“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Β)'


"Όσο πιο μακρύ είναι ένα αδιέξοδο, τόσο πιο πολύ μοιάζει με δρόμο."

Η Διεθνής της Έντασης-Χορός γύρω από ένα φέρετρο!….


Την επομένη, 19 Απριλίου, οι εργασίες της Λέσχης ξεκίνησαν ήρεμα χωρίς κανένα απρόοπτο. Συζητήθηκε πολύ το ζήτημα της Πορτογαλίας. Αποφασίστηκε να αναμειχθεί ενεργά ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιόζεφ Λούνς, ο οποίος θα κατηύθυνε το Στρατηγό Σπινόλα για την προκατασκευασμένη «επανάσταση». Οι λεπτομέρειες, όπως πάντα, αφέθηκαν στα εκτός Λέσχης εκτελεστικά όργανα.

Το ίδιο βράδυ συζητήθηκε το πρόβλημα της Δυτικής Γερμανίας. Ο Μπρεζίνσκυ ήταν εχθρικός απέναντι στον Βίλυ Μπράντ. Ζητούσε τον αφανισμό του. Ο Ντ. Ρότσιλντ επιθυμούσε μια πιο μετριοπαθή στάση απέναντι στο θέμα. Ο Χανς Φέτερ-πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας εργατικών συνδικάτων- και ο πρόεδρος των Γερμανικών Βιομηχάνων Χανς Σολ συμφώνησαν απόλυτα για τον αφανισμό του Μπράντ, έτσι όπως είχε θέσει το θέμα ο Μπρεζίνσκυ. Τελικά βρέθηκαν δύο μόνο που μειοψήφησαν. Ο Πωλ Μακ Κράκεν και ο Άντονυ Λέικ!….

Την επόμενη το πρωΐ, 20 Απριλίου, η ενασχόληση της Λέσχης αφιερώθηκε αποκλειστικά στην Ατλαντική Συμμαχία, στην μοιρασιά δηλαδή της πώλησης των όπλων στις χώρες μέλη, αλλά και εκτός των ορίων του ΝΑΤΟ.

ΕΚΕΊ Ο Τζιοβάνι Ανιέλι, ο Φραντς Γιόσεφ Στράους, ο Γουώλτερ Μοντέηλ και ο Ντέιβιντ Ρότσιλντ Κονταροχτυπήθηκαν τόσο, που η συνεδρίαση διακόπηκε για δύο ώρες!… Σαν τους πειθήνιους μαθητές έτρεξαν στα δωμάτιά τους να συγκεντρωθούν οι τάσεις (Ομάδες) για διαβουλεύσεις.

Είχε διαπιστωθεί κάποια απόκλιση και διαφαινόταν η σύγκρουση. Υποχρεωτικά θα έπρεπε να βρεθούν λύσεις. Η Ομάδα στην οποία ανήκε ο Πωλ Μακ Κράκεν ήταν διαφοροποιημένη στο ζήτημα. Συμφώνησαν να κρατήσουν μέχρι τέλους την ίδια στάση.

Όταν επιτέλους επέστρεψαν, «ως διά μαγείας» όλα είχαν τακτοποιηθεί.

Η Δυτική Γερμανία θα πωλούσε πολεμικό υλικό μόνο στις χώρες του ΝΑΤΟ. Για Λαθρεμπόριο όπλων θα επέτρεπε και θα επέβαλε η CIA με την DIA, όταν οι ανάγκες θα το απαιτούσαν.

Η Ιταλία του Ανιέλι θα εφοδίαζε την Λιβύη και ορισμένες ανατολικές χώρες Γάλλοι, Ιταλοί, Αμερικανοί και το ΒΑΤΙΚΑΝΟ θα πωλούσαν σε άλλες ανατολικές και ορισμένες δυτικές χώρες, καθώς και σε επαναστατικά κινήματα ανεξαρτήτως πολιτικής απόχρωσης!…..

Στην Ελλάδα ειδικά θα πωλούσαν οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και οι ΓΑΛΛΟΙ. Μια πιθανότητα για πώληση «ελαφρού» υλικού στην Ελλάδα από Ιταλία και Γερμανία δεν αποκλείστηκε.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΑΧΥ.

Συζητήθηκε το βράδυ ως «πλαίσιο θεμάτων». Οι ΗΠΑ θα είχαν το πρόσταγμα στις δομές, στα ΠΡΟΣΩΠΑ, στα Κράτη που θα αποτελούσαν την ΕΟΚ και κύρια στο ΕΜΠΟΡΙΟ!…..

Η Ευρώπη θα έπρεπε να παραμείνει μια «ώριμη γυναίκα» με αργές κινήσεις, εξαρτώμενη πάντα από τις ΗΠΑ!…. Ο Χ. Σόννενφελντ (βοηθός του Κίσσιγκερ) ήταν κατηγορηματικός: Το ΕΜΠΟΡΙΟ της ΕΟΚ θα εξαρτάτο πάντα από τις εμπορικές και οικονομικές παραμέτρους των ΗΠΑ.

ΤΏΡΑ γνωρίζουμε όλοι, ότι η ΕΟΚ ήταν μια ΑΠΑΤΗ των ΗΠΑ για να παγιδεύσει αμετάκλητα 300 εκατομμύρια εργαζόμενους. Η ΕΟΚ είναι το παράθυρο απ’ όπου μπαίνουν οι λαοί της Ευρώπης στην Κηδεμονία των ΗΠΑ.

Στην συνέχεια και για σαράντα λεπτά συζητήθηκε η κατάσταση στο ΒΑΤΙΚΑΝΟ και ο ρόλος του διεθνώς!… αποφασίσθηκε ότι ο ρόλος ρου Βατικανού έπρεπε να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο. Ωστόσο υπήρχε το πρόβλημα του Πάπα. Με αυτόν ή τον επόμενο που θα εκλεγόταν, αν «με τη θέληση του θεού» συνέβαινε κάτι, δεν θα μπορούσε να πάρει το καλό δρόμο η ΥΦΕΣΗ με την Σοβιετική Ένωση και ο ρόλος του Βατικανού θα περιοριζόταν ακόμα περισσότερο διεθνώς πράγμα «απαράδεκτο» κατά τον Μονσινιόρ Μπενέλι.

Η άμεση πρόταση του Μπρεζίνσκυ τους άφησε όλους άναυδους…δηλαδή περισσότερους!…. «Σκοτώστε τον …Σκοτώστε και οποιοδήποτε άλλον μπει εμπόδιο. Φτάστε την κατάσταση στο απροχώρητο. Καλέστε τότε τον Βοϊτίλα της Κρακοβίας και χρίστε τον Πάπα….». Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Μπρεζίνσκυ είναι Πολωνός στην καταγωγή, από φτωχή οικογένεια. Ωστόσο, παντρεύτηκε την κόρη του πρώην προέδρου της Τσεχοσλοβακίας, του Μπένες!……

Αφού ξεκαθαρίστηκε κι αυτό το ζήτημα και ο Τζιοβάνι Ανιέλι δεν έφερε αντίρρηση –σκεπτόμενος ότι μια τέτοια κίνηση θα ευχαριστούσε το Κρεμλίνο (τότε ετοίμασε μια ΕΠΕΝΔΥΣΗ της ΦΙΑΤ στην Αγία Πετρούπολη)- πέρασαν στις σχέσεις της Δύσης, με τις ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ!….. αναπόφευκτη αναγκαιότητα δημιουργήθηκε από το θέμα για να αναφερθεί η ΚΥΠΡΟΣ και η ΕΛΛΑΔΑ ….πάλι!…

Η ΚΥΠΡΟΣ έπρεπε να «ελευθερωθεί», αποφάνθηκε ο Χ. Σόννενφελντ. Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ήταν κατά της ΥΦΕΣΗΣ. Ρυθμίστηκαν, το ζήτημα ασφαλείας του ΙΣΡΑΗΛ, η οποία αναπόφευκτα περνούσε μέσα από την ΚΥΠΡΟ, αλλά και από άλλες γειτονικές αραβικές χώρες. Το μέλλον του ΣΑΧΗ στο Ιράν διαγράφηκε δυσοίωνο!…

Αποφασίστηκε να ενισχυθεί ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ τόσο στο Ιράν όσο και σε άλλες χώρες της Αραβίας, έτσι ώστε να ενισχυθεί η θέση των υπαρχόντων ΗΓΕΤΩΝ και αφ’ ετέρου να αποτελεί ο (ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ) μία διαρκή ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΕΙΛΗ!…. Να ενισχυθεί με εξοπλισμούς το ΙΡΑΚ. «Κάποτε θα χρειαστεί», όπως είπε ο Πωλ Μακ Κράκεν. Οι μετέπειτα εξελίξεις (ΣΕ ΚΥΠΡΟ και ΕΛΛΑΔΑ) είναι αποτέλεσμα των αποφάσεων της 21ης Απριλίου 1974 στη Μεζέβ της Γαλλίας. 


Κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει τις εξελίξεις!….

Προς το τέλος των εργασιών της συνάντησης αποφασίστηκε στο εξής να μην γίνονται δολοφονίες πολιτικών προσώπων ή απόπειρες. Μόνον «δεύτερων» προσώπων, όπως για παράδειγμα ο σταθμάρχης Ρίτσαλντ Γουέλς της CIA στην Αθήνα. Μόνο σε ακραίες περιπτώσεις θα επιτρεπόταν η δολοφονία πολιτικών.

Η μέθοδος του διασυρμού ήταν πιο αποτελεσματική. Τέλος οι… «ήρωες» πολιτικοί. Έτσι από εκεί ξεκίνησε και η επιχείρηση σπίλωσης των πολιτικών της Δύσης και της Ανατολής. Δίκαια ή άδικα. Για να οδηγηθούν οι λαοί στην ισοπέδωση και επομένως στην αδιαφορία για τα πολιτικά δρώμενα, ήταν αναπόφευκτη ανάγκη να μην έχουν εμπιστοσύνη στους πολιτικούς ηγέτες τους.

Τα πρόσωπα που θα προωθούνταν για πολιτικοί ηγέτες θα διέθεταν νοημοσύνη κάτω του μετρίου, πειθήνιοι και το δυνατόν περισσότερο ελαστική στη συνείδηση!….

ΑΜΕΣΩΣ μετά την επιστροφή του καθενός στη βάση του, οι εξελίξεις έτρεξαν σαν χείμαρρος.

Η Δυτική Γερμανία, κάτω από την ισχυρή ηγεμονία του ΝΑΤΟ, κατέπνιξε τον Καγκελάριο Μπραντ στο σκάνδαλο Γκυγιώμ. Μαζί με το προσωπικό ζήτημα του Μπραντ ότι ήταν νόθος……

Στην Πορτογαλία ξέσπασε η επανάσταση του Σπινόλα (δηλαδή του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γιόζεφ Λουνς), στην Κύπρο το πραξικόπημα και η εισβολή των Τούρκων, στην Ελλάδα η «μεταπολίτευση» με Καραμανλή-Παπανδρέου κ.α………

Στις ΗΠΑ η αναγκαστική παραίτηση του ΝΙΞΟΝ, στις 8 Αυγούστου 1974, κατέδειξε σε εχθρούς και φίλους ότι η Λέσχη και η Τριμερής δεν αστειεύονται .

Αλλά οι εξελίξεις αυτές έδειξαν ότι η σύγκρουση μεταξύ Τριμερούς και Μπίλντεμπεργκ ήταν φανερή. ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ!…..

Θα ακολουθούσαν κι άλλες….. με πολλά θύματα και από τις δύο πλευρές. Αλλά το κυριώτερο θύμα στις συγκρούσεις αυτές είναι δυστυχώς οι λαοί του κόσμου ολόκληρου. Αυτό είναι το καυτό σημείο που μας αφορά όλους!………


ΠΗΓΗ: Στριγάς Αθανάσιος Κ. Διεθνείς συνωμότες : Η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού / Αθανάσιος Κ. Στριγάς. - Αθήνα : Νέα Θέσις, 1995


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments