Ετοιμάζονται οι ΗΠΑ για δυναμική επέμβαση στη Συρία; Τι είπε η Αμερικανίδα πρέσβης στον ΟΗΕ…

Συρία: αντάρτες ετοιμάζονται να προβούν σε μια χημική επίθεση- προβοκάτσια, «Λευκά Κράνη», ακτιβιστές και κινηματογραφικά συνεργεία έχουν ήδη καταφθάσει επί σκηνής και έχουν εγκατασταθεί δορυφορικοί πομποί.

Η Αμερικανίδα πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη, Nikki Haley, προειδοποίησε τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού ότι αν δεν ....

αναλάβουν δράση εναντίον των χημικών όπλων που χρησιμοποιούνται στη Συρία, τότε θα αναγκαστούν να το πράξουν μονομερώς οι ΗΠΑ. «Δεν είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε, αλλά αν αναγκαστούμε από τις εξελίξεις, τότε θα χτυπήσουμε μονομερώς. 

Το έχουμε ξανακάνει…» φέρεται να δήλωσε η Nikki Haley αναφερόμενη στον περσινό βομβαρδισμό κυβερνητικής αεροπορικής βάσης στη Συρία μετά από αναφορές για ρίψη χημικών από αεροσκάφη που είχαν απογειωθεί από τη συγκεκριμένη βάση. Την ίδια ώρα η κατάσταση στην Ανατολική Γκούτα είναι δραματική. Οι κάτοικοι αφήνουν τους νεκρούς άταφους, αφού είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για την ζωή τους να βγουν από τα καταφύγια και να θάψουν τους νεκρούς τους.

Πηγή

ttp://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

Something Wicked Comes This Way…Between Now And Election Day

BY ANTI300: Ο «Πατριώτης» ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ Ξαναχτύπησε !.....

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχουν τη δική τους Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ποιες είναι οι τούρκικες επιχειρήσεις που κινδυνεύουν από την πτώση της λίρας-New ‘Panama Papers’ reveals pro-gov’t Turkish businessman’s offshore deal