Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποιοι ΔΕΝ γελάνε με τον Τραμπ…

Του Θανάση Κ.

Το αν είναι «συμπαθής» ως άνθρωπος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ δεν έχει καμία σημασία. Το τι εκπροσωπεί έχει.

Και το ποιοι και γιατί τον πολεμούν με τόσο μανία, έχει επίσης.

Και το αν αυτά που αναφέρει ή επικαλείται είναι σωστά ή όχι, επίσης έχει κάποια σημασία.

Και το πόσο αφορούν εμάς όλα αυτά, έχει ασφαλώς τη μεγαλύτερη σημασία…

* Πρώτα-πρώτα ο Τράμπ δεν… «γεννήθηκε» πριν δύο χρόνια, όταν έτρεξε για Πρόεδρος των ΗΠΑ και εξελέγη, παρά τα αντίθετα προγνωστικά…

Ήταν μέλος της αμερικανικής ελίτ και διατηρούσε ιδιαίτερα στενούς, ενίοτε και φιλικούς, δεσμούς με ολόκληρο το κατεστημένο της. Ιδιαίτερα δε με τους Δημοκρατικούς. Και ακόμα περισσότερο με τους Κλίντον, των οποίων υπήρξε και τακτικός (και γενναιόδωρος, όπως φημολογείται) χρηματοδότης.

Τότε ήταν «καλός» και «συμπαθής». Όχι το «τέρας» που παρουσιάζουν σήμερα.

Γεννήθηκε πλούσιος, αλλά γνώρισε την οικονομική χρεοκοπία κι ύστερα ξεκίνησε από την αρχή κι έφτιαξε περιουσία πολύ μεγαλύτερη από εκείνη που κληρονόμησε από τον πατέρα του. Και από την περιουσία αυτή δεν δίσταζε να προσφέρει πολλά σε χορηγίες, πολιτικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

Όταν αποφάσισε να διεκδικήσει την Προεδρία, αρχικά πολλοί χαμογέλασαν ειρωνικά. Και κανείς δεν του έδωσε σημασία. Όπως έλεγαν τότε, δεν ήξερε «πώς παίζεται το παιγνίδι», άρα ήταν «ακίνδυνος»! Δεν θα πήγαινε μακριά…

Κι εδώ ήλθε η πρώτη έκπληξη. Γιατί άρχισε να κάνει αυτό που δεν τόλμησε κανείς ως τότε: Να αμφισβητεί τη «δικτατορία της πολιτικής ορθότητας»! Και να λέει καθαρά, απερίφραστα και δημόσια, όλα αυτά που σκέπτονται εκατομμύρια άνθρωποι, το μεγαλύτερο μέρος της μεσαίας τάξης στις ΗΠΑ (και όχι μόνο), αλλά κανείς δεν τολμούσε να ψελλίσει δημόσια ως τότε.

Αυτά που έλεγε ο Τράμπ δεν ήταν σωστά πάντα. Και ποτέ δεν ήταν «κομψά διατυπωμένα». Τις περισσότερες φορές ακούγονταν κάπως σαν «χοντράδες».

Αλλά τολμούσε να τα πει, αμφισβητώντας την «πολιτική ορθότητα»! Κι αυτό «άγγιζε» όλο και περισσότερους.

Κάθε άλλο υποψήφιο ο θόρυβος που ξεσήκωναν εναντίον του «τα μεγάλα και έγκριτα» ΜΜΕ θα ήταν αρκετός για να τον εξαφανίσουν!. Κανείς δεν θα χρηματοδοτούσε έναν προεδρικό υποψήφιο που μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να στρέψει όλον τον Τύπο και όλα τα κομματικά «κατεστημένα» εναντίον του…

Αλλά στην περίπτωση του Τράμπ το «κόλπο» δεν έπιασε. Γιατί ο Τράμπ χρηματοδοτούσε μόνος του την εκστρατεία του και – στην τελική – δεν τον ένοιαζε αν του έκλειναν την «κάνουλα» οι άλλοι χρηματοδότες. Απλούστατα, δεν τους είχε ανάγκη…

Κέρδισε τις εκλογές το Νοέμβριο του 2016! Πολλοί λένε ότι «μειοψήφησε» στη λαϊκή ψήφο. Δεν λένε όλη την αλήθεια, ωστόσο: Γιατί το αμερικανικό πολιτικό σύστημα το προβλέπει αυτό: Βγαίνει όποιος κερδίζει τους περισσότερους εκλέκτορες από τις 51 Πολιτείες, όχι τις περισσότερες ψήφους πανεθνικά.

Και τους περισσότερους εκλέκτορες τους κέρδισε με πολύ μεγάλη διαφορά ο Ντόναλντ Τράμπ.

Αν το ψάξει κανείς περισσότερο, θα διαπιστώσει ότι έχασε τη λαϊκή ψήφο γιατί σε δύο (από τις 51) Πολιτείες – κι από τις πολυάνθρωπες – την Καλιφόρνια και τη Νέα Υόρκη καταψηφίστηκε πανηγυρικά! Όμως είναι οι δύο Πολιτείες όπου από καιρό (πολύ πριν κατέβη ο ίδιος ως υποψήφιος) έχει καταγγελθεί ότι στις εκλογές ψηφίζουν και μετανάστες που δεν έχουν κανονικά δικαίωμα ψήφου. Δηλαδή γινόταν συστηματικά κάποια «νοθεία»…

Κι έτσι το θέμα του «πως εκλέχθηκε» το έχουν μαζέψει πλέον…

* Κατηγορήθηκε ότι είχε «ιδιαίτερες σχέσεις» με τους Ρώσους. Όμως περίεργα emails προς τους Ρώσους βρέθηκαν με προέλευση την Χίλαρυ Κλίντον – την αντίπαλό του και υποψήφια των Δημοκρατικών!

Δεν θα βρεθεί άκρη ποτέ στο που είναι η αλήθεια.

Πάντως η κατηγορία, αυτή καθαυτή, έχει υποχωρήσει πια.

* Κατηγορήθηκε ότι είναι, λέει, «ρατσιστής»! Γιατί; Γιατί θέλει να χτίσει, ένα «τοίχο» που να εμποδίζει τους λαθρομετανάστες (illegal immigrants) να περνούν παράνομα από το Μεξικό στις ΗΠΑ…

Αλλά εκεί τους αποστόμωσε κυριολεκτικά:

Γιατί το σχετικό «φράχτη» τον είχε εξαγγείλει ο Κλίντον στο Κογκρέσο το 1998. Και τον χειροκροτούσε τότε όρθιο ολόκληρο το Κογκρέσο! Κανείς δεν είχε πει τότε τον Κλίντον «ρατσιστή»…

Τον φράχτη τον συνέχισαν και τον ολοκλήρωσαν όλοι οι μετέπειτα Πρόεδροι. Και ο Ομπάμα! Ουδείς τους είπε «ρατσιστές».

Όταν ο Τράμπ χρησιμοποίησε τα ίδια ακριβώς λόγια με τον Κλίντον στο Κογκρέσο, έπεσαν να τον φάνε…

* Κατηγορήθηκε ο Τράμπ ότι φέρνει «οικονομικό πόλεμο» με Κίνα κλπ. Αλλά όλοι οι προηγούμενοι Πρόεδροι είχαν πει αυτά που λέει και ο Τράμπ: Ότι το κολοσσιαίο εμπορικό πλεόνασμα της Κίνας (σε βάρος και των ΗΠΑ), είναι «άδικο», είναι «μη βιώσιμο», είναι «απειλή για την παγκόσμια ισορροπία» και πρέπει να μειωθεί ή τέλος πάντως να ελεγχθεί.

Όλοι το διακήρυξαν. Όλοι υποσχέθηκαν «κάτι να κάνουν γι’ αυτό». Αλλά κανείς τους δεν τόλμησε να κάνει το παραμικρό. Ο Τράμπ είπε ακριβώς τα ίδια και άρχισε να το αντιμετωπίζει κι όλας…

* Κατηγορήθηκε ακόμα ότι «υπονομεύει το ΝΑΤΟ»! Γιατί τόνισε πως δεν μπορεί η Αμερική να πληρώνει σχεδόν αποκλειστικά για την Άμυνα της Ευρώπης μέσω του ΝΑΤΟ και οι Ευρωπαίοι να «ανταγωνίζονται τους εγγυητές της ασφάλειάς τους», δηλαδή τις ΗΠΑ – και οικονομικά και εμπορικά και νομισματικά!

Όλοι οι προηγούμενο ηγέτες των ΗΠΑ είχαν επισημάνει αυτή την αντίφαση. Κανείς τους δεν είχε κάνει το παραμικρό. Ο Τράμπ το έκανε «σημαία» του. Και όταν βγήκε το έθεσε ωμά. Και τώρα όλοι οι Ευρωπαίοι ξέρουν ότι κάτι πρέπει να κάνουν γι’ αυτό.

* Κατηγορήθηκε ότι «θα καταστρέψει την αμερικανική οικονομία». Αλλά στα δύο χρόνια της διακυβέρνησής Τράμπ συνέβη το αντίθετο: η αμερικανική οικονομία (και ο αδιάψευστο δείκτης της, η Wall Street) πάνε εξαιρετικά, ενώ και η ανεργία μειώνεται συνεχώς. Συμπτωματικά, η ανεργία μειώνεται πιο θεαματικά για τις κατηγορίες των Αμερικανών (μειονοτικών) που δεν ψήφισαν τον Τράμπ, ή που οι ηγέτες τους τον πολέμησαν με περισσότερο πάθος.

* Κατηγορήθηκε και για «σκάνδαλα» ο Τράμπ. Ακριβέστερα για «ροζ ιστορίες» που έγιναν – ή δεν έγιναν – πολλά χρόνια πριν αναλάβει Πρόεδρος!

Εδώ το πράγμα γίνεται φαιδρό. Κατηγορήθηκε για παράδειγμα ο Τράμπ, ότι πλήρωσε μια γνωστή πόρνη, για να «συνευρεθεί» μαζί της, πολλά χρόνια πριν διεκδικήσει την Προεδρία – όταν ήταν ιδιώτης. Ενώ ο Κλίντον είχε κατηγορηθεί ότι «συνευρέθηκε» με μια υπάλληλο του Λευκού Οίκου, όντας ο ίδιος Πρόεδρος!

Ο ίδιος ο Κλιντον το είχε αρνηθεί αρχικά. Αλλά η πρώην ερωτευμένη «παθούσα» Μόνικα Λεβίνσκι, εμφάνισε το φόρεμά της πάνω στο οποίο υπήρχε ακόμα λεκές από σπέρμα. Το οποίο «ταυτοποιήθηκε» από εργαστηριακή εξέταση ως γενετικό υλικό του ίδιου του «άτακτου» και Προέδρου Κλιντον…

Προσέξτε: το να συνευρεθεί κάποιος – ιδιώτης – επί πληρωμή με μια «κυρία» δεν είναι αδίκημα. Το να «ξελογιάσει» ο Πρόεδρος ένα κοριτσάκι από το προσωπικό του Λευκού Οίκου, είναι καραμπινάτη «σεξουαλική παρενόχληση»! Από αυτή την άποψη το ατόπημα του Κλίντον ήταν ασύγκριτα πιο σοβαρό από την προσωπική «περιπέτεια» του Τράμπ χρόνια πριν…

Προσέξτε και κάτι ακόμα: Ο Κλίντον πέρα από αυτό που «έκανε», το αρνήθηκε αρχικά κι ύστερα συνελήφθη ψευδόμενος! Κι αυτό ήταν ακόμα πιο σοβαρό.

Πώς το δικαιολόγησε;

Εδώ είναι το απολαυστικό – και γελοίο συνάμα: Υποστήριξε – ο Κλίντον – ότι …δεν είχε πει ψέματα αρχικά! Γιατί δεν υπήρξε «σεξουαλική συνεύρεση» με την …«βιβλική έννοια του όρου»! Δηλαδή δεν υπήρξε «διείσδυση»!!!

Έτσι ακριβώς το είπε!

Κι εξήγησε (ο Κλίντον πάντα): Η περί ης ο λόγος Μόνικα, του την… έπεσε μετά φορτικότητας, κι εκείνος δέχθηκε να την… εξετάσει στα «προφορικά». (Oral exam όπως λένε στην αμερικανική αργκό). Κι έτσι προέκυψε και ο σπερματικός λεκές στο φόρεμά της.

Αυτά όλα τα είπε δημόσια ο Κλίντον! Και όλοι εκείνοι που έτρεχαν να τον απαλλάξουν τότε, τώρα φωνάζουν γιατί… ο Τράμπ πήγαινε ή δεν πήγαινε με πόρνες όταν ήταν απλός ιδιώτης πριν δεκαπέντε χρόνια. Για γέλια όλοι τους!

* Φτάνουμε και στο σήμερα. Η Αμερική στα χρόνια του Ομπάμα είχε αρχίσει να χάνει ραγδαία την διεθνή επιρροή της. Είχε πάθει αληθινή «έκλειψη» από το διεθνές προσκήνιο.

Αυτό το έλεγαν οι πάντες πια. Εντός και εκτός ΗΠΑ. Και πολύ πριν εμφανιστεί ο Τράμπ στο προσκήνιο.

Στα δύο χρόνια της Προεδρίας του ο Τράμπ αρχίζει να αποκαθιστά αυτό το κενό της αμερικάνικής επιρροής.

Επιδεικνύοντας και ρεαλισμό και αποφασιστικότητα. Ακόμα και κατά ομολογία κάποιων ορκισμένων αντιπάλων του…

–Τα βρήκε με διάφορους παραδοσιακούς φίλους των ΗΠΑ διεθνώς, όπως με το Ισραήλ, οι σχέσεις του οποίου με τον Ομπάμα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο.

–Τα βρήκε και με νέους φίλους των ΗΠΑ, όπως ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Σισι, που η κα. Χίλαρυ τον είχε απομονώσει, γιατί έκανε πραξικόπημα και ανέτρεψε τον Μόσι – εκπρόσωπο των «αδελφών Μουσουλμάνων»! Που είναι οι πνευματικοί ηγέτες του ΙΣΙΣ και της σουνιτικής τζιχάντ διεθνώς. Σκεφτείτε: Απομόνωναν οι Αμερικανοί στον αραβικό κόσμο, τον μοναδικό ως τότε εχθρό της τζιχάντ!

Ευτυχώς αυτή η παράνοια ανατράπηκε επί Τράμπ!

–Υποχρέωσε και τον επικίνδυνο Πρόεδρο της Βόρειας Κορέας Κίμ Γιόνγκ Ούν, να τα «μαζέψει» και να διαπραγματευθεί την αποπυρηνικοποίηση της χώρας του. Πράγμα που αν ολοκληρωθεί, θα είναι τεράστιο επίτευγμα Ειρήνης. Πάντως η αρχή ( το breakthrough όπως λένε οι Αμερικανοί), έγινε – και το έκανε ο Τράμπ.

–Έβαλε και τον Ερντογάν στη θέση του! Πράγμα που δεν είχε τολμήσει κανείς πρόεδρος – από το 1964 και την εποχή του Λίντον Τζόνσον…

* Τον Ιανουάριο του 2017, πριν παραδώσει την Προεδρία στον Τράμπ, ο «απερχόμενος» Μπάρακ Ομπάμα επισκέφθηκε της Ευρώπη με τελικό προορισμό το Βερολίνο. Όπου παρέδωσε την «σκυτάλη της παγκοσμιοποίησης» στη Μέρκελ! Έτσι γράφηκε τότε παντού…

Ενάμιση χρόνο αργότερα, γίνονται δύο σημαδιακά πράγματα:

Η Μέρκελ καταρρέει στη Γερμανία.

–Και Τράμπ εκφωνεί λόγο στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών όπου τους λέει ότι τέλειωσε η ιδεολογία των παγκοσμιοποίησης κι επανέρχεται ο «πατριωτισμός» ως παγκόσμια ιδεολογία! Γιατί η δημοκρατία είναι ασύμβατη με τις γραφειοκρατίες της «διεθνούς διακυβέρνησης»! Και γιατί η Ελευθερία μπορεί να υπάρξει μόνο σε δημοκρατικά έθνη που σέβονται την κυριαρχία τους τα σύνορά τους και τους νόμους τους.

Η Ελευθερία, η δημοκρατία και η ευημερία προϋποθέτει ισχυρά έθνη που συνεργάζονται! Η Ελευθερία, η δημοκρατία και η ευημερία κινδυνεύουν όταν τα έθνη σαρώνονται από λαθρομετανάστες και υποκύπτουν σε ανεξέλεγκτες γραφειοκρατίες.

Νομίζω ότι όλα αυτά ενδιαφέρουν και εμάς – στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Γι’ αυτό, όμως, θα γράψω αύριο…

ΥΓ Κάποιοι γέλασαν χθες στο ακροατήριο της Γενικής Συνέλευσης, όταν ο πληθωρικός Τράμπ, κατά πώς το συνηθίζει, είπε κάποιες περιαυτολογίες…

Κάποιοι άλλοι χειροκρότησαν…

Στο τέλος χειροκρότησαν οι περισσότεροι – και εκείνοι που γέλασαν στην αρχή ήταν πολύ πιο «μελαγχολικοί». Γιατί κατάλαβαν…

Τι κατάλαβαν; Ότι για πολλά χρόνια η έννοια «έθνος» και το επίθετο «εθνικός» ήταν σχεδόν… απαγορευμένα και ακούγονταν μονάχα ως απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί σε ένα Οργανισμό που ορίζεται υπερηφάνως ως Οργανισμός Ηνωμένων ΕΘΝΩΝ!Λίγο αντιφατικό δεν σας φαίνεται;

Ε λοιπόν, τα έθνη επιστρέφουν!

Και κυρίως η «αποδόμηση των εθνών» είναι μόδα που μάλλον πια αρχίζει να υποχωρεί. Να ξεπερνιέται…

ΥΓ Δεν ξέρουμε τελικά τι θα γίνει στις ΗΠΑ με τον ίδιο τον Τράμπ. 
Αλλά στην Ευρώπη πλέον μεγάλο μέρος και των χωρών και των κοινωνιών της έχει κουραστεί με την πολιτική ορθότητα και τους εθνομηδενιστές…
Κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιθανότερο είναι να αποφύγουμε ακραίες παρενέργειες.

Γιατί όταν το «εκκρεμές της Ιστορίας» αρχίζει να κινείται προς την αντίθετη πλευρά, μπορεί να πάει πολύ μακρύτερα απ’ όσο θα ’πρεπε…

Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

O Soros χρηματοδότης των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα

Ο Soros βλέπει τον εαυτό του ως ιεραπόστολο της παγκοσμιοποίησης και θέλει να καταστραφεί το κλασσικό μοντέλο της δυτικής δημοκρατίας.

Γιατί να θέλει με 26.000 δολάρια το Open Society Foundation του Soros να στηρίξει οικονομικά όλες τις τρελές και παλαβές που εμφανίζονται στα Athens Pride, της "παρέλασης" για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα;

Γιατί ο Soros να θέλει να χρηματοδοτήσει κόμματα και κινήματα σε Ουγγαρία, Ιταλία, Γαλλία γιατί στήριξε δράσεις κατά της ισλαμοφοβίας;

Ο Soros θέλει την αποσταθεροποίηση, έχει ένα στόχο και χρησιμοποιεί το Open Society Foundation για να εξυπηρετεί τα αλλότρια σχέδια του.

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση γιατί στήριξε τις τρελές στις παρελάσεις του Athens pride αλλά μια εξήγηση που δίνεται είναι ότι πάντα επιχειρεί να σπάσει κατεστημένες νοοτροπίες και αντιλήψεις, δεν πιστεύει στην έννοια του κράτους και κάθε ενέργεια του υποκρύπτει οικονομικό δόλο όπως αναφέρει σε ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο τους οι Garret/Galland Research.

Το γεγονός …

Ευρωστρατός, Ελλάδα-Τουρκία: Οι προϋποθέσεις ήδη παραβιάζονται από την Τουρκία, αλλά η Ελλάδα συνεχίζει να γενικολογεί χωρίς αντίκρισμα

του Σωτήρη Σιδέρη

Πλήθος ερωτηματικών για την αδυναμία της Ελλάδας να θέσει όρους στην ΕΕ όσον αφορά τις ευρωτουρκικές σχέσεις , προκαλούν οι παρασκηνιακές εξελίξεις αναφορικά με την προώθηση της Μόνιμης Διαρθρωμένης Συνεργασίας (PESCO), δηλαδή της ευρωπαϊκής άμυνας. Όπως είναι γνωστό η PESCO περιλαμβάνει και τον Ευρωστρατό και ήδη γίνονται κινήσεις για συμμετοχή και της Τουρκίας , παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις Άγκυρας –Βρυξελλών θεωρητικά βρίσκονται σε κρίση. Σύμφωνα με αξιόπιστες διπλωματικές πηγές, αλλά και με βάση τις θέσεις που έχει καταθέσει η Αθήνα στην ΕΕ και έχει στη διάθεσή του το omegapress.gr βρίσκονται σε εξέλιξη στην αρμόδια ομάδα εργασίας, «επίπονες διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της κατ εξαίρεση συμμετοχής τρίτων στα προγράμματα της PESCO», δηλαδή διαπραγματεύσεις που αφορούν και την Τουρκία. Η ελληνική θέση συμπυκνώνεται στην πάγια αντίληψη ότι η Αθήνα στηρίζει την συνεργασία PESCO-Τουρκίας, υπό προϋποθέσεις που ωστόσο, όποτε τέθηκαν, ουδέποτε τηρήθηκαν από την …

Ο πολύς μυστήριος και άμεμπτος , Θάνος Σιτίστας (Επαχτίτης) έκανε αίτηση στην NSA; Ζήτησε έγγραφα; Και γιατί είναι ανύπαρκτο το Σχέδιο Φαιδώρα;

Υπάρχει νατοϊκό σχέδιο με την ονομασία «Φαιδώρα» για τον διαμελισμό της Ελλάδας;

Μια δεύτερη αναζήτηση με τον όρο «Campen» για το 1988 και πάλι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου «NA/SG-SECDEF/WASHDC/264/83» είναι ανύπαρκτο.

ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ!........ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ HOAXES.... ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!.....

Και για ποιό λόγο να είναι σωστός ο σειριακός αριθμός; Ε! Αλέκο;

Η ΔΙΚΗ: "Κάρλος το Τσακάλι" 500 χιλιάδες δολλάρια από την NSA για την δολοφονία του Αρχιστράτηγου του ΝΑΤΟ!...

Αλεξάντερ Μ. Χαίηγκ: Βαρέθηκα να ελέγχεται η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ από πέντε-έξι άτομα...!
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Είπε ο...Πρόεδρος των ΗΠΑ -Clinton

....η Αμερικανική ναυτική βάση της Σούδας στην Κρήτη, έπρεπε να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή, όπως και τα δύο αεροπλανοφόρα που θα χρησιμοποιούνταν ώστε οι δύο πλευρές να μην κλιμακώσουν το προγραμματισμένο "ελεγχόμενο" γεγονός σε έναν "θερμό" πόλεμο.

Επίσης είπε ότι η Αμερικανική βάση στην Πρέβεζα πρέπει να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή.

Οι φόβοι του Lake πραγματοποιήθηκαν μέχρι ένα σημείο όταν στις 8 Ιανουαρίου ο γερουσιαστής John D. Rockefeller ο 4ος, από την δυτική Βιρτζίνια (και γιος του Προέδρου της Τριμερής Επιτροπής και της ARAMCO), τηλεφώνησε στον Clinton και ζήτησε συνάντηση για την επόμενη ημέρα.

Φυσικά, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, και η οικογένεια Rockefeller ζήτησε από τον Πρόεδρο να εξηγήσει με όλες τις λεπτομέρειες την προγραμματισμένη "κρίση" στο Αιγαίο.

ΗΠΑ-Η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας-Ίμια 1996!

Ο καπετάνιος του αεροπλανοφόρου διατάζει το πλήρωμα να πάρει θέσεις μάχης και διατάζει να στρέψουν τους πυραύλους προς τους ελληνικούς σ…

Οι Ακρότητες και οι Αντιφάσεις της Νέας Θρησκείας (Κλιματικής Αλλαγής)!...

Γράφαμε πριν από λίγες εβδομάδες στην στήλη για τη νέα θρησκεία της Κλιματικής Αλλαγής ( 22/10) και το πώς ως μέρος του τελετουργικού της και των μεθόδων της, ισάξιες της Ιεράς Εξέτασης της Καθολικής Εκκλησίας, προχωρεί σε διώξεις και διαπομπεύσεις όσων έχουν την ατυχή έμπνευση και τόλμη να αντιτεθούν στο δόγμα της.

Τότε είχαμε αναφερθεί στην δίωξη από την Γαλλική κυβέρνηση και τελικά την απόλυση του από την κρατική τηλεόραση, του κ. Φιλίπ Βερντιέ, καταξιωμένου μετεωρολόγου, μετά από την έκδοση βιβλίου του που αμφισβητούσε ορισμένες από τις παραδοχές πάνω στις οποίες στηρίζονται τα χρησιμοποιούμενα σήμερα μοντέλα του Intergovernmental Panel on Climate Change- IPCC που ως γνωστό προσδιορίζουν «με ακρίβεια» εκατομμυριοστού το πώς θα διαμορφωθεί η μέση θερμοκρασία του πλανήτη το 2100 μ.Χ

Η δε Γαλλική κυβέρνηση λόγω του ότι φιλοξενεί την σύνοδο του COP21 στο Παρίσι έχει σύσσωμη προσχωρήσει και εντεστερνιστεί την νέα θρησκεία.

Όπως όλες οι θρησκείες έτσι και αυτή της Κλιματικής Αλλαγής περ…

Αυτοί είναι οι Τούρκοι καταζητούμενοι με Γερμανικές ταυτότητες!.....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ (Σ/να) ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ SEA LION ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΥΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

https://photognomon.blogspot.com/2019/07/blog-post_6.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Πολιτική Ορθότητα: Μετανάστες του Ισλάμ- Δολοφονούν, Βιάζουν, Ληστεύουν και ζητούν επιείκεια!.... Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα!.....

Κορνίλοφ Βλαντιμίρ

Στη Γερμανία, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες. Και οι δύο κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία.

Στη Γερμανία, αυτό το χρονικό διάστημα ταυτόχρονα βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες, στις οποίες οι κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία. Παρά όμως τη σοβαρότητα των εν λόγω εγκλημάτων, τα γερμανικά ΜΜΕ καλύπτουν αυτά τα θέματα αρκετά υποτονικά. Προφανώς, τα ΜΜΕ ακολουθούν την ίδια πολιτική ορθότητα, που ακολουθούσαν και στο γνωστό σκάνδαλο με τη μαζική σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στην Κολωνία το 2016.

Μία από τις επίμαχες υποθέσεις είναι η δολοφονία του 57χρονου εκατομμυριούχου Μαχαέλ Ρίχερ που έγινε στην πόλη Χορμπ αμ Νέκαρ στη Νοτιοδυτική Γερμανία. Το περασμένο φθινόπωρο συνελήφθη ως ύποπτος για αυτό το έγκλημα ο Μοχάμεντ Ομράν Αλμπάκρ από τη Συρία, για τον οποίο, μάλιστα, πριν το έγκλημα, ο γερμανικός Τύπος έγραφε για εκείνον ότι είναι «παράδειγμα επιτυχημένης ενσωμάτωσης».

Η έρευνα όμως έδειξε ότι ο 27χρονος άνδρας, τον…

ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ KAI Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

του Ανδρέα Μουτζουρούλια*

Όσοι είχαν τον χρόνο, αλλά και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 81η ΔΕΘ, θα διαπίστωσαν πως σε κανένα σημείο της τοποθέτησής του δεν υπήρχε αναφορά στα λεγόμενα Εθνικά Θέματα. 
Σίγουρα η οικονομία, η ανεργία, το χρέος είναι στην υψηλότερη θέση της ατζέντας τόσο του Α. Τσίπρα, όσο και του Κ. Μητσοτάκη,....

I prefer to use Twitter and Gab to post short messages and quick notes.

From Ken Adachi

http://educate-yourself.org/contactus/

I appreciate being asked to join LinkedIn networks, but I don't want to be part of Facebook, or Google, or other social media outlets that require you to sign up, including LinkedIn. I prefer to use Twitter and Gab to post short messages and quick notes. 
My Twitter account is https://twitter.com/KenAdachi1 and my Gab account is https://gab.ai/KenAdachi

New ~ The Advantage of Encrypted Email

I want to switch over to encrypted email for all electronic communication wherever possible. I created a new mail account with a server in Germany called "http://tutanota.com" which anyone can join for free with a User name and Password. Approval in now immediate. 

While I'm sure the NSA and Swiss Intelligence can hack into encrypted email, your average fed agency, or military, or private hacker cannot, affording us some degree of privacy from unconstitutional surveillance and data mining. 
I assume that everyone knows by now that …

Ο Ν.Τραμπ «τελειώνει» τον πρεσβευτή των ΗΠΑ Τ.Πάιατ: «Δεν ακολουθεί τις θέσεις μας»

Με ένα πρωτοφανές για τα αμερικανικά δεδομένα άρθρο, το μεγαλύτερο think tank των συντηρητικών στις ΗΠΑ, το Gatestone Institute, όχι απλώς φιλικά προσκείμενο στην κυβέρνηση Τραμπ, αλλά θεωρούμενο ότι εκφράζει τις θέσεις του Λευκού Οίκου, επιτίθεται σφοδρά στον Αμερικανό πρεσβευτή στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.

Αφορμή; Τα όσα είπε στην ομιλία του στο 7ο συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος στις 15 Μαΐου για τον διαμοιρασμό των κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας και την εν συνεχεία στοχοποίηση από αυτόν του pronews.gr, για τον τρόπο που απέδωσε την ομιλία του και «παρέσυρε» (σ.σ.: !!!) τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη σε «λανθασμένες θέσεις» σε άρθρο του στην «Καθημερινή»!

Να σημειώσουμε ότι ο τ. πρόεδρός του Gatestone Institute είναι ο Τζον Μπόλτον, σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ.

Υιοθετώντας πλήρως την θέση του pronews.gr ότι ο Τζέφρι Πάιατ, απλά είναι οπαδός των Δημοκρατικών και ακολουθεί την δική του ατζέντα και όχι της κυβέρνησης Τραμπ, το Gatestone …