“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Τσίπρας-Μοράλες-Παπας και τα εργοστάσια Κοκαΐνης της Αριστεράς και του Τζόρτζ Σόρος!....

Ο Έβο Μοράλες , ο βολιβιανός πρόεδρος, ήταν για πολλά χρόνια επικεφαλής της ένωσης των παραγωγών κόκας .

Η κυβέρνηση του Προέδρου Μοράλες έχει ρυθμίσει το σύστημα των φυτειών. Επί του παρόντος, για την καλλιέργεια του εργοστασίου κόκας, πρέπει να αποτελεί μέρος της επίσημης ένωσης και να διαθέτει άδεια που επιτρέπει, τουλάχιστον θεωρητικά, τη χρήση μόνο 40 τετραγωνικών μέτρων ανά οικογένεια.



Αυτοί οι εθνικοί κανονισμοί δεν άρεσαν ποτέ τις Ηνωμένες Πολιτείες (διοίκηση επιβολής του νόμου για τα ναρκωτικά), καθώς δεν υπάρχει πραγματικός έλεγχος για τον προορισμό των παραγόμενων φύλλων.

Τα εργοστάσια βρίσκονται όλα κατά μήκος του ποταμού Chapare, το οποίο λούζει τη βολιβιανή έκταση για 278 χιλιόμετρα ή κατά μήκος των παραπόταμων. Αυτό συμβαίνει επειδή για την παραγωγή κοκαΐνης, εκτός από ουσίες όπως βενζίνη , όξινο ανθρακικό νάτριο , θειικό οξύ και υδροχλωρικό οξύ , το νερό είναι απαραίτητο.

Το 2017, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, στη Βολιβία κατασχέθηκαν 18 τόνοι κοκαΐνης και εντοπίστηκαν 3116 εργοστάσια.

http://www.occhidellaguerra.it/piantagioni-cocaina-bolivia/

Στη συνεργασία των δυνάμεων της Αριστεράς ανά τον κόσμο αλλά και την συμπαράταξη των προοδευτικών δυνάμεων επέμεινε ο πρωθυπουργός Τσίπρας, στη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον πρόεδρο της Βολιβίας Έβο Μοράλες στο περιθώριο της συνόδου του ΟΗΕ.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση του με τον Βολιβιανό πρόεδρο υποσχέθηκε να εργαστεί για την επιτυχία της συνόδου ΕΕ-Λατινικής Αμερικής, ενώ αποδέχτηκε και επίσημη πρόσκληση να επισκεφτεί την Βολιβία το ερχόμενο έτος ενώ προσκάλεσε και τον Έβο Μοράλες στην Αθήνα.

Πηγή: Τσίπρας-Μοράλες: Συνεργασία των δυνάμεων της Αριστεράς ανά τον κόσμο | iefimerida.gr 

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments