Όμως, εμείς οι Εβραίοι δεν ξεχνούμε ποτέ: Η βουλή του Ισραήλ απέρριψε νομοσχέδιο αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων

Σύμφωνα με την αρθρογράφο Verda Özer της εφημερίδας Milliyet, η βουλή του Ισραήλ (Κνεσσέτ) καταψήφισε με ψήφους 41 κατά της αναγνώρισης και 28 υπέρ, το νομοσχέδιο με το οποίο η βουλή του Ισραήλ θα αναγνώριζε τη γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους.


Κατά την αρθρογράφο, το Τελ Αβίβ ακολούθησε αυτήν την πολιτική, για να μην προκληθούν ανεπανόρθωτες ρήξεις στις τουρκοϊσραηλινές σχέσεις.

Σημειώνεται από τον Ιούνιο του 2016 οι δυο χώρες έχουν υπογράψει συμφωνία αναθέρμανσης των σχέσεων, που είχαν παγώσει μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Μαβί Μαρμαρά.

Πηγή


Άλλωστε η Μπριγκίτα Παπασταύρου (εκλεκτή του ΔΟΛ) έλαβε χάρη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, και δεν διώκεται πλέον (ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ)

Ούτε ένας Έλληνας πολιτικός δεν κυβέρνησε την Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση .
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

Something Wicked Comes This Way…Between Now And Election Day

BY ANTI300: Ο «Πατριώτης» ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ Ξαναχτύπησε !.....

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχουν τη δική τους Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ποιες είναι οι τούρκικες επιχειρήσεις που κινδυνεύουν από την πτώση της λίρας-New ‘Panama Papers’ reveals pro-gov’t Turkish businessman’s offshore deal