“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο Νόμος για τα κατοικίδια, του Ισλαμοφασίστα Τσιρώνη ήρθε από την Τουρκία!...

Απαγόρευση των σκύλων ζητά Τούρκος στην Χάγη, επιθέσεις ισλαμιστών σε κατόχους σκύλων στην …Ισπανία!

Θα έμοιαζε με ανέκδοτο και όμως είναι μία φρικτή, παρανοϊκή πραγματικότητα. 


Ο Τουρκικής καταγωγής Χασάν Κιουτσούκ, δημοτικός σύμβουλος στην Χάγη, ζήτησε την απαγόρευση των σκύλων από την πόλη! Θα έμοιαζε γραφικότητα εάν σε όλη την Ευρώπη δεν καταγράφονταν καθημερινά πλέον επιθέσεις εναντίον κατόχων σκύλων αλλά και χιλιάδες περιπτώσεις δηλητηρίασης σκύλων όπου οι δράστες ήταν «ευσεβείς μουσουλμάνοι».

Η εξήγηση στα …ανεξήγητα, είναι απλή. Ο προφήτης ήταν ξεκάθαρος: Οι σκύλοι είναι ακάθαρτα ζώα.

Και η παράνοια λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Δύο οργανωμένες ισλαμικές κοινότητες στην Καταλονία, ζητούν την ποινικοποίηση κυκλοφορίας των σκύλων στους τόπους όπου συχνάζουν Μουσουλμάνοι διότι προσβάλλει τις …θρησκευτικές τους ελευθερίες και το δικαίωμα τους να ζουν σύμφωνα με τις Ισλαμικές παραδόσεις! 

Όταν το «αίτημα» τους απορρίφθηκε, δεκάδες σκύλοι στην πόλη δηλητηριάστηκαν ως αντίποινα.

Στην Ισπανία όμως έχουν καταγραφεί δεκάδες επιθέσεις σε κατόχους σκύλων από ομάδες μουσουλμάνων, κυρίως προερχόμενων από την Βόρειο Αφρική. Επιθέσεις ακόμα και σε μικρά κορίτσια. 

Στην Βρετανία, σε εξέλιξη βρίσκεται ο διωγμός ακόμα και των σκυλιών – οδηγών ανθρώπων με προβλήματα όρασης, αλλά συνδυάζεται και με άλλες «περίεργες» απαιτήσεις όπως η απαγόρευση χρήσης εκπαιδευμένων σκύλων σε ανεύρεση εκρηκτικών.

Μετά από όλα αυτά, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να συνηθίσετε το Κεμπάμπ αφού η διακίνηση γύρου σε λίγα χρόνια θα τιμωρείται με λιθοβολισμό.

Αλλάζει ο νόμος για τα κατοικίδια - Υποχρεωτική στείρωση και υψηλά πρόστιμα

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments