“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

«Ζητήσαμε ισοτιμία. Οι Βρετανοί έχουν 50 περισσότερους διπλωμάτες από τους Ρώσους»

Η Μόσχα απελαύνει πάνω από 50 Βρετανούς διπλωμάτες

Η Ρωσία ανακοίνωσε στη Βρετανία ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στη χώρα τους «λίγοι περισσότεροι από 50» διπλωμάτες της, καθώς επιδεινώνεται η διπλωματική αντιπαράθεση μεταξύ Μόσχας και Δύσης μετά τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του στο Σάλσμπερι, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Μετά την απέλαση Ρώσων διπλωματών από το Λονδίνο, η Μόσχα ανταπέδωσε απελαύνοντας 23 Βρετανούς διπλωμάτες.

Ωστόσο χθες Παρασκευή ο Βρετανός πρεσβευτής στη Μόσχα Λόρι Μπρίστοου εκλήθη εκ νέου στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών όπου του ζητήθηκε να περιορίσει τη βρετανική διπλωματική αποστολή στο μέγεθος της αντίστοιχης ρωσικής στο Λονδίνο.

Σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα εξήγησε ότι αυτό σημαίνει πως η Βρετανία θα πρέπει να μειώσει κατά «λίγο περισσότερα από 50» τα μέλη του διπλωματικού της προσωπικού στη Ρωσία.

«Ζητήσαμε ισοτιμία. Οι Βρετανοί έχουν 50 περισσότερους διπλωμάτες από τους Ρώσους», επεσήμανε.

Όταν ρωτήθηκε αν αυτό σημαίνει ότι ακόμη 50 Βρετανοί διπλωμάτες θα πρέπει να επιστρέψουν στη χώρα τους, η Ζαχάροβα απάντησε: «Λίγοι περισσότεροι από 50».

Πηγή


Η βρετανική αστυνομία έχει χάσει τα ίχνη τουλάχιστον 485 γνωστών και καταγεγραμμένων στα αστυνομικά μητρώα για σεξουαλικά εγκλήματα και ανάμεσά τους βρίσκονται βιαστές και παιδεραστές σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Sky News, που δημοσιοποίησε το θέμα, τα ίχνη αρκετών από αυτούς έχουν χαθεί πάνω από μια δεκαετία. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με έκθεση που πραγματοποιήθηκε από το βρετανικό υπουργείο Δικαιοσύνης το 2016-2017, υπάρχουν περισσότεροι από 55.000 καταγεγραμμένοι για σεξουαλικά εγκλήματα στην Αγγλία και την Ουαλία.


Τρομακτικό το νούμερο και γι’ αυτό δεν ανησύχησαν για τους 485 που τους λείπουν.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments