“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Τυχαία όλη αυτή η συμμορία σήμερα στηρίζει τον αδίστακτο Τσίπρα;

Μέχρι και υπουργούς των κυβερνήσεων Καραμανλή και Παπανδρέου βλέπουμε στην κυβέρνηση Τσίπρα

Αυτά τα πρόσωπα εκπροσωπούν τον Ελληνισμό σήμερα. Μιλάμε για καταστάσεις πρωτοφανείς, οι οποίες δεν έχουν προηγούμενο...Τι περιμένουμε στο Μακεδονικό με αυτά τα πρόσωπα;

Στη «συνάντηση-κορυφής» της παγκόσμιας ελίτ, στην απονομή των ετήσιων βραβείων του Ιδρύματος «Appeal of Conscience» στην Νέα Υόρκη, παραβρέθηκε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018.

Το «παρών» έδωσαν, ανάμεσα σε άλλους, ο Πρόεδρος της Γεωργίας Giorgi Margvelashvili, o Σεβασμιώτατος Aρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο επιχειρηματίας Maurice Levy, o Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Blackstone κύριος Stephen A. Schwarzman, o Διευθύνων Σύμβουλος της Bank of America κύριος Brian Moynihan, ο ομογενής επιχειρηματίας John Katsimatides, ο πρώην Πρόεδρος της Ουκρανίας Viktor Yuchenko, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλγαρίας Petar Stoyanov και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και διπλωματικού χώρου.

H κυρία Βαρδινογιάννη, η οποία ήταν ανάμεσα στους επίτιμους καλεσμένους της εκδήλωσης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετή ώρα με την κυρία Lagarde, αλλά και με τον Henry Kissinger, με τον οποίο συνδέεται με μακροχρόνιους οικογενειακούς δεσμούς φιλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ίδρυμα «Appeal of Conscience» ιδρύθηκε το 1965 από τον Ραββίνο Arthur Schneier, που ήταν ο οικοδεσπότης της βραδιάς, o οποίος έχοντας βασανιστεί από τους Ναζί κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, έβαλε σκοπό της ζωής του την ειρήνη ανάμεσα στους λαούς και την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της θρησκευτικής ελευθερίας.

europost.gr

Το κόλπο των "στρες τεστ".

Τα "τεστ" των τραπεζών, τα οποία έγιναν "τεστ" κρατών.


Η Τράπεζα Πειραιώς ήταν η κερκόπορτα της
προδοσίας.

Γνωρίζει κανένας πότε κάνει ασκήσεις ετοιμότητας η Πυροσβεστική Υπηρεσία ή ο Στρατός; ...Όχι βέβαια ...Γιατί να γνωρίζει κάτι, το οποίο δεν τον αφορά; ...Γιατί να γνωρίζει κάτι, το οποίο είναι μέσα στα πλαίσια της φυσιολογικής - και όχι της έκτακτης - λειτουργίας αυτών των σοβαρών υπηρεσιών; Τα "στρες τεστ" είναι μια αντίστοιχη εσωτερική λειτουργία ελέγχου τού ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος ...Μια λειτουργία, η οποία αφορά τις τράπεζες και άρα τις ελεγκτικές αρχές τους ...Μια λειτουργία ρουτίνας, η οποία ενεργοποιείται πολλές φορές μέσα στον χρόνο και τις περισσότερες φορές δεν γνωρίζει κανένας ότι έχει συμβεί ...Και όμως, αυτήν τη λειτουργία "ρουτίνας" οι συνωμότες την χρησιμοποίησαν σαν μια έκτακτη δήθεν ανάγκη, για να "τεστάρουν" δήθεν τις εθνικές οικονομίες μέσω των τραπεζών.

Λέμε "δήθεν", γιατί εντός της Ευρωζώνης η τραπεζική λειτουργία είναι παντελώς αποκομμένη από τη λειτουργία τής κάθε εθνικής οικονομίας. Από τη στιγμή που υπάρχει ενιαία Ευρωζώνη και ενιαίο τραπεζικό σύστημα, στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν εθνικές τράπεζες και άρα δεν υπάρχει ευθύνη ελέγχου τους από τα κράτη στα οποία θεωρητικά ανήκουν ...Υπάρχουν ευρωπαϊκές τράπεζες, οι οποίες είναι όλες τους μέλη τού κοινού ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος και υπό τον αυστηρό έλεγχο των οργάνων του. Την ευθύνη για τη λειτουργία τους την έχει αποκλειστικά η Κεντρική Τράπεζα, εφόσον αυτή ελέγχει το νόμισμα και άρα και όλες τις τραπεζικές λειτουργίες που το απειλούν και μεταξύ αυτών και τον δανεισμό τους.

Ως εκ τούτου, την αρμοδιότητα να ελέγχει τον δανεισμό - και άρα τις "τρύπες" των "ελληνικών" ιδιωτικών τραπεζών - την έχει η ΕΚΤ ...Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία έχει κάνει "παραρτήματά" της τις κεντρικές εθνικές τράπεζες, όπως είναι η Τράπεζα της Ελλάδας ή της Τράπεζας Ιταλίας κλπ.. Μέσω αυτών των τραπεζών ασκείται υποτίθεται ο έλεγχος των ιδιωτικών τραπεζών στις χώρες τής Ευρωζώνης ...Των ιδιωτικών τραπεζών που έχουν απωλέσει τα εθνικά τους χαρακτηριστικά και αντιμετωπίζονται από τον νόμο ως ευρωπαϊκές τράπεζες. Άρα, αποτελούσε αρμοδιότητα της ΕΚΤ να ελέγχει τον δανεισμό των ελληνικών τραπεζών από τις διεθνείς "Αγορές" ...Αποκλειστική αρμοδιότητα, εφόσον, κάθε φορά που μια εθνική κυβέρνηση επιχειρούσε να παρέμβει σε αυτόν τον τομέα, καταγγελλόταν τόσο από την ΕΚΤ όσο και από τις ιδιωτικές τράπεζες για παρέμβαση στην ιδιωτική οικονομία.

Δουλειά λοιπόν της ΕΚΤ ήταν να εκτιμά τα ύψη των ποσών, τα οποία μπορούσαν να δανείζονται όλες οι τράπεζες της Ευρώπης, καθώς και τις επισφάλειες τους. Ποιος έλεγχε την αναλογία καταθέσεων και δανείων σε αυτές τις τράπεζες; Ποιος έθετε τις προϋποθέσεις δανεισμού από τις τράπεζες αυτές. Ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι επέτρεπαν στις ελληνικές τράπεζες να δανείζονται χρήματα με τον "τόνο", για να χρηματοδοτούν τις ομολογιακές "σπατάλες" τού ελληνικού κράτους, οι οποίες κατέληγαν σχεδόν εξ’ ολοκλήρου στις γερμανικές "τσέπες"; Πώς ήταν σίγουροι ότι το ελληνικό κράτος, το οποίο είχε δείξει ήδη τον "εκτροχιασμό" του με τα swaps, θα ανταποκρινόταν στις "ομολογιακές" του και άρα στις μη δεσμευτικές υποχρεώσεις του;

Εφόσον η ΕΚΤ ήταν υπεύθυνη για τον έλεγχο και άρα και τη βιωσιμότητα των "ελληνικών" τραπεζών, γιατί τη "ζημιά" τής κακοδιαχείρισής τους να την αναλάβει το ελληνικό κράτος; Γιατί να αναλάβει ο Έλληνας πολίτης τις βρομιές που έκαναν ο Σάλλας της Πειραιώς, που, σε συνεργασία με τον πρώην συνεργάτη του Προβόπουλο, έπαιρναν τα χρήματα των τοκογλύφων ομοεθνών του Τρισέ; Εφόσον η ΕΚΤ ήταν υπεύθυνη για τη βιωσιμότητα των "ελληνικών" τραπεζών - από την οποία εξαρτάται η ρευστότητα της αγοράς μέσα σε μια χώρα που ανήκει στην Ευρωζώνη - ,δική της δουλειά ήταν να εξασφαλίσει τη ρευστότητα που είχε ανάγκη αυτή η αγορά.

Αυτά δεν τα λέμε εμείς ...Αυτά είναι νόμοι τής Ευρωζώνης. Αυτές είναι οι υποχρεώσεις τής Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, οι οποίες υπάρχουν μέσα στο ιδρυτικό της καταστατικό ...Στο καταστατικό αυτό, το οποίο της δίνει τα μέσα να ελέγχει το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα και να προστατεύει το ευρωπαϊκό νόμισμα. Ανάμεσα στις υποχρεώσεις τής τράπεζας αυτής είναι και η εξασφάλιση της ρευστότητας της κάθε "εθνικής" αγοράς, εφόσον αυτή ελέγχει τις τράπεζες. Αυτό το νόημα έχει και το απολύτως νόμιμο "εργαλείο", το οποίο δημιουργήθηκε από την ΕΚΤ μόλις εμφανίστηκε η κρίση και προκειμένου να προστατεύσει όλους τους άλλους εκτός από την Ελλάδα. Αυτός είναι ο ρόλος για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (European Financial Stability Facility - EFSF)

Αν λοιπόν έφτασε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα σε ένα "ασφυκτικό" επίπεδο στην περίοδο Καραμανλή, τότε υπεύθυνος δεν είναι ο λαός και η κυβέρνησή του ...Υπεύθυνος είναι ο Διοικητής τής Τράπεζας τής Ελλάδας - και πρώην υποδιοικητής και μέτοχος της Πειραιώς - ,ο οποίος επέτρεπε στον κάθε καραγκιόζη τραπεζίτη να δανείζεται από τη διεθνή αγορά ποσά τέτοια, τα οποία δεν ήταν στις δυνατότητές του να "καλύψει". Ακόμα πιο υπεύθυνος απέναντι στους λαούς τής Ευρώπης - και βέβαια στους μηχανισμούς ελέγχου - ήταν ο Τρισέ ...Ο Διοικητής τής Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ο οποίος δεν έλεγξε τον υφιστάμενό του στην Ελλάδα, με ρίσκο να απειληθεί η σταθερότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας και το κοινό νόμισμα.

Η αδυναμία δηλαδή των "στρες τεστ" των ελληνικών τραπεζών έπρεπε να δείχνει τους ενόχους και αυτοί ήταν ο Προβόπουλος και βέβαια ο Τρισέ. Αυτοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι θα έβαζαν σε περιπέτειες την ΕΚΤ, εφόσον δική της δουλειά ήταν η χρηματοδότηση των "ελληνικών" τραπεζών, προκειμένου να επιβιώσουν, χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα ρευστότητας. Δική τους δουλειά ήταν να βρούνε τα κεφάλαια για το EFSF και στη συνέχεια να αποδώσουν ποινικές ευθύνες όπου υπήρχαν. Δική τους η ζημιά και από την πλευρά τους η τιμωρία, εφόσον, αν υπήρχε σφάλμα ή ακόμα και έγκλημα, κάποιοι τραπεζικοί υπάλληλοι των κεντρικών τραπεζών ήταν υπεύθυνοι γι' αυτά και όχι ένας ανύποπτος λαός. Αν δηλαδή το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλο και κάποιοι έπρεπε να πάνε φυλακή, αυτοί ήταν οι τραπεζικοί υπάλληλοι και κανένας άλλος.

Στην Ελλάδα αυτό, το οποίο επιβάλει η λογική και βέβαια ο νόμος τής Ευρωζώνης, δεν το είδαμε να συμβαίνει. Για κάποιον "μυστηριώδη" λόγο η ελληνική κυβέρνηση ανέλαβε πολύ πρόθυμα μια τεράστια ευθύνη, η οποία δεν την αφορούσε. Έκανε αυτό, το οποίο λίγες ημέρες πριν είχε αρνηθεί να κάνει η μικρή Ισλανδία ...Ανέλαβε να κάνει κάτι πρωτοφανές και βέβαια παράνομο και ήταν να πληρώσει με δημόσιο χρήμα τη "χρηματοπιστωτική" σταθερότητα του ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος. Πρωτοφανές ήταν, γιατί πρώτη φορά το κράτος αναλάμβανε χωρίς κανένα κέρδος ή αντάλλαγμα να πληρώσει ιδιωτικά χρέη. Παράνομο ήταν, γιατί, με βάση άλλους νόμους τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, απαγορευόταν στα κράτη - ακόμα κι αν λόγω βλακείας το ήθελαν - να "ενισχύσουν" ιδιωτικές επιχειρήσεις και άρα να "νοθεύσουν" τον ανταγωνισμό στον τομέα όπου αυτές δραστηριοποιούνταν.

Για έναν "μυστηριώδη" λόγο τίποτε δεν έγινε φυσιολογικά στην περίπτωση τής Ελλάδας. Η ελληνική κυβέρνηση πήρε το "βάρος" αυτό, χωρίς να ρωτήσει κανέναν και κανένας δεν την σταμάτησε. Η ΕΚΤ τού Τρισέ έκανε το "κορόιδο", εφόσον καί τις δικές της ευθύνες "κουκούλωνε" με τον τρόπο αυτόν, αλλά καί τα έξοδά της μείωνε, εφόσον δική της ζημιά ήταν η χρηματοδότηση των "μπατίρηδων" μελών της ...Μέλη της ήταν τα προβληματικά ιδιωτικά τραπεζικά ιδρύματα ...Μέλη της ήταν οι "ελληνικές" τράπεζες και δική της υποχρέωση ήταν ή διάσωσή τους. Το ίδιο "κορόιδο" έκανε και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ...Η επιτροπή αυτή, η οποία ανακαλύπτει και τις δεκάρες αν δίνονται ως βοηθητικές επιδοτήσεις σε τίποτε αγρότες ή βιοτέχνες, έκανε πως δεν έβλεπε τα δις, τα οποία δίνονταν στις τράπεζες ...Η επιτροπή αυτή, η οποία ζητάει να επιστρέφονται οι επιδοτήσεις όποια ώρα και στιγμή αποκαλύπτονται, στην περίπτωση των "ελληνικών" τραπεζών δεν το αντιλήφθηκε ούτε την ώρα που γινόταν η παρανομία ούτε μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν.

Περίεργα δεν είναι όλα αυτά; Γιατί τόση προθυμία η ελληνική κυβέρνηση να πάρει τις "αμαρτίες" άλλων και μάλιστα να τις "φορτώσει" στον φουκαρά τον λαό; Η εξήγηση είναι απλή: Οι κυβερνήσεις δεν είναι απρόσωπες. Ανήκουν σε κόμματα και αυτά τα κόμματα χρωστούσαν. Ανάμεσα δηλαδή στους ιδιώτες απατεώνες, οι οποίοι έπαιρναν παράνομα "θαλασσοδάνεια" από τις ιδιωτικές τράπεζες, βρίσκονταν και τα κόμματα, τα οποία μονοπωλούσαν την εξουσία στην Ελλάδα ...Τα κόμματα, τα οποία έβαζαν ψεύτικες "υποθήκες" μελλοντικών εκλογικών τους θριάμβων και άρα απατηλών "εγγυήσεων". Αυτά τα ιδιωτικά κόμματα και τα χρέη τους, όπως αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι απρόσωπα. Κάποιος είναι υπεύθυνος γι' αυτά και αυτός είναι ο κομματάρχης ...Αυτός, ο οποίος για τα δύο μεγάλα κόμματα της Μεταπολίτευσης θα ήταν ο εκάστοτε Πρωθυπουργός τής χώρας.

Η ΝΔ χρωστάει 105.000.000 ευρώ στην Αγροτική τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2013) και 15.000.000ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς (λήξη σύμβασης το 2015). ΣΥΝΟΛΟ : 120.000.000 ΕΥΡΩ !!

Το ΠΑΣΟΚ χρωστάει 96.800.000 ευρώ στην Αγροτική τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2013), 10.000.000 ευρώ στην Marfin bank (λήξη σύμβασης το 2015) και 5.000.000 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς (λήξη σύμβασης το 2015). ΣΥΝΟΛΟ: 111.800.000 ΕΥΡΩ.

Αυτούς είχε "πιασμένους" η τοκογλυφική συμμορία και ήταν σίγουρη ότι θα τους εκβίαζε μέσω της Μέρκελ ή του Σόιμπλε όταν θα ερχόταν η ώρα. Γνώριζε αυτή η συμμορία ότι τόσο ο Καραμανλής όσο και ο Γιωργάκης θα υπέκυπταν εύκολα σε έναν εκβιασμό, προκειμένου να σώσουν τα τομάρια τους. Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί η ελληνική κυβέρνηση έδειξε τόση προθυμία να αναλάβει το "βάρος" που αντιστοιχούσε στην ΕΚΤ; Όταν οι κομματάρχες είναι και Πρωθυπουργοί, αντιλαμβανόμαστε το πώς έγινε η προδοσία...

Για να μην μπούνε τα σκουπίδια - τα οποία "αγόραζαν" στελέχη και οπαδούς με παράνομα χρήματα - στη φυλακή, έβαλαν στη "φυλακή" έναν ολόκληρο λαό ...Για να μην μπει ο κηφήνας τής Ραφήνας φυλακή, γιατί το "μαγαζί" του χρωστούσε 120 εκατομμύρια ευρώ από παράνομα και χωρίς εγγυήσεις δάνεια από ιδιωτικές και κρατικές τράπεζες, πήρε έναν τόνο δημόσιο χρήμα και το έδωσε στους τοκογλύφους ...Για να μην μπει ο κρετίνος ΓΑΠ φυλακή για τα 111 εκατομμύρια ευρώ που χρωστούσε στις τράπεζες, οι οποίες δεν περνούσαν τα στρες-τεστ εξαιτίας των επισφαλών δανεισμών τους, πήρε ακόμα περισσότερο χρήμα και το έδωσε στους τοκογλύφους. Αν δεν το έκαναν, απειλούνταν με φυλακή, όπως και όλοι όσοι θα πιάνονταν να έχουν εξαπατήσει μια τράπεζα, η οποία θα έμπαινε σε διαδικασία "εκκαθάρισης" λόγω χρεοκοπίας. Αν δεν το έκαναν, θα θυμούνταν όλοι οι εκβιαστές τους τα χρήματα που έπαιρναν σε "βαλίτσες" οι "Τσουκάτοι" του κάθε κόμματος, εφόσον η παράνομη χρηματοδότηση των κομμάτων τους ήταν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Απειλούνταν με φυλακή πραγματική, εφόσον, με βάση τον νόμο περί προστασίας τής τραπεζικής λειτουργίας και ασφάλειας, η τραπεζική απάτη τιμωρείται ως απάτη κατά του δημοσίου και άρα με την ποινή των ισοβίων ...Φυλακή πραγματική, η οποία θα είχε σχέση και με τον διεθνή νόμο περί ξεπλύματος "βρόμικου" χρήματος ...Φυλακή πραγματική, εφόσον στην πορεία των ερευνών θα αποκαλυπτόταν όλη η "βρόμικη" χρηματοδότηση των δύο μεγάλων κομμάτων, τα οποία μονοπωλούσαν την εξουσία με αθέμιτο τρόπο. Αυτόν τον εκβιασμό ανέλαβε να κάνει η Γερμανία τού Σόιμπλε ...Του "ειδικού" Σόιμπλε, εφόσον και ο ίδιος κινδύνεψε να πάει φυλακή για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις τού κόμματός του από τις τράπεζες, τους εμπόρους όπλων και από τις Siemens ...Ο "καθαρός" Σόιμπλε, ο οποίος κάνει τον "αρχάγγελο" της καθαρότητας και της αρετής και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος απλά και μόνο γιατί τα αφεντικά του τον προστάτεψαν. Αυτός ο βαθύτατα διεφθαρμένος άνθρωπος μεθόδευσε τον εκβιασμό των πολιτικών αρχηγών και χάρη σε αυτόν και το ανθελληνικό μίσος του μπήκαμε στο Μνημόνιο.

Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί μπήκαμε στην "Κόλαση" και από ποιους; Το "στρες-τεστ" τού 2008 ήταν ο εκβιασμός τής ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, προκειμένου να μας καταστρέψει. Εκεί βρίσκεται το "κλειδί" τής σημερινής αθλιότητας ...Τότε πάρθηκαν οι αποφάσεις των ηγεσιών των δύο υπερχρεωμένων κομμάτων για να μας προδώσουν ...Τότε αποφάσισαν από κοινού οι ηγεσίες των δύο κομμάτων εξουσίας - υπό το βάρος της απειλής τιμωρίας για κατάχρηση ιδιωτικού και δημοσίου χρήματος - να δώσουν δημόσιο χρήμα, για να σωθούν οι ιδιωτικές τράπεζες ...Γι' αυτόν τον λόγο "μοιράστηκαν" το έγκλημα μεταξύ τους ...Γι' αυτόν τον λόγο ο Καραμανλής στην πραγματικότητα "παραιτήθηκε" από την εξουσία για να αναλάβει ο Γιωργάκης ...Γι' αυτόν τον λόγο σε εκείνο το Debateτραύλιζε ο Καραμανλής, για να εμφανίσει τον Γιωργάκη σαν ρήτορα.

...Για να μην πάνε φυλακή οι ιδιοκτήτες τού δικομματισμού, έβαλαν "φυλακή" έναν ολόκληρο λαό ...Για να μην μπουν φυλακή οι Καραμανλήδες και οι Παπανδρέου για τα κομματικά τους δάνεια, μπήκε στην "κόλαση" ένας ολόκληρος λαός ...Για να μην απειληθούν τα κομματικά τους "μαγαζιά", καταστράφηκε ένα ολόκληρο κράτος. Γι' αυτόν τον λόγο - ακόμα και σήμερα - είναι απόλυτα πειθήνια όργανα του Σόιμπλε και των δανειστών. Γι' αυτόν τον λόγο αλληλοκαλύπτονται και δεν κάνουν εξεταστικές επιτροπές για τα εγκλήματα κατά του λαού. Γι' αυτόν τον λόγο ψηφίζουν "ναι σε όλα" σε ό,τι κι αν τους βάλουν μπροστά τους.

Τυχαία όλη αυτή η συμμορία σήμερα στηρίζει τον αδίστακτο Τσίπρα;

Μέχρι και υπουργούς των κυβερνήσεων Καραμανλή και Παπανδρέου βλέπουμε στην κυβέρνηση Τσίπρα

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/02/to-megalo-finale.html

http://perimajestic.blogspot.com/2018/09/blog-post_27.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments