“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Στάνισλαβ Μπαργκαρντζίεφ-Επιβήτορας επώνυμων ομοφυλόφιλων, Ράνια Σβίγγου και Όλγα Γεροβασίλη

Ανησυχία μεγάλη έχουν προκαλέσει στον κόσμο της ελληνικής σόουμπιζ οι αποκαλύψεις του παιδοκτόνου Σάββα (Στάνισλαβ) Μπαργκαρντζίεφ, ότι ήταν επιβήτορας επί πληρωμή γνωστών και επώνυμων ομοφυλόφιλων ανδρών της μόδας αλλά και γενικότερα του κόσμου του θεάματος.

Ένταση στο Gay Pride. Εκδίωξαν τους ΛΟΑΤΚΙ Αστυνομικούς από την πορεία 

Καλέ μου, γλυκέ μου Ζακ
Μάλιστα ο «Σάββας» τους «έδωσε» κανονικά στην Αστυνομία. Όχι μόνο ποιοι είναι αλλά και πώς τους αρέσει να το «κάνουν»…

«Έχω κάνει έρωτα με πολλούς επώνυμους της σόου μπιζ και του χώρου της μόδας. Κοιμήθηκα με δύο μόδιστρους και έναν γνωστό κομμωτή. Τους αναγνώρισα μετά όταν τους είδα στα κανάλια. Μου έδιναν πολύ καλά λεφτά. Είχα πάρει 100-200 ευρώ την κάθε φορά από αυτούς», ισχυρίστηκε αφήνοντας εμβρόντητους τους αστυνομικούς που τον ανέκριναν.

Μάλιστα τα όσα κατάθεσε φαίνεται να επιβεβαιώνονται σε ένα βαθμό, παρά και τα στοιχεία της υπερβολής που προσέθεσε ο δράστης.

Ως πληρωμένο… ζιγκολό επωνύμων, της σόου μπιζ και του χώρου της μόδας, παρουσίασε τον εαυτό του ο 27χρονος Στάνισλαβ Μπαργκαρντζίεφ (Stanislav Bakardzhiev) ή «Σάββας», κατά τη διάρκεια των διαδοχικών και πολύωρων ανακρίσεων.

Υποστήριξε πως γνώριζε ακόμη και τους δολοφόνους του 83χρονου γνωστού συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, οι οποίοι σύχναζαν στα ίδια γκέι μπαρ, όπως και εκείνος, αναζητώντας «πελάτες».

Ένας «φίλος» του είχε καταθέσει στους αστυνομικούς πως είχε γνωριστεί με τον «Σάββα» το 2007, μέσω της τραβεστί «Ρόζα», κοινή γνωστή τους, και έγιναν «ζευγάρι» από το 2008 έως το 2010 όταν φαίνεται να γνώρισε τη Δημητρίνα Μπορίσοβα. η συνέχεια εδώ

Θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου, δεσμεύτηκε η Όλγα Γεροβασίλη

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments