ΓΓ. του ΝΑΤΟ ο Παιδόφιλος-«Δεν μας ενδιαφέρουν τα ελληνοτουρκικά – Δεν είναι δικό μας θέμα»

Στόλτενμπεργκ: Η ένταση στο Αιγαίο δεν είναι θέμα του ΝΑΤΟ

Νορβηγία: Jens Stoltenberg (ΝΑΤΟ) - Audun Lysbakken=“Εγώ είμαι ομοφυλόφιλος. Θέλω όλα τα παιδιά της χώρας να είναι το ίδιο όπως είμαι εγώ”

Η ένταση που επικρατεί εδώ και μήνες στο Αιγαίο είναι ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να διευθετηθεί ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, δηλώνει ο γγ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτεμπεργκ.

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη επίσκεψή του στην Τουρκία, ο Στόλτενμπεργκ με συνέντευξη που παραχώρησε στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα ελληνοτουρκικά.

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως «το NATO δεν προτίθεται να εμπλακεί ή να διαμεσολαβήσει για την επίλυση των διενέξεων μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας στο Αιγαίο». 


Επί της ουσίας, πρόκειται για μία επανάληψη όσον είχε πει ο ίδιος πάλι στο Anadolu πριν περίπου ένα μήνα, όταν και είχε ερωτηθεί για το θέμα των Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Επίσης τόνισε πως προσδοκά την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε «κάποια θέματα» σε διμερές επίπεδο, και στο πνεύμα των σχέσεων καλής γειτονίας.

«Αυτό δεν είναι ζήτημα για το NATO, είναι κάτι που πρέπει να διευθετηθεί μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας», είπε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας πως οι δύο χώρες είναι σύμμαχοι και συμβάλλουν στην συλλογική ασφάλεια των μελών NATO.

Στο πλαίσιο αυτό χαιρέτισε την τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των δύο πρωθυπουργών, Αλέξη Τσίπρα και Μπιναλί Γιλντιρίμ, που έγινε την Πέμπτη.

Πηγή

«Αδειάζει» την Αθήνα το ΝΑΤΟ: «Δεν μας ενδιαφέρουν τα ελληνοτουρκικά – Δεν είναι δικό μας θέμα» (βίντεο)

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects

Κομμουνιστές: Ο τρόμος του Ταλμούδ στην Ελλάδα!....