“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Άλεξ Ρόντος: Ισραηλινή εταιρία "Mossad-CIA-Σπέκχαρντ" έδωσε εντολή να μην υλοποιηθεί αυτό το έργο που θα ελέγχει τα σύνορά μας !....

Η συνάντηση Τσίπρα µε Μίλερ και Σπέκχαρντ, που «αρνήθηκαν» να παίξουν ακόµα και τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ
Πως κατέστρεψαν τη δυνατότητα της Ελλάδας να ελέγχει τα σύνορά της

ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΠ

Η συνωμοσία, τα θύματα και η δικαίωση

Ο 3ος τακτικός ανακριτής Δ. Φούκας κοίταξε τον άνδρα που είχε απέναντί του και διερωτήθηκε αν άκουσε καλά ή αν κάτι του ξέφυγε. 

Γι αυτό και ξαναρώτησε: «Είπατε ότι μία Ισραηλινή εταιρεία σας πλησίασε και σας έδωσε ολόκληρο το φάκελο του υπό προμήθεια ρωσικού Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας της ΕΥΠ και σας είπε ότι αυτό το έργο δεν πρέπει να προχωρήσει;» 

«Ναι, ακριβώς αυτό», απάντησε ο άνδρας με τα λευκόγκριζα μαλλιά και τα σοφιστικέ γυαλιά.

«Κι εσείς τι κάνατε;» ξαναρώτησε ο ανακριτής. Ο μάρτυρας σήκωσε ελαφρά τους ώμους και απάντησε: «Ενημέρωσα τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για το θέμα. Μετά δεν ασχολήθηκα καθόλου». «Ευχαριστώ κ. Άλεξ Ρόντος, δεν έχω άλλες ερωτήσεις για την ώρα», έκλεισε τη συζήτηση ο ανακριτής και σκέφθηκε. «Κοίτα να δεις τι μπορεί να προκύψει σε μία υπόθεση. Για άλλα πας και άλλα σου βγαίνουν»…

Και ήταν λογικό να το σκεφθεί. Για την υπόθεση των υποκλοπών και του σχεδίου απόπειρας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, είχε καλέσει ως μάρτυρα (εν συνεχεία απαγγέλθηκαν και βαριές κατηγορίες σε βάρος του) τον Άλεξ Ρόντος, όμως προέκυψε εμπλοκή ξένων παραγόντων σε κρίσιμο ζήτημα εθνικής ασφάλειας.

Πόσο κρίσιμο; Τόσο ώστε να έδινε την πολυπόθητη «προ-ενημέρωση 24 ωρών» στα Επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων επικείμενης στρατιωτικής εισβολής από την Τουρκία και όχι μόνο. Κάλυπτε με ρωσικούς δορυφόρους μέχρι 100 χλμ στην ενδοχώρα Αλβανίας, Σκοπίων και Βουλγαρίας, οποιαδήποτε «περίεργη» κίνηση.

Κινήσεις πρακτόρων, λαθροδιακινητών, λαθρεμπόρων κ.α. οι οποίοι κινούνται σε αχαρτογράφητα μονοπάτια και περιοχές. Σε πραγματικό χρόνο (real time) και με διακριτική ικανότητα περί τα 30 εκατοστά. Δηλαδή ακόμα και ένα απλό AK-47 να μετέφεραν στον ώμο, θα εντοπιζόταν.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2005. Μία ομάδα πατριωτικά σκεπτόμενων στελεχών της ΕΥΠ που είχαν «αποχαιρετήσει» προ πολλού τις κομματικές ταμπέλες, ανεξάρτητα από το τι ψήφιζαν στην κάλπη, εντοπίζουν ένα πρόγραμμα της ΕΕ, με το οποίο θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί «αθόρυβα», αφού απαγορεύεται από την Ε.Ε. η χρηματοδότηση προγραμμάτων εθνικής άμυνας και ασφάλειας, ένα δορυφορικός σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης.

Προκηρύσσεται ο διαγωνισμός, ο πρώτος βγαίνει άγονος, στον δεύτερο ανακηρύσσεται μειοδότρια η κοινοπραξία «Πλανητική Α.Ε. – Pansystems A.E». Προϋπολογισμός προγράμματος κάπου 1,6 εκατ. Ευρώ περίπου, από τα οποία το 1 εκατομμύριο ευρώ θα προερχόταν από κοινοτικά κονδύλια. Το λογισμικό ρωσικής εταιρείας, οι δορυφόροι ρωσικοί, αλλά και κάποιοι εμπορικοί δυτικοί δορυφόροι. Όλα αυτά, στα τέλη του 2007 και στις αρχές του 2008.

Αμέσως ξεκινά η εφαρμογή του έργου, επί διοίκησης του Ιωάννη Κοραντή. Το έργο στηρίζεται από όλα τα εθνικώς σκεπτόμενα στελέχη της υπηρεσίας, σε όποια παράταξη και αν ανήκουν, όπως ο Κ. Α., πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων στην ΕΥΠ (ΠΟΣΕΥΠ), ο οποίος πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ και ο οποίος ήταν επικεφαλής της Διεύθυνσης Κατασκοπείας της Υπηρεσίας.

Το πρόγραμμα όμως φτάνει «στα αφτιά» των «συμμάχων». Ο ίδιος ο αμερικανός πρεσβευτής Ντάνιελ Σπέκχαρντ ενημερώνεται για το θέμα. Όπως αποκαλύπτεται αργότερα σε τηλεγράφημα των wikileaks, ο Ν. Σπέκχαρντ («πουλέν» του Λαυρεντιάδη και πρόεδρος της αμαρτωλής Proton Bank, με πρωταγωνιστικό ρόλο στο μετέπειτα κολοσσιαίο σκάνδαλο) «υπόσχεται να σταματήσει το έργο, όπως και οποιαδήποτε ρωσική σύμβαση με το ελληνικό δημόσιο».

Και βέβαια, κατά τα άλλα, το «απόρρητο» πρόγραμμα «φτάνει στα αφτιά» και των Ισραηλινών…

Απλά, κανείς από τους παραπάνω, δεν θέλει να αποκτήσει η Ελλάδα δυνατότητες δορυφορικής επιτήρησης σε βάθος 100 χλμ. από τα χερσαία σύνορά της. Άλλωστε και οι δύο προαναφερθείσες χώρες έχουν ενεργές, πλήθος από ειδικές και «μαύρες» επιχειρήσεις σε αυτή την ζώνη.

Ακολουθούν, ο σχεδιασμός της απόπειρας δολοφονίας του Κ. Καραμανλή, το «σκάνδαλο» του Βατοπεδίου, τα Δεκεμβριανά, η κυβέρνηση Καραμανλή αποσυντίθεται και εν τέλει καταρρέει. Είναι η δεύτερη ελληνική κυβέρνηση που ρίχνουν οι ξένοι μετά την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993 με την αποστασία Σαμαρά…

Αναλαμβάνει η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου το φθινόπωρο του 2009. Ο Άλεξ Ρόντος αναλαμβάνει κι αυτός με τη σειρά του το γνωστό πόστο του. Συνεργάζεται στενά με τον Άρη Καρατζά, τον πράκτορα της CIA, άνθρωπο που διώκεται για τις υποκλοπές στην Ελλάδα. Ο Άρης Καρατζάς συνεργάζεται κάτι παραπάνω από στενά με τον ισραηλινό παράγοντα».

Γίνεται η –ομολογημένη από τον Άλεξ Ρόντος- παρέμβαση για το ρωσικό σύστημα από τους Ισραηλινούς, η ενημέρωση στον Γ. Παπανδρέου και μέσα σε λίγες ημέρες μπλοκάρεται η ενεργοποίηση του συστήματος.

Αλλά, έπρεπε να βρεθεί μία δικαιολογία για να γίνει αυτό.

Κατ’ αυτό τον τρόπο κατασκευάζονται κατηγορίες από την διοίκηση που μόλις είχε διορίσει ο Γ. Παπανδρέου, με νέο διοικητή τον κ. Μπίκα, για απάτη σε βάρος του δημοσίου, απόπειρα απάτης σε βάρος των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και συνέργεια στα παραπάνω, κατά 14 κορυφαίων στελεχών της ΕΥΠ και 6 στελεχών της Κοινωνίας της Πληροφορίας.

Τους στέλνουν όλους στον Εισαγγελέα. Καταστρέφουν καριέρες. Κάποιοι από αυτούς πεθαίνουν από τη στεναχώρια τους.

Υποτίθεται ότι όλοι αυτοί εξαπάτησαν το ελληνικό δημόσιο. Γράφεται ότι «έδωσαν 1,6 εκατομμύρια ευρώ για να προμηθευθούν λογισμικό και συστήματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο» (ποτέ δεν παρουσιάστηκαν σοβαρές αποδείξεις αυτών των ισχυρισμών). Και βέβαια, ότι «πήραν κονδύλια της Ε.Ε. για συστήματα τα οποία δεν προβλέπεται η χρηματοδότησή τους από την ΕΕ».

Να ήταν 16 ή 160 εκατομμύρια ευρώ το κονδύλι, κάποιος θα το καταλάβαινε. Είκοσι άτομα θα είχαν βγάλει στην πρώτη περίπτωση ένα καλό «χαρτζιλίκι» και στην δεύτερη περίπτωση μία ολόκληρη περιουσία. Αλλά για 1,6 εκατ. Ευρώ, τόση φασαρία;

Η προμηθεύτρια εταιρεία κινείται κατά της ΕΥΠ. Στις 9 Φεβρουαρίου 2012 δικαιώνεται. Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δέχεται ότι το σύστημα ήταν απόλυτα αξιόπιστο, μοναδικό και απόλυτα συμβατό με τις ανάγκες της υπηρεσίας και συνεπώς κάνει αποδεκτή την αίτηση ακύρωσης και διατάσσει την ΕΥΠ να το παραλάβει (δηλαδή να το πληρώσει).

Πριν μερικές ημέρες δημοσιοποιείται και το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών μετά από δύο πραγματογνωμοσύνες για το σύστημα.

Σε ό,τι αφορά το σύστημα, η ίδια απόφαση, με αυτή του Διοικητικού Εφετείου. Απόλυτα αξιόπιστο, μοναδικό και απόλυτα συμβατό με τις ανάγκες της υπηρεσίας. Σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες, αθώοι και οι 20 κατηγορούμενοι. Η συνωμοσία καταρρέει, αλλά η ζημιά έχει γίνει. Η εθνική ασφάλεια έχει δεχτεί καίριο χτύπημα.

Υπολογίζεται ότι κάπου 1εκατομμύριο λαθρομετανάστες πέρασαν από τον Έβρο, τα ελληνο-αλβανικά σύνορα κ.α. αυτά τα πέντε χρόνια, ενώ έγιναν μεγάλες ζημιές και σε επιχειρήσεις καθαρά εθνικής ασφάλειας στις οποίες δεν θα θέλαμε να αναφερθούμε (ακόμα…).

Τουλάχιστον θα ασκηθεί (έτσι «για τα μάτια του κόσμου») κάποια δίωξη για εθνική προδοσία, κατασκοπεία και ζημιά σε βάρος των εθνικών συμφερόντων κατά αυτών που ανέλαβαν να εκτελέσουν τις διαταγές των «ξένων αφεντάδων»;

Πηγή: Eφημ. "Ελεύθερη Ώρα"

Πως κατέστρεψαν τη δυνατότητα της Ελλάδας να ελέγχει τα σύνορά της http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/03/blog-post_8567.html#ixzz5AZSj8WVg

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments