Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιατί εγκατέλειψα το Ισλάμ

Οι μουσουλμάνοι συχνά με ρωτούν γιατί έφυγα απ' το Ισλάμ. Αυτό που με εντυπωσιάζει, είναι ότι οι μουσουλμάνοι δεν φαίνεται να κατανοούν ότι η απάρνηση του Ισλάμ είναι μια επιλογή που προσφέρεται σε όλους και ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να το πράξει. Θεωρούν ότι όποιος εγκαταλείπει το Ισλάμ είναι ένας πράκτορας ή κατάσκοπος κάποιου δυτικού κράτους, δηλαδή του εβραϊκού κράτους, και ότι πληρώνεται με δέσμες χρημάτων από τις κυβερνήσεις αυτών των χωρών και των μυστικών υπηρεσιών τους. Στην πραγματικότητα δεν κατανοούν ότι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να σκέφτονται και να πιστεύουν σε ό, τι τους ταιριάζει καλύτερα.

Πριν ξεκινήσω, θα ήθελα να τονίσω με έμφαση, πως γράφοντας αυτό το άρθρο, δεν υπονοώ ότι ο Χριστιανισμός και ο Ιουδαϊσμός είναι καλύτερες θρησκείες από το Ισλάμ, και ο αναγνώστης δεν θα πρέπει ανοήτως να σκέφτεται ότι απορρίπτω μόνο το Ισλάμ μεταξύ των θρησκειών, καθώς για μένα, όλες είναι ένα σύνολο θρύλων που μας εμφυσούν στο μυαλό και ένας σωρός ανοησίες που ανταγωνίζονται μεταξύ τους, όσον αφορά την ηλιθιότητα. Πρώτα απ' όλα, έπρεπε ν' απεκδυθώ τον ιερό χιτώνα της Σαρία (ισλαμική δικαιοδοσία) με τον οποίον ήμουν περιβεβλημένος, έτσι ώστε ν' αναρωτηθώ, ν' αμφισβητήσω και να μελετήσω με την διαπεραστική ματιά του αναζητητή της αλήθειας και όχι των γενειοφόρων σεΐχηδων που προβαίνουν σε μαζική πλύση εγκεφάλου του ακροατηρίου τους, προωθώντας το Ισλάμ ως θρησκεία της ειρήνης, της αδελφοσύνης, του ελέους, της δικαιοσύνης και την ισότητας· μιας θρησκείας που έσωσε γυναίκες από μια θλιβερή μοίρα και τις έφερε σε μια καλύτερη κατάσταση, εφαρμόζοντας επιπλέον και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Εδώ είναι ένας κατάλογος από λόγους, οι οποίοι με οδήγησαν στην αποστασία:

Είναι το Ισλάμ μια ανεκτική θρησκεία;

Το Ισλάμ είναι μια αυταρχική θρησκεία που δεν σέβεται την ελευθερία της επιλογής των ατόμων, κάτι το οποίο είναι εύκολα αντιληπτό από τις βάρβαρες ετυμηγορίες του, όπως ο λιθοβολισμός των μοιχαλίδων, ο κατακρημνισμός των ομοφυλοφίλων από έναν απότομο βράχο και η θανάτωση των αποστατών επειδή τόλμησαν να εκφράσουν μια διαφορετική άποψη. Έπειτα, υπάρχει το δράμα των οπαδών άλλων θρησκειών στο μουσουλμανικό κράτος. 
  • Το Ισλάμ προτρέπει τους οπαδούς του στην καταπολέμηση των απίστων μέχρι να προσηλυτιστούν ή να συμφωνήσουν να καταβάλουν κεφαλικό φόρο, γνωστόν ως «Τζίζγια» (Jizya), ως δήλωση υποταγής. 
Τα ιερά κείμενα του Ισλάμ, επίσης, ενθαρρύνουν κραυγαλέα τον πόλεμο και την κατάκτηση νέων εδαφών για την διάδοση της θρησκείας του Μωάμεθ, αντί να χρησιμοποιούνται ειρηνικά μέσα για να μεταφέρουν το μήνυμα, στην βάση ενός ορθολογικού διαλεκτικού συστήματος, κάτι του οποίου το Ισλάμ προφανώς στερείται, όπως και κάθε άλλη θρησκεία γι' αυτό το θέμα. Είναι απλά μια φοβερή προσβολή για τις ανθρώπινες αξίες και μια απόδειξη της άνευ προηγουμένου άνοιας.

Είναι το Ισλάμ μια θρησκεία της ανθρώπινης αδελφοσύνης;

Έμεινα εμβρόντητος όταν έμαθα τις εντολές του Ισλάμ σχετικά με τη συμμαχία και αποκήρυξη και την παρεκκλίνουσα διαίρεση του κόσμου σε πιστούς και άπιστους, με όλες τις αποτρόπαιες διατάξεις που αυτό συνεπάγεται για το «Ντίμι» (Dhimmis=ειδικό φορολογικό καθεστώς, που διέπεται από τον νόμο της Σαρία, για τις μη μουσουλμανικές κοινότητες) και τον «Τζίζγια»!

Είναι το Ισλάμ μια θρησκεία της ισότητας;
Το Ισλάμ παρουσίασε την φυλή «Γκουραγίς» (Quraysh=Ήταν η κυρίαρχη φυλή στην περιοχή της Μέκκας, στην οποία ανήκε ο Μωάμεθ και μέσω της οποίας εξαπλώθηκε ο Ισλαμισμός στην αραβική χερσόνησο), ως «εκλεκτή φυλή» για να εξουσιάσει όλες τις ανθρώπινες φυλές. Ο Μωάμεθ δεν έδινε ενιαία πολιτική ευθύνη σε ένα άτομο που δεν ήταν από τη φυλή του. Το Ισλάμ έχει νομιμοποιήσει τη δουλεία, ενίσχυσε το χάσμα μεταξύ των κοινωνικών τάξεων και επέτρεψε την ληστεία των άπιστων, την αιχμαλωσία (Sabaya) των γυναικών κατά τη διάρκεια πολέμων και την σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών σκλάβων (Ima'a). Έχει καταστρέψει σοβαρά την έγγαμη σχέση με τους νόμους της προίκας (Mahr) και το διαζύγιο, μετατρέποντας έτσι τον θεσμό του γάμου σε μια κοινή συναλλαγή.

Είναι το Ισλάμ μια θρησκεία της κοινωνικής δικαιοσύνης;

Μερικές από τις πιο εξωφρενικές αρχές που το Ισλάμ έχει θεσπίσει, είναι οι λεηλασίες και οι ληστείες, καθώς και η εκμετάλλευση των ανθρώπων που καταπιέζονται από το φορολογικό σύστημα «Αλ Τζίζγια» (Al-Jizya). Αναγνώρισε την κοινωνική ανισότητα, επιβάλλοντας την «Ζακάτ» (Zakat=Ελεημοσύνη· υποχρέωση δηλαδή να δίνει κάποιος εύπορος μουσουλμάνος, ένα ποσοστό του εισοδήματός του στους φτωχούς μουσουλμάνους, συμβάλλοντας έτσι στον εξαγνισμό της υπόλοιπης περιουσίας του), σύμφωνα με το ακόλουθο ρητό: «Ένας ευγνώμων πλούσιος είναι καλύτερος από έναν ασθενή φτωχό».

Είναι το Ισλάμ δίκαιο για τις γυναίκες;

Μια γυναίκα στο Ισλάμ έχει λιγότερη λογική και πίστη. Διακόπτει την προσευχή, όπως τα γαϊδούρια και τα μαύρα σκυλιά και θεωρείται ακάθαρτη κατά την έμμηνο ρύση. Έχει δικαίωμα μόνο στο ήμισυ της περιουσίας που κληρονομεί, σε αντίθεση με έναν άνδρα, και η μαρτυρία της στο δικαστήριο, μετράει, επίσης, κατά το ήμισυ ενός ανδρός. Το Ισλάμ την έβαλε κάτω από την κηδεμονία του συζύγου της και με την «έγκριση» του Θεού να τον υπακούει. Ένας άνδρας έχει επίσης το δικαίωμα να «επαναφέρει στην τάξη» την σύζυγό του, χτυπώντας την, ή/και εγκαταλείποντας τη συζυγική κλίνη, εάν αυτή αρνηθεί να ικανοποιήσει τις ερωτικές του ορέξεις, όποτε αυτός επιθυμήσει, ανεξαρτήτως από τις δικές της επιθυμίες και συναισθήματα. Δεν είμαι φεμινιστής και δεν είμαι ένας από εκείνους που υπερασπίζονται τις γυναίκες με πάθος εναντίον των αναρίθμητων μορφών της αδικίας που υπέστησαν για αιώνες λόγω της θρησκείας, αλλά έχω μια μάνα, μια αδελφή και μια φίλη και δεν ανέχομαι να ταπεινώνονται και να στιγματίζονται με τέτοιον έντονο τρόπο, επειδή τις αγαπώ πάρα πολύ για να τις μεταχειριστώ μ' αυτόν τον εσφαλμένο και ανατριχιαστικό τρόπο που απομυθοποιεί αναμφίβολα τον ισχυρισμό ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία της ισότητας και της ελευθερίας!

Ισλάμ και ανθρώπινη δημιουργικότητα

Όλες οι μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης είναι απαγορευμένες στο Ισλάμ: Μουσική, τραγούδι, χορός, ζωγραφική, γλυπτική, υποκριτική, αλλά και η λογοτεχνία, η ποίηση, η φιλοσοφία, ακόμα και η χρήση της λογικής! Εάν δυσκολεύεστε να τα πιστέψετε αυτά, θα σας παραπέμπω στις αξιόπιστες ισλαμικές πηγές, καθώς και σε ρήσεις του Μωάμεθ για να σιγουρευτείτε πως δεν υπερβάλλω και θέτω μόνο την αυστηρή αλήθεια.

Ισλάμ και επιστήμη

Το Ισλάμ είναι πλούσιο σε αλληγορίες. Ξεκινώντας με το μύθο του Χρησμού (ο λόγος του Θεού που κοινοποιήθηκε στον Μωάμεθ μέσω του άγγελου Γαβριήλ), και με την διαδρομή μέσω του λεγόμενου Νυχτερινού Ταξιδιού και Αναλήψεως (Al-Isra'a & Al-Me'eraj), όταν ο Μωάμεθ που υποτίθεται ότι αναλήφθηκε στους ουρανούς στην πλάτη ενός φανταστικού ζώου που ονομάζονταν «Μπουράκ» (Burâaq) πετώντας με την ταχύτητα του φωτός, να τελειώσω με την εκθαμβωτικές ιστορίες των θαυμάτων που κανείς δεν έχει δει και κανένας πολιτισμός δεν έχει εγγράψει στα ιστορικά αρχεία του, ούτε αναφέρονται περιστατικά που θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος τους ισχυρισμούς αυτούς. 

Το Ισλάμ επομένως, βασίζεται στην τυφλή πίστη που αναπτύσσεται και παίρνει τον έλεγχο των μυαλών των ανθρώπων, όπου υπάρχει παραλογισμός και άγνοια. Εάν αυτή η ιδεολογία είχε το προσόν της πειθούς με την έκκληση στη λογική και έχει αντιμετωπίσει κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής, όπως εμείς οι πρώην μουσουλμάνοι έχουμε πει από τότε που μπορούμε να θυμηθούμε, γιατί θα κατέφευγε σε απίστευτες εκκεντρικές ιστορίες για να αποδείξει την ακρίβειά της και να υποστηρίξει τις ιδέες της; 

Δεν είναι αυτό αντάξιο ψευτών κι απατεώνων; Μην ξεχνάμε τις κραυγαλέες αντιφάσεις μεταξύ των ιερών κειμένων και τις βασικές επιστημονικές αλήθειες, όπως το γεγονός ότι η γη είναι σταθερή και ότι ο ουρανός υψώνεται πάνω από το έδαφος και κρατιέται χωρίς κολόνες, και ότι οι μετεωρίτες έγιναν για το σκοπό του λιθοβολισμού των δαιμόνων που κυριεύουν τους ανθρώπους από ψηλά.

Τα επιστημονικά θαύματα στο Κοράνι

Όλοι εμείς οι πρώην μουσουλμάνοι, γνωρίζουμε τον παραλογισμό, την πλαστογραφία και την απάτη των σεΐχηδων που ισχυρίζονται την ύπαρξη επιστημονικών θαυμάτων στο Κοράνι και θεωρώ ότι είναι θεμιτό να αναρωτηθούμε γιατί οι άνθρωποι αυτοί να κατασκευάζουν το ένα κολοσσιαίο ψέμα μετά το άλλο, γύρω από τη θρησκεία. Η απάντηση είναι απλή: Μόνο ένας ιστός από ψέματα είναι σε θέση να διαιωνίσει ένα άλλο ψέμα. Το Ισλάμ δεν θα μπορούσε να κρατηθεί για πολύ μπροστά από την επιστήμη που αποκαλύπτει τους μύθους και τις αναμφισβήτητες αδυναμίες του, τον έναν μετά τον άλλον, όπως είναι ο ισχυρισμός ότι η γη είναι επίπεδη και ότι δύο άτομα που έχουν θηλάσει από την ίδια γυναίκα γίνονται βιολογικά αδέλφια. Αυτοί οι άνθρωποι προστατεύουν το Ισλάμ και προλαμβάνουν την απογύμνωση και τον θάνατό του, προσπαθώντας απεγνωσμένα να το συμβιβάσουν με την επιστήμη, χρησιμοποιώντας απατηλά μέσα και στρεβλώσεις. Αν το Ισλάμ ήταν μια θεϊκή θρησκεία και ένα μήνυμα στάλθηκε από τον δημιουργό του σύμπαντος, θα ήταν ο περίγελος της επιστημονικής σφαίρας και στόχος ατελείωτης κριτικής;

Ο ισλαμικός Θεός

Είναι ένας πρωτόγονος, Βεδουίνος και ανθρωπόμορφος Θεός που αντλεί τους χαρακτήρες του από τον ανθρώπινο κόσμο και βιώνει τα συναισθήματα του θυμού, της εκδίκησης, της μνησικακίας, της υπεροχής, κ.λπ. Η εικόνα του Θεού που έχει απεικονιστεί στα ισλαμικά ιερά κείμενα, λίγο πολύ αντικατοπτρίζει τους ανθρώπινους πολιτισμούς, όπως και ο μεγαλοπρεπής θρόνος που μεταφέρεται από τους αγγέλους, στον οποίο σωριάστηκε όταν τελείωσε την διαδικασία της δημιουργίας, που φέρνει στον νου το τελετουργικό των Χόνγκα Μπόνγκα (Honga-Bonga) που εκτελούν οι κεφαλές της φυλής τους. Ακόμη χειρότερα, ορισμένες ανθρώπινες ενέργειες, όπως ο ομοφυλοφιλικός έρωτας (στον οποίο ακόμα και οι Χόνγκα Μπόνγκα δεν παρεμβαίνουν), μπορεί να κάνει αυτόν τον υπέροχο θρόνο να ταρακουνηθεί. Εδώ είναι ένα υπερβατικό «χαντίθ» (hadith=παράδοση γύρω από την συμπεριφορά και τη σοφία του Μωάμεθ) που τράβηξε την προσοχή μου: «Κάθε έργο που επιτέλεσε ο γιος του Αδάμ αφορά μόνο τον εαυτό του, με εξαίρεση τη νηστεία που είναι δικό μου και την ανταμοίβω». Το ερώτημα που με βασανίζει είναι το εξής: Τι ευχαρίστηση μπορεί να βρει ο Παντοδύναμος Θεός σε όλους αυτούς τους φτωχούς ανθρώπους που τον λατρεύουν; Τι καλό του έχουν κάνει;

Ο προφήτης του Ισλάμ και το Κοράνι

Ο Μωάμεθ δεν ήταν διαφορετικός από τους βάρβαρους κακοποιούς οι οποίοι έσφαζαν, λήστευαν και βίαζαν γυναίκες· υπάρχουν πολλές αποδείξεις στη «Σούνα» (Sunnah=παράδοση των όσων είπαν και έπραξαν ο Μωάμεθ και τα μέλη της πρώτης ισλαμικής κοινότητας). 

Σας καλώ να κάνετε μια εργασία πριν με κατηγορήσετε ότι ψεύδομαι με μοναδικό σκοπό να βλάψω την εικόνα του προφήτη του Ισλάμ. Ήταν ένας ερωτομανής, και διέσυρε όλους τους νόμους που έχει θεσπίσει για να κατευνάσουν την αδηφάγο επιθυμία του. Δίχασε την ανθρωπότητα και φυλάκισε το έθνος με τους καθυστερημένους και ξεπερασμένους νόμους των Βεδουίνων. Δεν πραγματοποίησε κανένα θαύμα που θα μπορούσε να αποδείξει την προφητεία του. Όλα ό,τι είχε, ήταν ένα βιβλίο που παρουσιάζει έντονες ομοιότητες με την ποίηση των συγχρόνων του, γεμάτη από επιστημονικά λάθη και φιλοσοφικά διλήμματα.

Συμπέρασμα: Μάλλον θα πρέπει να γράψω ένα ολόκληρο βιβλίο για να μιλήσω λεπτομερώς και επαρκώς σχετικά με τους λόγους που με οδήγησαν να αποκηρύξω το Ισλάμ ως θρησκεία, αλλά αυτά τα λίγα στοιχεία που παρατίθενται είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον και με έσπρωξαν να επανεξετάσω την ουσία αυτής της κούφιας πίστης η οποία, όπως κάθε άλλη θρησκεία, σαν μυθική ιδεολογία τίθεται στην υπηρεσία της πολιτικής.

Waleed Al-Husseini

Σημείωση: Ο 26χρονος Παλαιστίνιος και άθεος ιστολόγος Waleed Al-Husseini, συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2010 από τις παλαιστινιακές αρχές ασφαλείας για διάδοση αθεϊστικών ιδεών.

http://www.pare-dose.net/3862

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

O Soros χρηματοδότης των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα

Ο Soros βλέπει τον εαυτό του ως ιεραπόστολο της παγκοσμιοποίησης και θέλει να καταστραφεί το κλασσικό μοντέλο της δυτικής δημοκρατίας.

Γιατί να θέλει με 26.000 δολάρια το Open Society Foundation του Soros να στηρίξει οικονομικά όλες τις τρελές και παλαβές που εμφανίζονται στα Athens Pride, της "παρέλασης" για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα;

Γιατί ο Soros να θέλει να χρηματοδοτήσει κόμματα και κινήματα σε Ουγγαρία, Ιταλία, Γαλλία γιατί στήριξε δράσεις κατά της ισλαμοφοβίας;

Ο Soros θέλει την αποσταθεροποίηση, έχει ένα στόχο και χρησιμοποιεί το Open Society Foundation για να εξυπηρετεί τα αλλότρια σχέδια του.

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση γιατί στήριξε τις τρελές στις παρελάσεις του Athens pride αλλά μια εξήγηση που δίνεται είναι ότι πάντα επιχειρεί να σπάσει κατεστημένες νοοτροπίες και αντιλήψεις, δεν πιστεύει στην έννοια του κράτους και κάθε ενέργεια του υποκρύπτει οικονομικό δόλο όπως αναφέρει σε ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο τους οι Garret/Galland Research.

Το γεγονός …

Ευρωστρατός, Ελλάδα-Τουρκία: Οι προϋποθέσεις ήδη παραβιάζονται από την Τουρκία, αλλά η Ελλάδα συνεχίζει να γενικολογεί χωρίς αντίκρισμα

του Σωτήρη Σιδέρη

Πλήθος ερωτηματικών για την αδυναμία της Ελλάδας να θέσει όρους στην ΕΕ όσον αφορά τις ευρωτουρκικές σχέσεις , προκαλούν οι παρασκηνιακές εξελίξεις αναφορικά με την προώθηση της Μόνιμης Διαρθρωμένης Συνεργασίας (PESCO), δηλαδή της ευρωπαϊκής άμυνας. Όπως είναι γνωστό η PESCO περιλαμβάνει και τον Ευρωστρατό και ήδη γίνονται κινήσεις για συμμετοχή και της Τουρκίας , παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις Άγκυρας –Βρυξελλών θεωρητικά βρίσκονται σε κρίση. Σύμφωνα με αξιόπιστες διπλωματικές πηγές, αλλά και με βάση τις θέσεις που έχει καταθέσει η Αθήνα στην ΕΕ και έχει στη διάθεσή του το omegapress.gr βρίσκονται σε εξέλιξη στην αρμόδια ομάδα εργασίας, «επίπονες διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της κατ εξαίρεση συμμετοχής τρίτων στα προγράμματα της PESCO», δηλαδή διαπραγματεύσεις που αφορούν και την Τουρκία. Η ελληνική θέση συμπυκνώνεται στην πάγια αντίληψη ότι η Αθήνα στηρίζει την συνεργασία PESCO-Τουρκίας, υπό προϋποθέσεις που ωστόσο, όποτε τέθηκαν, ουδέποτε τηρήθηκαν από την …

Ο πολύς μυστήριος και άμεμπτος , Θάνος Σιτίστας (Επαχτίτης) έκανε αίτηση στην NSA; Ζήτησε έγγραφα; Και γιατί είναι ανύπαρκτο το Σχέδιο Φαιδώρα;

Υπάρχει νατοϊκό σχέδιο με την ονομασία «Φαιδώρα» για τον διαμελισμό της Ελλάδας;

Μια δεύτερη αναζήτηση με τον όρο «Campen» για το 1988 και πάλι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου «NA/SG-SECDEF/WASHDC/264/83» είναι ανύπαρκτο.

ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ!........ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ HOAXES.... ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!.....

Και για ποιό λόγο να είναι σωστός ο σειριακός αριθμός; Ε! Αλέκο;

Η ΔΙΚΗ: "Κάρλος το Τσακάλι" 500 χιλιάδες δολλάρια από την NSA για την δολοφονία του Αρχιστράτηγου του ΝΑΤΟ!...

Αλεξάντερ Μ. Χαίηγκ: Βαρέθηκα να ελέγχεται η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ από πέντε-έξι άτομα...!
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Είπε ο...Πρόεδρος των ΗΠΑ -Clinton

....η Αμερικανική ναυτική βάση της Σούδας στην Κρήτη, έπρεπε να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή, όπως και τα δύο αεροπλανοφόρα που θα χρησιμοποιούνταν ώστε οι δύο πλευρές να μην κλιμακώσουν το προγραμματισμένο "ελεγχόμενο" γεγονός σε έναν "θερμό" πόλεμο.

Επίσης είπε ότι η Αμερικανική βάση στην Πρέβεζα πρέπει να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή.

Οι φόβοι του Lake πραγματοποιήθηκαν μέχρι ένα σημείο όταν στις 8 Ιανουαρίου ο γερουσιαστής John D. Rockefeller ο 4ος, από την δυτική Βιρτζίνια (και γιος του Προέδρου της Τριμερής Επιτροπής και της ARAMCO), τηλεφώνησε στον Clinton και ζήτησε συνάντηση για την επόμενη ημέρα.

Φυσικά, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, και η οικογένεια Rockefeller ζήτησε από τον Πρόεδρο να εξηγήσει με όλες τις λεπτομέρειες την προγραμματισμένη "κρίση" στο Αιγαίο.

ΗΠΑ-Η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας-Ίμια 1996!

Ο καπετάνιος του αεροπλανοφόρου διατάζει το πλήρωμα να πάρει θέσεις μάχης και διατάζει να στρέψουν τους πυραύλους προς τους ελληνικούς σ…

Οι Ακρότητες και οι Αντιφάσεις της Νέας Θρησκείας (Κλιματικής Αλλαγής)!...

Γράφαμε πριν από λίγες εβδομάδες στην στήλη για τη νέα θρησκεία της Κλιματικής Αλλαγής ( 22/10) και το πώς ως μέρος του τελετουργικού της και των μεθόδων της, ισάξιες της Ιεράς Εξέτασης της Καθολικής Εκκλησίας, προχωρεί σε διώξεις και διαπομπεύσεις όσων έχουν την ατυχή έμπνευση και τόλμη να αντιτεθούν στο δόγμα της.

Τότε είχαμε αναφερθεί στην δίωξη από την Γαλλική κυβέρνηση και τελικά την απόλυση του από την κρατική τηλεόραση, του κ. Φιλίπ Βερντιέ, καταξιωμένου μετεωρολόγου, μετά από την έκδοση βιβλίου του που αμφισβητούσε ορισμένες από τις παραδοχές πάνω στις οποίες στηρίζονται τα χρησιμοποιούμενα σήμερα μοντέλα του Intergovernmental Panel on Climate Change- IPCC που ως γνωστό προσδιορίζουν «με ακρίβεια» εκατομμυριοστού το πώς θα διαμορφωθεί η μέση θερμοκρασία του πλανήτη το 2100 μ.Χ

Η δε Γαλλική κυβέρνηση λόγω του ότι φιλοξενεί την σύνοδο του COP21 στο Παρίσι έχει σύσσωμη προσχωρήσει και εντεστερνιστεί την νέα θρησκεία.

Όπως όλες οι θρησκείες έτσι και αυτή της Κλιματικής Αλλαγής περ…

Αυτοί είναι οι Τούρκοι καταζητούμενοι με Γερμανικές ταυτότητες!.....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ (Σ/να) ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ SEA LION ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΥΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

https://photognomon.blogspot.com/2019/07/blog-post_6.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Πολιτική Ορθότητα: Μετανάστες του Ισλάμ- Δολοφονούν, Βιάζουν, Ληστεύουν και ζητούν επιείκεια!.... Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα!.....

Κορνίλοφ Βλαντιμίρ

Στη Γερμανία, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες. Και οι δύο κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία.

Στη Γερμανία, αυτό το χρονικό διάστημα ταυτόχρονα βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες, στις οποίες οι κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία. Παρά όμως τη σοβαρότητα των εν λόγω εγκλημάτων, τα γερμανικά ΜΜΕ καλύπτουν αυτά τα θέματα αρκετά υποτονικά. Προφανώς, τα ΜΜΕ ακολουθούν την ίδια πολιτική ορθότητα, που ακολουθούσαν και στο γνωστό σκάνδαλο με τη μαζική σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στην Κολωνία το 2016.

Μία από τις επίμαχες υποθέσεις είναι η δολοφονία του 57χρονου εκατομμυριούχου Μαχαέλ Ρίχερ που έγινε στην πόλη Χορμπ αμ Νέκαρ στη Νοτιοδυτική Γερμανία. Το περασμένο φθινόπωρο συνελήφθη ως ύποπτος για αυτό το έγκλημα ο Μοχάμεντ Ομράν Αλμπάκρ από τη Συρία, για τον οποίο, μάλιστα, πριν το έγκλημα, ο γερμανικός Τύπος έγραφε για εκείνον ότι είναι «παράδειγμα επιτυχημένης ενσωμάτωσης».

Η έρευνα όμως έδειξε ότι ο 27χρονος άνδρας, τον…

ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ KAI Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

του Ανδρέα Μουτζουρούλια*

Όσοι είχαν τον χρόνο, αλλά και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 81η ΔΕΘ, θα διαπίστωσαν πως σε κανένα σημείο της τοποθέτησής του δεν υπήρχε αναφορά στα λεγόμενα Εθνικά Θέματα. 
Σίγουρα η οικονομία, η ανεργία, το χρέος είναι στην υψηλότερη θέση της ατζέντας τόσο του Α. Τσίπρα, όσο και του Κ. Μητσοτάκη,....

I prefer to use Twitter and Gab to post short messages and quick notes.

From Ken Adachi

http://educate-yourself.org/contactus/

I appreciate being asked to join LinkedIn networks, but I don't want to be part of Facebook, or Google, or other social media outlets that require you to sign up, including LinkedIn. I prefer to use Twitter and Gab to post short messages and quick notes. 
My Twitter account is https://twitter.com/KenAdachi1 and my Gab account is https://gab.ai/KenAdachi

New ~ The Advantage of Encrypted Email

I want to switch over to encrypted email for all electronic communication wherever possible. I created a new mail account with a server in Germany called "http://tutanota.com" which anyone can join for free with a User name and Password. Approval in now immediate. 

While I'm sure the NSA and Swiss Intelligence can hack into encrypted email, your average fed agency, or military, or private hacker cannot, affording us some degree of privacy from unconstitutional surveillance and data mining. 
I assume that everyone knows by now that …

Ο Ν.Τραμπ «τελειώνει» τον πρεσβευτή των ΗΠΑ Τ.Πάιατ: «Δεν ακολουθεί τις θέσεις μας»

Με ένα πρωτοφανές για τα αμερικανικά δεδομένα άρθρο, το μεγαλύτερο think tank των συντηρητικών στις ΗΠΑ, το Gatestone Institute, όχι απλώς φιλικά προσκείμενο στην κυβέρνηση Τραμπ, αλλά θεωρούμενο ότι εκφράζει τις θέσεις του Λευκού Οίκου, επιτίθεται σφοδρά στον Αμερικανό πρεσβευτή στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.

Αφορμή; Τα όσα είπε στην ομιλία του στο 7ο συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος στις 15 Μαΐου για τον διαμοιρασμό των κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας και την εν συνεχεία στοχοποίηση από αυτόν του pronews.gr, για τον τρόπο που απέδωσε την ομιλία του και «παρέσυρε» (σ.σ.: !!!) τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη σε «λανθασμένες θέσεις» σε άρθρο του στην «Καθημερινή»!

Να σημειώσουμε ότι ο τ. πρόεδρός του Gatestone Institute είναι ο Τζον Μπόλτον, σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ.

Υιοθετώντας πλήρως την θέση του pronews.gr ότι ο Τζέφρι Πάιατ, απλά είναι οπαδός των Δημοκρατικών και ακολουθεί την δική του ατζέντα και όχι της κυβέρνησης Τραμπ, το Gatestone …