“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Με πρόταση Καμμένου Έφεδρος Ταξίαρχος... ο Διευθύνων Σύμβουλος του STAR

Το βαθμό του έφεδρου ταξίαρχου στον διευθύνοντα σύμβουλο του Star Πάνο Κυριακόπουλο απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκοπής Παυλόπουλος με πρόταση του Πάνου Κομμένου

Πάντως το γεγονός ότι η εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων "Με Αρετή και Τόλμη" γυρίζεται στα στούντιο του STAR, όπου έγιναν και σεμινάρια επικοινωνίας στο προσωπικό της εκπομπής αλλά και στους εκπροσώπους Τύπου των Γενικών Επιτελείων, μάλλον θα πρέπει να θεωρηθεί σύμπτωση.... 


Σύμφωνα με βιογραφικό του που βρήκαμε στο διαδίκτυο, ο κ. Πάνος Κυριακόπουλος το 2020 ανέλαβε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της STAR INVESTMENTS , ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους των ΜΜΕ, στον έλεγχο του οποίου υπάγεται μεταξύ άλλων και το STAR CHANNEL. 

Διετέλεσε Πρόεδρος του ΤΕΑ ΕΛΤΑ [Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης προσωπικού ΕΛΤΑ], 

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της INFOTE, μέλος του Δ.Σ της EUROSEAS LTD [Ναυτιλιακή Εταιρεία εισηγμένη στο NASDAQ] και της IMPERIO AE. 

Από τον Ιούλιο του 1997 έως τον Ιούλιο του 2002 ήταν Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων AE και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΤΑ έως τον Δεκέμβριο του 2006

Από το 1986 μέχρι το 1996 ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της Globe Group of Companies ΑΕ με δραστηριότητα στους τομείς της Ναυτιλίας , της Κλωστοϋφαντουργίας και των Τροφίμων. Η εταιρεία ήταν εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Από τον Ιούνιο του 1983 έως τον Δεκέμβριο του 1986 ο κ. Πάνος Κυριακόπουλος ήταν βοηθός στον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας ARMADA MARINE SA, η οποία δραστηριοποιείτο στην διαχείριση 12 εμπορικών πλοίων. 

Ο κ. Κυριακόπουλος έχει B.Sc. στην Ναυπηγική και Μηχανολογία από το Πανεπιστήμιο Newcastle upon Tyne, England και M.Sc. με εξειδίκευση στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Ναυπηγική από το Massachusetts Institute of Technology [MIT], USA.

Πηγή

Πηγή


ΕΝΘΕΤΟ: 

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ





http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments