (Φώκλαντ) το 1982. Την εποχή εκείνη η αργεντινική στρατιωτική χούντα προσπαθούσε να ανακτήσει τα νησιά Μαλβίνες (Φώκλαντ), Νότια Γεωργία και τους Νότιους Νήσους Σάντουιτς, υπό βρετανική κατοχή κατά την άποψή της για ενάμιση αιώνα.

Ο ΟΗΕ αναγνωρίζει τη νομιμότητα της αξίωσης της Αργεντινής, αλλά το Συμβούλιο Ασφαλείας καταδικάζει τη χρήση βίας για την επανάκτηση αυτών των εδαφών.

Το διακύβευμα είναι τεράστιο επειδή τα χωρικά ύδατα αυτών των αρχιπελαγών δίνουν πρόσβαση σε όλο τον πλούτο της ηπείρου της Ανταρκτικής.

Στο τέλος του πολέμου, ο οποίος σκότωσε περισσότερους από 1.000 ανθρώπους (οι βρετανικοί επίσημοι αριθμοί είναι σημαντικά μειωμένοι), το Λονδίνο επέβαλε μια ιδιαίτερα σκληρή συνθήκη ειρήνης στο Μπουένος Άιρες.

Οι ένοπλες δυνάμεις του περιορίζονται στην απλούστερη έκφρασή τους. Προπαντός, ο έλεγχος του νότιου εναέριου χώρου της επικράτειάς τους και της Ανταρκτικής αποσύρθηκε από τη δικαιοδοσία τους προς όφελος της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (Royal Air Force ) και πρέπει να ενημερώνουν το Ηνωμένο Βασίλειο για όλες τις δραστηριότητές τους.

Το 1992 και το 1994 δύο μυστηριώδεις επιθέσεις, ιδιαίτερα θανατηφόρες και καταστροφικές, κατέστρεψαν διαδοχικά την ισραηλινή πρεσβεία και την έδρα της εβραϊκής ένωσης AMIA.

Η πρώτη έγινε καθώς οι ισραηλινοί αρχηγοί των υπηρεσιών πληροφοριών στη Λατινική Αμερική μόλις είχαν φύγει από το κτίριο.

Η δεύτερη έγινε στο πλαίσιο της κοινής έρευνας Αιγύπτου-Αργεντινής για τους βαλλιστικούς πυραύλους Condor.

Την ίδια περίοδο, το κύριο εργοστάσιο των Condor εκρήγνυται, ενώ οι γιοι των προέδρων Carlos Menem και Hafez al-Assad πεθαίνουν σε ατυχήματα. Οι διάφορες έρευνες θα οδηγήσουν σε μια σειρά χειραγωγήσεων.

Μετά το καταλογισμό της Συρίας ως ένοχη, ο εισαγγελέας Αλμπέρτο Nisman στρέφεται κατά του Ιράν που κατηγορεί ως εγκέφαλος των δύο βομβιστικών επιθέσεων και κατά της Χεζμπολάχ που υποτίθεται ότι τις εκτέλεσε.

Η πρώην περονίστρια πρόεδρος Cristina Kirchner κατηγορείται ότι διαπραγματεύτηκε το τέλος της δίωξης κατά του Ιράν σε αντάλλαγμα για φτηνές τιμές πετρελαίου. Ο εισαγγελέας Nisman βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του και η πρόεδρος Kirchner κατηγορήθηκε για υψηλή προδοσία.

Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα ένα δραματικό απρόοπτο γεγονός κατέστρεψε όλα όσα νομίζαμε ότι γνωρίζαμε: το FBI των ΗΠΑ παρέδωσε αναλύσεις DNA που πιστοποιούν την απουσία ανάμεσα στα θύματα του υποτιθέμενου τρομοκράτη και την παρουσία μιας σορού που δεν ταυτοποιήθηκε ποτέ. 25 χρόνια αργότερα, δεν γνωρίζουμε πλέον τίποτα για αυτές τις επιθέσεις.

Τον 21ο αιώνα, εκμεταλλευόμενα τα πλεονεκτήματα που τους προσφέρει η συνθήκη του πολέμου των Μαλβίνων (Φώκλαντ), το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ ξεκίνησαν ένα νέο σχέδιο στην Παταγονία.

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Joe Lewis αποκτά τεράστια εδάφη στη νότια Αργεντινή και ακόμη στη γειτονική Χιλή. Οι ιδιοκτησίες του καλύπτουν πολλές φορές το μέγεθος του κράτους του Ισραήλ. Βρίσκονται στη Γη του Πυρρός (Tierra del Fuego), στο ακραίο νότιο μέρος της ηπείρου. Περικυκλώνει μεταξύ άλλων το Lago Escondido, αποτρέποντας τη πρόσβαση του, παρά μιας δικαστικής απόφασης.

Ένα ιδιωτικό αεροδρόμιο, με διάδρομο προσγείωσης 2 χιλιομέτρων, χτίζεται από τον δισεκατομμυριούχο για να δέχεται πολιτικά και στρατιωτικά αεροπλάνα μεταφορών.

Μετά το πόλεμο των Μαλβίνων (Φώκλαντ), ο ισραηλινός στρατός διοργάνωσε «στρατόπεδα διακοπών (ή κατασκηνώσεις)» (sic) για τους στρατιώτες του στην Παταγονία. Κάθε χρόνο, 8-10.000 στρατιώτες του Ισραήλ περνάνε δύο εβδομάδες στη γη του Joe Lewis.

Αν και στη δεκαετία του ’70, ο Αργεντινός στρατός είχε γνωστοποιήσει ότι παρατήρησε τη κατασκευή 25.000 κενών κατοικιών, δημιουργώντας το μύθο του Σχεδίου Andinia, σήμερα φέρεται ότι εκατοντάδες χιλιάδες έχουν κατασκευαστεί.

Είναι αδύνατο να ελεγχθεί η κατάσταση των εργασιών, δεδομένου ότι αυτές οι γαίες είναι ιδιωτικές και το Google Earth έχει εξουδετερώσει τις δορυφορικές φωτογραφίες της περιοχής, όπως συμβαίνει με τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ατλαντικής Συμμαχίας.

Η γειτονική Χιλή έχει παραχωρήσει μια υποβρύχια βάση στο Ισραήλ. Σήραγγες έχουν σκαφτεί για την επιβίωση στον πολικό χειμώνα.

Οι Ινδιάνοι Μαπούτσε που κατοικούν την Παταγονία, τόσο την αργεντινική όσο και τη χιλιανή, βρέθηκαν προ έκπληξη όταν έμαθαν την επανενεργοποίηση στο Λονδίνο της Resistencia Ancestral Mapuche (Προγονική Αντίσταση των Μαπούτσε — RAM), μιας μυστηριώδους οργάνωσης διεκδίκησης της ανεξαρτησίας.

Πρώτα κατηγορήθηκε ότι ήταν μια παλιά ένωση που είχε ανακτηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες της Αργεντινής, η RAM θεωρείται πλέον από την αριστερά ως νομιμοποιημένο αποσχιστικό κίνημα, αλλά όχι οι ηγέτες των Μαπούτσε που θεωρούνται ως πρωτοβουλία που χρηματοδοτείται από τον George Soros.

Στις 15 Νοεμβρίου 2017, το Ναυτικό έχασε την επαφή με το υποβρύχιο ARA San Juan , το οποίο τελικά κηρύχτηκε ότι συνετρίβη στη θάλασσα. Είναι ένα από τα δύο ντηζελο-ηλεκτρικά υποβρύχια TR 1700 που αποτελούσαν την επίστεψη του αργεντινικού στρατού.

Η Προπαρασκευαστική Επιτροπή για την οργάνωση της Συνολικής Απαγόρευσης των Πυρηνικών Δοκιμών (CTBTO) ανακοίνωσε ότι κατέγραψε ένα ασυνήθιστο ακουστικό φαινόμενο στον Ατλαντικό, κοντά στην περιοχή όπου το Σαν Χουάν είχε στείλει το τελευταίο του σήμα.

Η κυβέρνηση παραδέχτηκε τελικά ότι το υποβρύχιο πραγματοποιούσε μια απροσδιόριστη «μυστική αποστολή», για την οποία είχε ενημερώσει το Λονδίνο.

Ενώ ο αμερικανικός στρατός είχε ξεκινήσει έρευνες, το ρωσικό ναυτικό έστειλε ένα μη επανδρωμένο υποβρύχιο ικανό να εξερευνήσει το βυθό της θάλασσας σε βάθος 6.000 μέτρων το οποίο δεν βρήκε τίποτα. Το Σαν Χουάν πιθανώς εξερράγη.

Ο Τύπος της Αργεντινής είναι πεπεισμένος ότι είτε χτύπησε μια νάρκη είτε έχει καταστραφεί από μια εχθρική τορπίλη.

Είναι αδύνατο σήμερα να προσδιοριστεί εάν το Ισραήλ έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα εκμετάλλευσης της Ανταρκτικής ή αν δημιουργεί μια εφεδρική βάση οπισθοδρόμησης σε περίπτωση ήττας στην Παλαιστίνη.

Τιερί Μεϊσάν
Μετάφραση
Κριστιάν Άκκυριά
Πηγή
Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

O Soros χρηματοδότης των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα

Ο Soros βλέπει τον εαυτό του ως ιεραπόστολο της παγκοσμιοποίησης και θέλει να καταστραφεί το κλασσικό μοντέλο της δυτικής δημοκρατίας.

Γιατί να θέλει με 26.000 δολάρια το Open Society Foundation του Soros να στηρίξει οικονομικά όλες τις τρελές και παλαβές που εμφανίζονται στα Athens Pride, της "παρέλασης" για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα;

Γιατί ο Soros να θέλει να χρηματοδοτήσει κόμματα και κινήματα σε Ουγγαρία, Ιταλία, Γαλλία γιατί στήριξε δράσεις κατά της ισλαμοφοβίας;

Ο Soros θέλει την αποσταθεροποίηση, έχει ένα στόχο και χρησιμοποιεί το Open Society Foundation για να εξυπηρετεί τα αλλότρια σχέδια του.

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση γιατί στήριξε τις τρελές στις παρελάσεις του Athens pride αλλά μια εξήγηση που δίνεται είναι ότι πάντα επιχειρεί να σπάσει κατεστημένες νοοτροπίες και αντιλήψεις, δεν πιστεύει στην έννοια του κράτους και κάθε ενέργεια του υποκρύπτει οικονομικό δόλο όπως αναφέρει σε ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο τους οι Garret/Galland Research.

Το γεγονός …

Ευρωστρατός, Ελλάδα-Τουρκία: Οι προϋποθέσεις ήδη παραβιάζονται από την Τουρκία, αλλά η Ελλάδα συνεχίζει να γενικολογεί χωρίς αντίκρισμα

του Σωτήρη Σιδέρη

Πλήθος ερωτηματικών για την αδυναμία της Ελλάδας να θέσει όρους στην ΕΕ όσον αφορά τις ευρωτουρκικές σχέσεις , προκαλούν οι παρασκηνιακές εξελίξεις αναφορικά με την προώθηση της Μόνιμης Διαρθρωμένης Συνεργασίας (PESCO), δηλαδή της ευρωπαϊκής άμυνας. Όπως είναι γνωστό η PESCO περιλαμβάνει και τον Ευρωστρατό και ήδη γίνονται κινήσεις για συμμετοχή και της Τουρκίας , παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις Άγκυρας –Βρυξελλών θεωρητικά βρίσκονται σε κρίση. Σύμφωνα με αξιόπιστες διπλωματικές πηγές, αλλά και με βάση τις θέσεις που έχει καταθέσει η Αθήνα στην ΕΕ και έχει στη διάθεσή του το omegapress.gr βρίσκονται σε εξέλιξη στην αρμόδια ομάδα εργασίας, «επίπονες διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της κατ εξαίρεση συμμετοχής τρίτων στα προγράμματα της PESCO», δηλαδή διαπραγματεύσεις που αφορούν και την Τουρκία. Η ελληνική θέση συμπυκνώνεται στην πάγια αντίληψη ότι η Αθήνα στηρίζει την συνεργασία PESCO-Τουρκίας, υπό προϋποθέσεις που ωστόσο, όποτε τέθηκαν, ουδέποτε τηρήθηκαν από την …

Ο πολύς μυστήριος και άμεμπτος , Θάνος Σιτίστας (Επαχτίτης) έκανε αίτηση στην NSA; Ζήτησε έγγραφα; Και γιατί είναι ανύπαρκτο το Σχέδιο Φαιδώρα;

Υπάρχει νατοϊκό σχέδιο με την ονομασία «Φαιδώρα» για τον διαμελισμό της Ελλάδας;

Μια δεύτερη αναζήτηση με τον όρο «Campen» για το 1988 και πάλι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου «NA/SG-SECDEF/WASHDC/264/83» είναι ανύπαρκτο.

ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ!........ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ HOAXES.... ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!.....

Και για ποιό λόγο να είναι σωστός ο σειριακός αριθμός; Ε! Αλέκο;

Η ΔΙΚΗ: "Κάρλος το Τσακάλι" 500 χιλιάδες δολλάρια από την NSA για την δολοφονία του Αρχιστράτηγου του ΝΑΤΟ!...

Αλεξάντερ Μ. Χαίηγκ: Βαρέθηκα να ελέγχεται η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ από πέντε-έξι άτομα...!
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Είπε ο...Πρόεδρος των ΗΠΑ -Clinton

....η Αμερικανική ναυτική βάση της Σούδας στην Κρήτη, έπρεπε να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή, όπως και τα δύο αεροπλανοφόρα που θα χρησιμοποιούνταν ώστε οι δύο πλευρές να μην κλιμακώσουν το προγραμματισμένο "ελεγχόμενο" γεγονός σε έναν "θερμό" πόλεμο.

Επίσης είπε ότι η Αμερικανική βάση στην Πρέβεζα πρέπει να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή.

Οι φόβοι του Lake πραγματοποιήθηκαν μέχρι ένα σημείο όταν στις 8 Ιανουαρίου ο γερουσιαστής John D. Rockefeller ο 4ος, από την δυτική Βιρτζίνια (και γιος του Προέδρου της Τριμερής Επιτροπής και της ARAMCO), τηλεφώνησε στον Clinton και ζήτησε συνάντηση για την επόμενη ημέρα.

Φυσικά, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, και η οικογένεια Rockefeller ζήτησε από τον Πρόεδρο να εξηγήσει με όλες τις λεπτομέρειες την προγραμματισμένη "κρίση" στο Αιγαίο.

ΗΠΑ-Η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας-Ίμια 1996!

Ο καπετάνιος του αεροπλανοφόρου διατάζει το πλήρωμα να πάρει θέσεις μάχης και διατάζει να στρέψουν τους πυραύλους προς τους ελληνικούς σ…

Οι Ακρότητες και οι Αντιφάσεις της Νέας Θρησκείας (Κλιματικής Αλλαγής)!...

Γράφαμε πριν από λίγες εβδομάδες στην στήλη για τη νέα θρησκεία της Κλιματικής Αλλαγής ( 22/10) και το πώς ως μέρος του τελετουργικού της και των μεθόδων της, ισάξιες της Ιεράς Εξέτασης της Καθολικής Εκκλησίας, προχωρεί σε διώξεις και διαπομπεύσεις όσων έχουν την ατυχή έμπνευση και τόλμη να αντιτεθούν στο δόγμα της.

Τότε είχαμε αναφερθεί στην δίωξη από την Γαλλική κυβέρνηση και τελικά την απόλυση του από την κρατική τηλεόραση, του κ. Φιλίπ Βερντιέ, καταξιωμένου μετεωρολόγου, μετά από την έκδοση βιβλίου του που αμφισβητούσε ορισμένες από τις παραδοχές πάνω στις οποίες στηρίζονται τα χρησιμοποιούμενα σήμερα μοντέλα του Intergovernmental Panel on Climate Change- IPCC που ως γνωστό προσδιορίζουν «με ακρίβεια» εκατομμυριοστού το πώς θα διαμορφωθεί η μέση θερμοκρασία του πλανήτη το 2100 μ.Χ

Η δε Γαλλική κυβέρνηση λόγω του ότι φιλοξενεί την σύνοδο του COP21 στο Παρίσι έχει σύσσωμη προσχωρήσει και εντεστερνιστεί την νέα θρησκεία.

Όπως όλες οι θρησκείες έτσι και αυτή της Κλιματικής Αλλαγής περ…

Αυτοί είναι οι Τούρκοι καταζητούμενοι με Γερμανικές ταυτότητες!.....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ (Σ/να) ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ SEA LION ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΥΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

https://photognomon.blogspot.com/2019/07/blog-post_6.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Πολιτική Ορθότητα: Μετανάστες του Ισλάμ- Δολοφονούν, Βιάζουν, Ληστεύουν και ζητούν επιείκεια!.... Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα!.....

Κορνίλοφ Βλαντιμίρ

Στη Γερμανία, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες. Και οι δύο κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία.

Στη Γερμανία, αυτό το χρονικό διάστημα ταυτόχρονα βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες, στις οποίες οι κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία. Παρά όμως τη σοβαρότητα των εν λόγω εγκλημάτων, τα γερμανικά ΜΜΕ καλύπτουν αυτά τα θέματα αρκετά υποτονικά. Προφανώς, τα ΜΜΕ ακολουθούν την ίδια πολιτική ορθότητα, που ακολουθούσαν και στο γνωστό σκάνδαλο με τη μαζική σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στην Κολωνία το 2016.

Μία από τις επίμαχες υποθέσεις είναι η δολοφονία του 57χρονου εκατομμυριούχου Μαχαέλ Ρίχερ που έγινε στην πόλη Χορμπ αμ Νέκαρ στη Νοτιοδυτική Γερμανία. Το περασμένο φθινόπωρο συνελήφθη ως ύποπτος για αυτό το έγκλημα ο Μοχάμεντ Ομράν Αλμπάκρ από τη Συρία, για τον οποίο, μάλιστα, πριν το έγκλημα, ο γερμανικός Τύπος έγραφε για εκείνον ότι είναι «παράδειγμα επιτυχημένης ενσωμάτωσης».

Η έρευνα όμως έδειξε ότι ο 27χρονος άνδρας, τον…

ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ KAI Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

του Ανδρέα Μουτζουρούλια*

Όσοι είχαν τον χρόνο, αλλά και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 81η ΔΕΘ, θα διαπίστωσαν πως σε κανένα σημείο της τοποθέτησής του δεν υπήρχε αναφορά στα λεγόμενα Εθνικά Θέματα. 
Σίγουρα η οικονομία, η ανεργία, το χρέος είναι στην υψηλότερη θέση της ατζέντας τόσο του Α. Τσίπρα, όσο και του Κ. Μητσοτάκη,....

I prefer to use Twitter and Gab to post short messages and quick notes.

From Ken Adachi

http://educate-yourself.org/contactus/

I appreciate being asked to join LinkedIn networks, but I don't want to be part of Facebook, or Google, or other social media outlets that require you to sign up, including LinkedIn. I prefer to use Twitter and Gab to post short messages and quick notes. 
My Twitter account is https://twitter.com/KenAdachi1 and my Gab account is https://gab.ai/KenAdachi

New ~ The Advantage of Encrypted Email

I want to switch over to encrypted email for all electronic communication wherever possible. I created a new mail account with a server in Germany called "http://tutanota.com" which anyone can join for free with a User name and Password. Approval in now immediate. 

While I'm sure the NSA and Swiss Intelligence can hack into encrypted email, your average fed agency, or military, or private hacker cannot, affording us some degree of privacy from unconstitutional surveillance and data mining. 
I assume that everyone knows by now that …

Ο Ν.Τραμπ «τελειώνει» τον πρεσβευτή των ΗΠΑ Τ.Πάιατ: «Δεν ακολουθεί τις θέσεις μας»

Με ένα πρωτοφανές για τα αμερικανικά δεδομένα άρθρο, το μεγαλύτερο think tank των συντηρητικών στις ΗΠΑ, το Gatestone Institute, όχι απλώς φιλικά προσκείμενο στην κυβέρνηση Τραμπ, αλλά θεωρούμενο ότι εκφράζει τις θέσεις του Λευκού Οίκου, επιτίθεται σφοδρά στον Αμερικανό πρεσβευτή στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.

Αφορμή; Τα όσα είπε στην ομιλία του στο 7ο συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος στις 15 Μαΐου για τον διαμοιρασμό των κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας και την εν συνεχεία στοχοποίηση από αυτόν του pronews.gr, για τον τρόπο που απέδωσε την ομιλία του και «παρέσυρε» (σ.σ.: !!!) τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη σε «λανθασμένες θέσεις» σε άρθρο του στην «Καθημερινή»!

Να σημειώσουμε ότι ο τ. πρόεδρός του Gatestone Institute είναι ο Τζον Μπόλτον, σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ.

Υιοθετώντας πλήρως την θέση του pronews.gr ότι ο Τζέφρι Πάιατ, απλά είναι οπαδός των Δημοκρατικών και ακολουθεί την δική του ατζέντα και όχι της κυβέρνησης Τραμπ, το Gatestone …