“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Γερμανία: "Ο γιος μου σκοτώθηκε από έναν Λαθρομετανάστη αλλά η εισαγγελική αρχή έχει καλύψει τα πάντα"

 ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ;
(Kothen) " Αγωνίζομαι για τη δικαιοσύνη. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω, εξακολουθεί να ζει ". Καθώς μας μιλάει, ο Karsten Hempel έχει δύο μάτια που εκρήγνυνται με οργή και πόνο. Θα τρέμουν. Αυτός ο άνθρωπος στη δεκαετία του εξήντα από τον λεπτό τρόπο να κάνει τα πράγματα είναι ένας πατέρας που έχει χάσει το μοναδικό γιο του. Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν γονέα τότε. Τώρα η ιστορία της, μετά την ασφυξία της από την παράλειψη των κυριότερων γερμανικών μέσων ενημέρωσης, φτάνει στην Ιταλία. "Στις 29 Σεπτεμβρίου 2017, ο γιος μου χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από έναν συριακό αιτούντα άσυλο μπροστά σε ένα εμπορικό κέντρο στο Wittenberg. Το επεισόδιο - λέει ο Karsten - αναλήφθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος από μια κάμερα παρακολούθησης του κτιρίου ». Στην πραγματικότητα, αφού καταγγέλλει το θέμα μέσω των δικηγόρων του, ο Karsten λαμβάνει ένα αντίγραφο του βίντεο από το γραφείο του εισαγγελέα του Dessau.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις εικόνες, η ακολουθία είναι αρκετά ξεκάθαρη. Στις 29 Σεπτεμβρίου 2017, γύρω στις 3 μ.μ., ο Marcus Hempel, 30 ετών, φτάνει στο εμπορικό κέντρο μαζί με τη φίλη του. Το ζευγάρι παρκάρει τα ποδήλατά τους και αρχίζει να περπατάει προς την είσοδο. Εν τω μεταξύ, οι τέσσερις αιτούντες άσυλο της Συρίας στέκονται από τη μία πλευρά. Ο Μάρκους είναι ήδη πάνω από την πόρτα όταν ένας από αυτούς φωνάζει κάτι. Ο τριάνταχρονος επιστρέφει τότε απογοητευμένος. Οι δύο αρχίζουν να υποστηρίζουν και να πιέζουν, μέχρι ο Μάρκους να χτυπήσει τον Συρια. Σε εκείνο το σημείο, ο μετανάστης κλέβει τον εαυτό του εναντίον του και τον χτυπά στο κεφάλι. Μία, δύο, τρεις φορές. Στην τρίτη γροθιά, ο Μάρκος καταλήγει στο έδαφος, χτυπώντας βίαια το κεφάλι του. Θα πεθάνει μερικές ώρες αργότερα στο νοσοκομείο.

"Η αστυνομία απελευθέρωσε αμέσως μετά από ένα δελτίο τύπου. Και αυτό το δελτίο τύπου - εξηγεί Karsten - αντιστοιχεί σε αυτό που βλέπετε στο βίντεο, είναι σωστό ". Μέχρι στιγμής, έτσι όλα είναι τετράγωνα. Αλλά εδώ τι συμβαίνει στη συνέχεια. "Τρεις μέρες μετά το περιστατικό, ο εισαγγελέας του Dessau κυκλοφορεί ένα δελτίο τύπου που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αστυνομία και αλλάζει ό, τι φαίνεται στο βίντεο". Στην πραγματικότητα, ο εισαγγελέας του Dessau θα καταθέσει την υπόθεση σύμφωνα με την οποία ο αιτών άσυλο είχε ενεργήσει σε αυτοάμυνα.

"Αυτός ο Makus Steeger (το όνομα της Συρίας, ed) δεν έχει συλληφθεί ποτέ ούτε έχει τεθεί υπό κράτηση. Τίποτα, απλά τίποτα », εξηγεί ο Karsten. Ο αιτών άσυλο που νίκησε τον Μάρκους είναι στην πραγματικότητα ελεύθερος και ζει ήσυχα στη Γερμανία. Η αστυνομία τον είχε σταματήσει για περίπου 24 ώρες στις 29 Σεπτεμβρίου, αλλά τότε ο εισαγγελέας δεν επικύρωσε το προληπτικό μέτρο. "Νομίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε η υπόθεση σχεδιάστηκε από την αρχή. Φανταστείτε ότι, σε οποιαδήποτε στιγμή, σε μια πόλη με τόσους πολλούς τουρίστες, μαθαίνετε ότι ένα γερμανό αγόρι σκοτώθηκε από τέσσερις αιτούντες άσυλο. Εδώ, νομίζω ότι ήθελαν να κρύψουν τα πράγματα πραγματικά ".

Επομένως, σύμφωνα με την αστυνομία, ο Μάρκος χτυπήθηκε από πολλά χτυπήματα στο κεφάλι. Ο εισαγγελέας του Dessau, από την άλλη πλευρά, μιλάει για ένα μόνο χτύπημα. "Γιατί θέλουν να μου πουν ότι κάτι είναι μπλε όταν είναι πράσινο;" Ζητάει ο Karsten. Και προσθέτει: "Ίσως το pm δεν μπορεί να μετρήσει;".

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Σαξονίας-Άνχαλτ Hubert Böning (CDU) αρνείται να λάβει θέση σχετικά με το περιστατικό. Στις 8 Ιουνίου η υπόθεση υποβλήθηκε στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο από ορισμένα μέλη της AFD. "Έχετε δει ποτέ κάμερες παρακολούθησης βίντεο;", ρωτήθηκε ο Böning. Αλλά ποτέ δεν απάντησε σε αυτή την ερώτηση.

Οι μήνες περνούν και, ένα χρόνο μετά το περιστατικό, ο Karsten Hempel δεν κατάφερε ακόμη να αναθέσει την υπόθεση σε δίκη. Η έρευνα έχει πλέον παραδοθεί στο Γραφείο του Εισαγγελέα του Μαγδεμβούργου. Εν τω μεταξύ, τα εθνικά ΜΜΕ παραμένουν σιωπηλά. Κάποιες τοπικές εφημερίδες, όπως η WittenbergerSonntag , επιτέθηκαν στον Μάρκους Χέμπελ, που τον αποκαλούσαν «δηλωμένο ναζί».

Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, ένα 22χρονο γερμανό αγόρι πέθανε αφού συμμετείχε σε αγώνα με δύο Αφγανούς αιτούντες άσυλο. Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για «θάνατο από καρδιακή ανακοπή» που δεν συνδέεται άμεσα με τους τραυματισμούς του εχθρού. Ο 22χρονος, ωστόσο, είχε σπασμένα πλευρά και κάταγμα κρανίου. Στα τέλη Αυγούστου, όμως, ένας Γερμανός-Κουβανός πολίτης έχασε τη ζωή του αφού μαχαιρώθηκε. Δύο αιτούντες άσυλο συνελήφθησαν για τη δολοφονία. Ωστόσο, στις 18 Σεπτεμβρίου, ο ιρακινός μετανάστης - ο κύριος ύποπτος - απελευθερώθηκε από τις γερμανικές αρχές. "Κανένας μάρτυρας δεν τον είδε να μαχαιρώνει", έγραψε ο δικηγόρος του σε μια δήλωση.

Πηγή http://www.occhidellaguerra.it/mio-figlio-ucciso-da-un-migrante-ma-la-procura-ha-nascosto-tutto/


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments