Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο θάνατος, πιθανώς με εκτέλεση, του προδότη John McCain, σηματοδοτεί μια νέα φάση

Καθώς η “Χίλαρι Κλίντον” προετοιμάζεται να επικεντρωθεί σε τρεις δημοκρατικούς χρηματοδότες, μια σημαντική δημόσια υπενθύμιση των υψηλών εγκλημάτων και παραπτωμάτων της ως υπουργού, συμπεριλαμβανομένης της πώλησης του Λιβάνου στη Γαλλία, της Συρίας και της Υεμένης στη Σαουδική Αραβία, και του ουρανίου Ένα στη Ρωσία θα είναι το καρφί στο Δημοκρατικό φέρετρο στις εκλογές του Νοεμβρίου. 
**************************

Το αδιέξοδο του εμφυλίου πολέμου των ΗΠΑ θα λήξει σύντομα. Ακολουθεί η επόμενη φάση της απελευθέρωσης του πλανήτη.

B.FULFORD -2018-08-27 

Ο θάνατος, πιθανώς με εκτέλεση, του προδότη John McCain, σηματοδοτεί μια νέα φάση στην απομάκρυνση της εγκληματικής συμμορίας που ελέγχει τις ΗΠΑ από το 1913, συμφωνούν το Πεντάγωνο και τα πρακτορεία. "Ο προδότης McCain μπορεί να ήταν η πρώτη θανατική ποινή από στρατιωτικό δικαστήριο, του επετράπη όμως να πεθάνει με τιμή όπως ο Rommel για να προστατευτεί η τιμή του Ναυτικού, ενώ συγχρόνως να τρομοκρατηθεί το Βαθύ Κράτος " εξηγεί πηγή του Πενταγώνου.

Η πραγματική μάχη, ωστόσο, θα ξεκινήσει μετά την αφαίρεση του κλάδου της καμπάλ των ΗΠΑ προδιαθέτοντας το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα των ΗΠΑ εναντίον μιας χαλαρής Ευρασιατικής συμμαχίας με έδρα την Ελβετία.

Αυτή η μάχη θα τελειώσει είτε με έναν παγκόσμιο πόλεμο είτε με έναν ολοκληρωμένο επανασχεδιασμό των μεταπολεμικών θεσμών όπως τον ΟΗΕ, το BIS, το ΔΝΤ, την ΕΕ κλπ. Το κλειδί είναι να στοχεύσουμε το συγκρότημα των ιδρυμάτων (συν την Τράπεζα του Βατικανού) που χρησιμοποιούνται από την Χαζαρική Μαφία για να αποκρύψουν τον έλεγχό τους επί των ιδιωτικών Κεντρικών Τραπεζών, των εταιρειών Fortune 500 και τους περισσότερους αποκαλούμενους παγκόσμιους ηγέτες.

Τα πυροτεχνήματα θα πρέπει να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και να εντατικοποιηθούν κατά τη διάρκεια των εκλογών μέσα στον Νοέμβριο στις ΗΠΑ, όπου ο αμερικανικός κλάδος της Χαζαρικής Μαφίας ελπίζει να ανακτήσει τη δύναμή του και να απομακρύνει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump.

Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι ο Trump μέχρι στιγμής ήταν μόνο το μικρότερο από τα δύο κακά σε σύγκριση με τη Χίλαρι Κλίντον. Ο Trump δεν έχει ακόμη αποδείξει ότι δεν είναι κάτι περισσότερο από ένας πράκτορας του Rothschild που αγωνίζεται ενάντια στους Bush / Clinton / Rockefeller. Να θυμάστε ότι το καθεστώς Trump δεν έχει ακόμη εκθέσει την αλήθεια για εγκλήματα όπως της 11ης Σεπτεμβρίου και της Φουκουσίμα. Ούτε καν έχει δοκιμάσει κάτι σαν μια Παγκόσμια Επανεκκίνηση.

Ο πρώην αξιωματικός της CIA και των ναυτικών πληροφοριών Robert David Steele λέει ότι «η αλήθεια για την 9/11 βρίσκεται «στο τραπέζι». Ο Πρόεδρος υποσχέθηκε να φτάσει σε όλο βάθος της. Είναι αναποφάσιστος για το αν πρέπει να γίνει αυτό πριν ή μετά τις εκλογές, επειδή φοβάται ότι η σταύρωση του Dick Cheney και των νεο-συντηρητικών που εργάζονταν ως πράκτορες του Σιωνιστικού Ισραήλ θα είναι άκαιρη. Ένας τόμος που περιέχει μια συλλογή των προεδρικών μνημονίων που προετοιμάστηκαν από 28 κορυφαίους μελετητές, κατασκόπους και μηχανικούς υπάρχει διαθέσιμη στο διαδίκτυο:

https://phibetaiota.net/2018/07/memorandums-for-the-president-on-9-11-experts-say-what-the-9-11-commission-was-too-corrupt-to-address/

Η σκουληκότρυπα που πάει ακόμη πιο βαθιά και από την 11η Σεπτεμβρίου, φυσικά, είναι η πυρηνική επίθεση και το τσουνάμι, που διεξήχθη στις 11 Μαρτίου 2011 (3/11) στην Fukushima. Σε αυτό το μέτωπο, η κατάργηση του Πρωθυπουργού της Goldman Sachs, Malcolm Turnbull της Αυστραλίας την περασμένη εβδομάδα, μπορεί να οδηγήσει στην αλήθεια της 3/11, σύμφωνα με δύο πράκτορες της Αυστραλιανής Μυστικής Υπηρεσίας που ασχολήθηκαν με τη Φουκουσίμα.

Αυτοί οι πράκτορες έδωσαν στοιχεία στον Αυστραλό Πρωθυπουργό Kevin Rudd το 2010 πως ένα πυρηνικό όπλο είχε κλαπεί από το ρωσικό υποβρύχιο Kursk το 2000 είχε εισέλθει λαθραία στην Ιαπωνία και επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική επίθεση εναντίον αυτής της χώρας. Την ημέρα που ο Rudd έλαβε τα εν λόγω αποδεικτικά στοιχεία και προσπάθησε να δράσει επ 'αυτού, απολύθηκε από το " Federal Reserve Board " των ΗΠΑ, ανέφεραν οι πράκτορες.

Οι πράκτορες συνέχισαν την προσπάθεια, μαζί με την ιαπωνικές στρατιωτικές πληροφορίες, να εντοπίσουν το όπλο καθώς αυτό ήταν τοποθετημένο στο ιαπωνικό σκάφος βαθέων γεωτρήσεων Chikyu, χωρισμένο σε πέντε μικρότερα όπλα όπου τρυπούσαν στον πυθμένα της Φουκουσίμα πριν ξεκινήσουν να προκαλέσουν σεισμό και το τσουνάμι. Παρόλα αυτά, δεν παρενέβησαν αρχές για να αποτρέψουν αυτήν την επίθεση. Επιπλέον, μετά την επίθεση, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα επικοινώνησε με την White Dragon Society ισχυριζόμενος ότι δεν είχε καμία γνώση ή συμμετοχή στην επίθεση αυτή κατά της Ιαπωνίας.

Στην πραγματικότητα, το μονοπάτι των αποδεικτικών στοιχείων και η NSA που έχει όλες τις λεπτομέρειες, οδηγεί στον πρώην "μαύρο πάπα" (κορυφαίο ιησουίτη) Peter Hans Kolvenbach και στον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Από εκεί, το μονοπάτι οδηγεί στο σατανικό καταφύγιο των Freemasons P2, στην Ελβετία και στο BIS. Γι 'αυτό είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο Ιησουίτης Πάπας Φράνσις είναι τώρα υπό πρωτοφανή επίθεση για την κάλυψη της παιδεραστίας. Ο Francis, παρ’ όλη του τη συζήτηση για μεταρρύθμιση, απέτυχε να αποκαλύψει τη συμμετοχή του Βατικανού σε γεγονότα όπως το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας της Φουκουσίμα.

"Η παραίτηση του Πάπα Φράνσις είναι όλο και πιο πιθανή μετά το αποτυχημένο ταξίδι του στην Ιρλανδία, την καταγγελία του Πάπα από τον Αρχιεπίσκοπο Carlo Maria Viganò και ένα αυξανόμενο κύμα επιθέσεων σε διάφορες χώρες εναντίον ιερέων που θεωρούνται παιδεραστές. Η αντίληψή μας είναι ότι μόνο ένας στους δέκα ιερείς είναι παιδεραστής, αλλά η κουλτούρα ατιμωρησίας για παιδεραστία και ομοφυλοφιλία μέσα στο Βατικανό οδηγεί τώρα σε έκρηξη ", σημείωσε ο Steele. "Υπάρχει μόνον μια θέση στο Βατικανό, όπου υπάρχει περιθώριο για μια ακόμη εικόνα Πάπα, και ο μύθος λέει ότι ο επόμενος πάπας θα είναι ο τελευταίος. Ο καθολικός ηγέτης με τον οποίο μιλάω ανησυχεί βαθύτατα », πρόσθεσε ο Steele. Άλλες πηγές της CIA και του Πενταγώνου συμφώνησαν με αυτήν την ανάλυση.

Ο Πάπας και το Βατικανό είναι το κλειδί για μια πραγματική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του πλανήτη, αφού οι περισσότεροι λεγόμενοι παγκόσμιοι ηγέτες ελέγχονται από το Βατικανό μέσω ενός συνδυασμού δωροδοκίας (μέσω τραπεζικών λογαριασμών δισεκατομμυρίων δολαρίων) και απειλών φόνου ή απομάκρυνσης από την εξουσία.

Το μονοπάτι της επίθεσης της Φουκουσίμα οδηγεί επίσης στη ζώνη του λυκόφωτος, καθώς οι κορυφαίοι μασόνοι της Ρ2 όπως ο Καβαλάρης των Τευτόνων Ιπποτών (και δολοφόνος του Βατικανού) Vincenzo Mazzara ισχυρίζονται ότι τελικά παίρνουν τις εντολές τους από μια οντότητα που ονομάζεται «μαύρος ήλιος», μέσω ακτινοβολίας γάμμα ". Αυτό μπορεί να είναι απλώς προπέτασμα καπνού για να μας αποσπά την προσοχή από τους πραγματικούς (ανθρώπινους) ενόχους. Ωστόσο, οι πηγές του Πενταγώνου επιμένουν ότι υπάρχει μια εσωτεριστική ή εξωγήινη διάσταση στη μάχη για τον πλανήτη Γη και λένε ότι σε αυτό το μέτωπο με περισσότερους “σεισμούς” καταστρέφει συστηματικά τις τελευταίες από τις υποβρύχιες και τις υπόγειες βάσεις της καμπάλ".

Εν τω μεταξύ, εδώ στην επιφάνεια της Γης, ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τι συμβαίνει πραγματικά, θα ήταν μια στρατιωτική δράση και κατοχή εναντίον των φυσικών “κάστρων” των Χαζάρων όπως το BIS και το οικογενειακό συγκρότημα των Rothschild στο Zug της Ελβετίας.

Αυτό είναι απίθανο να συμβεί όσο είναι πρόεδρος ο Trump γιατί όταν ήταν επιχειρηματίας, κάθε φορά που χρεοκοπούσε, δεχόταν βοήθεια από τους Rothschilds (και αυτό μπορεί εύκολα να επιβεβαιωθεί μέσω των εκθέσεων των μέσων ενημέρωσης από τις ημέρες του στην επιχείρηση).

Ένα σαφές σημάδι πως ο Trump είναι ελεγχόμενος από την αντιπολίτευση που ελέγχεται από τον κεντρικό τραπεζίτη ήταν, όταν είπε στο Fox TV ότι αν τον κατηγορούσαν, η χρηματιστηριακή αγορά θα κατέρρεε. Όπως δείχνουν τα γραφήματα στον παρακάτω σύνδεσμο, οι παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές αυξάνονται μόνο λόγω της ιδιωτικής εκτύπωσης χρημάτων της κεντρικής τράπεζας. Με άλλα λόγια, φαίνεται ότι οι κεντρικές τράπεζες χρησιμοποιούν τον Trump για να εκτοξεύουν απειλές ότι θα συντρίψουν τις αγορές εάν ο πρόεδρος που ελέγχεται από την ελεγχόμενη αντιπολίτευση απομακρυνθεί από την εξουσία.

https://www.zerohedge.com/news/2018-08-24/nomi-prins-fed-will-not-give-dark-money

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η άνοδος του χρηματιστηρίου είναι κάτι καλό, αλλά αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι οι κεντρικές τράπεζες εκτυπώνουν κάλπικα χρήματα και τα παραδίδουν στους φίλους τους που τα χρησιμοποιούν για αγορές μετοχών προκειμένου να εδραιώσουν τον έλεγχο των μεγάλων εταιρειών και να γίνουν πλουσιότεροι. Ένας πραγματικός ηγέτης θα έκανε κατάσχεση σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία που αγόρασαν παγκοσμίως με τα κάλπικα χρήματα της κεντρικής τράπεζας και θα τα επέστρεφε στους ανθρώπους του πλανήτη μέσω μέτρου τύπου jubilee.

Εν πάση περιπτώσει, πρόσθετες αποδείξεις προέρχονται και από εκπροσώπους του πρώην υπουργού Οικονομικών της Ιαπωνίας Heizo Takenaka, οι οποίες λένε ότι αυτός παρέδωσε τον έλεγχο των ιαπωνικών εταιρειών στη Χαζαρική Μαφία, επειδή η Ιαπωνία απειλήθηκε με σεισμικά όπλα. Η Ιαπωνία δέχτηκε επίθεση ούτως άλλως επειδή μετά την παραίτηση του Takenaka, ο αυτοκράτορας προσπάθησε να επαναβεβαιώσει τον ιαπωνικό έλεγχο της Τράπεζας της Ιαπωνίας, σύμφωνα με ιαπωνικές πηγές βασιλικής οικογένειας.

Η είδηση ​​ότι ένα ρωσικό σούπερ πυρηνικό όπλο έχει εξαφανιστεί είναι μάλλον συγκεκαλυμμένη απειλή από τον Χαζαρικό όχλο ότι θα το χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει ένα άλλο περιστατικό μαζικής δολοφονίας τύπου Fukushima εάν απειληθεί η εξουσία του. Αυτό μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι (ή θα έπρεπε να πω τα ζόμπι της καμπάλ), όπως η Χίλαρι Κλίντον, εξακολουθούν να υπάρχουν.

Ωστόσο, ενώ πολλοί από τους κορυφαίους Χαζάρους εγκληματίες παραμένουν ελεύθεροι, οι επιθέσεις εναντίον της cabal σε χαμηλότερα επίπεδα έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας. Σε αυτό το μέτωπο, το πιο πρόσφατο γεγονός από τις πηγές του Πενταγώνου είναι ότι "ο γερμανικός χημικός γίγαντας Bayer αφέθηκε να αγοράσει την Monsanto ώστε οι μαζικές αγωγές και οι έρευνες για το glyphosate, GMOs κλπ. να καταργήσουν αυτή την εταιρεία της cabal." Οι πηγές προσθέτουν ότι η "Big Pharma” είναι επίσης σε πτώση όχι μόνο από τη δημόσια αγανάκτηση για τις υψηλές τιμές των φαρμάκων, αλλά και για τα εμβόλια δολοφόνους από τους ομοειδείς της Merck. "

Επίσης, στις ΗΠΑ, ο εβραϊκός ιδιωτικός στρατός της μαφίας, το διεφθαρμένο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD), μπορεί να διερευνηθεί για την επιβολή παράνομων ποσοστώσεων για συλλήψεις, κλήσεις και δελτία για μουσουλμάνους και μειονότητες προστατεύοντας ταυτόχρονα τις εβραϊκές συνοικίες ». Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους συλλαμβάνονται με ψευδείς κατηγορίες (π.χ. το 48,6% των ομοσπονδιακών κρατουμένων κρατούνται για αδικήματα σχετιζόμενα με τα ναρκωτικά) για να προμηθεύουν σκλάβους εργαζόμενους στις ιδιωτικές φυλακές. Σε αυτό το μέτωπο, είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι οι σκλάβοι εργάτες των ιδιωτικών φυλακών έχουν κατέβει σε απεργία.

https://www.zerohedge.com/news/2018-08-24/us-inmates-demand-living-wage-amid-largest-prison-strike-history

Σε ένα άλλο μέτωπο, ο Trump κλιμάκωσε τον πολιτιστικό του πόλεμο ενάντια στην εβραϊκή μαφία επιτιθέμενος στα εβραϊκά τηλεοπτικά δίκτυα όπως το ESPN, το CBS, το Fox και το NBC που πρόσφατα αρνήθηκαν να εκπέμψουν τον Αμερικανικό Εθνικό Ύμνο.

Επίσης, για να αναφερθώ και πάλι στον κ. Steele, "ο Trump μπορεί να δώσει στον Jeff Sessions μία τελευταία ευκαιρία να πραγματοποιήσει σημαντικές δημόσιες έρευνες για τους Κλίντον (για προδοσία, παιδεραστία, εκλογική απάτη και φιλανθρωπική απάτη) καθώς και τον John Brennan. 

Καθώς η “Χίλαρι Κλίντον” προετοιμάζεται να επικεντρωθεί σε τρεις δημοκρατικούς χρηματοδότες, μια σημαντική δημόσια υπενθύμιση των υψηλών εγκλημάτων και παραπτωμάτων της ως υπουργού, συμπεριλαμβανομένης της πώλησης του Λιβάνου στη Γαλλία, της Συρίας και της Υεμένης στη Σαουδική Αραβία, και του ουρανίου Ένα στη Ρωσία θα είναι το καρφί στο Δημοκρατικό φέρετρο στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Προετοιμαστείτε για ένα ζωηρό φθινόπωρο, φιλαράκια.

Πηγή: https://benjaminfulford.net/

Μτφρ: Γ.Βουδούρης – 2018-08-28

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

O Soros χρηματοδότης των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα

Ο Soros βλέπει τον εαυτό του ως ιεραπόστολο της παγκοσμιοποίησης και θέλει να καταστραφεί το κλασσικό μοντέλο της δυτικής δημοκρατίας.

Γιατί να θέλει με 26.000 δολάρια το Open Society Foundation του Soros να στηρίξει οικονομικά όλες τις τρελές και παλαβές που εμφανίζονται στα Athens Pride, της "παρέλασης" για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα;

Γιατί ο Soros να θέλει να χρηματοδοτήσει κόμματα και κινήματα σε Ουγγαρία, Ιταλία, Γαλλία γιατί στήριξε δράσεις κατά της ισλαμοφοβίας;

Ο Soros θέλει την αποσταθεροποίηση, έχει ένα στόχο και χρησιμοποιεί το Open Society Foundation για να εξυπηρετεί τα αλλότρια σχέδια του.

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση γιατί στήριξε τις τρελές στις παρελάσεις του Athens pride αλλά μια εξήγηση που δίνεται είναι ότι πάντα επιχειρεί να σπάσει κατεστημένες νοοτροπίες και αντιλήψεις, δεν πιστεύει στην έννοια του κράτους και κάθε ενέργεια του υποκρύπτει οικονομικό δόλο όπως αναφέρει σε ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο τους οι Garret/Galland Research.

Το γεγονός …

Ευρωστρατός, Ελλάδα-Τουρκία: Οι προϋποθέσεις ήδη παραβιάζονται από την Τουρκία, αλλά η Ελλάδα συνεχίζει να γενικολογεί χωρίς αντίκρισμα

του Σωτήρη Σιδέρη

Πλήθος ερωτηματικών για την αδυναμία της Ελλάδας να θέσει όρους στην ΕΕ όσον αφορά τις ευρωτουρκικές σχέσεις , προκαλούν οι παρασκηνιακές εξελίξεις αναφορικά με την προώθηση της Μόνιμης Διαρθρωμένης Συνεργασίας (PESCO), δηλαδή της ευρωπαϊκής άμυνας. Όπως είναι γνωστό η PESCO περιλαμβάνει και τον Ευρωστρατό και ήδη γίνονται κινήσεις για συμμετοχή και της Τουρκίας , παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις Άγκυρας –Βρυξελλών θεωρητικά βρίσκονται σε κρίση. Σύμφωνα με αξιόπιστες διπλωματικές πηγές, αλλά και με βάση τις θέσεις που έχει καταθέσει η Αθήνα στην ΕΕ και έχει στη διάθεσή του το omegapress.gr βρίσκονται σε εξέλιξη στην αρμόδια ομάδα εργασίας, «επίπονες διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της κατ εξαίρεση συμμετοχής τρίτων στα προγράμματα της PESCO», δηλαδή διαπραγματεύσεις που αφορούν και την Τουρκία. Η ελληνική θέση συμπυκνώνεται στην πάγια αντίληψη ότι η Αθήνα στηρίζει την συνεργασία PESCO-Τουρκίας, υπό προϋποθέσεις που ωστόσο, όποτε τέθηκαν, ουδέποτε τηρήθηκαν από την …

Ο πολύς μυστήριος και άμεμπτος , Θάνος Σιτίστας (Επαχτίτης) έκανε αίτηση στην NSA; Ζήτησε έγγραφα; Και γιατί είναι ανύπαρκτο το Σχέδιο Φαιδώρα;

Υπάρχει νατοϊκό σχέδιο με την ονομασία «Φαιδώρα» για τον διαμελισμό της Ελλάδας;

Μια δεύτερη αναζήτηση με τον όρο «Campen» για το 1988 και πάλι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου «NA/SG-SECDEF/WASHDC/264/83» είναι ανύπαρκτο.

ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ!........ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ HOAXES.... ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!.....

Και για ποιό λόγο να είναι σωστός ο σειριακός αριθμός; Ε! Αλέκο;

Η ΔΙΚΗ: "Κάρλος το Τσακάλι" 500 χιλιάδες δολλάρια από την NSA για την δολοφονία του Αρχιστράτηγου του ΝΑΤΟ!...

Αλεξάντερ Μ. Χαίηγκ: Βαρέθηκα να ελέγχεται η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ από πέντε-έξι άτομα...!
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Είπε ο...Πρόεδρος των ΗΠΑ -Clinton

....η Αμερικανική ναυτική βάση της Σούδας στην Κρήτη, έπρεπε να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή, όπως και τα δύο αεροπλανοφόρα που θα χρησιμοποιούνταν ώστε οι δύο πλευρές να μην κλιμακώσουν το προγραμματισμένο "ελεγχόμενο" γεγονός σε έναν "θερμό" πόλεμο.

Επίσης είπε ότι η Αμερικανική βάση στην Πρέβεζα πρέπει να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή.

Οι φόβοι του Lake πραγματοποιήθηκαν μέχρι ένα σημείο όταν στις 8 Ιανουαρίου ο γερουσιαστής John D. Rockefeller ο 4ος, από την δυτική Βιρτζίνια (και γιος του Προέδρου της Τριμερής Επιτροπής και της ARAMCO), τηλεφώνησε στον Clinton και ζήτησε συνάντηση για την επόμενη ημέρα.

Φυσικά, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, και η οικογένεια Rockefeller ζήτησε από τον Πρόεδρο να εξηγήσει με όλες τις λεπτομέρειες την προγραμματισμένη "κρίση" στο Αιγαίο.

ΗΠΑ-Η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας-Ίμια 1996!

Ο καπετάνιος του αεροπλανοφόρου διατάζει το πλήρωμα να πάρει θέσεις μάχης και διατάζει να στρέψουν τους πυραύλους προς τους ελληνικούς σ…

Οι Ακρότητες και οι Αντιφάσεις της Νέας Θρησκείας (Κλιματικής Αλλαγής)!...

Γράφαμε πριν από λίγες εβδομάδες στην στήλη για τη νέα θρησκεία της Κλιματικής Αλλαγής ( 22/10) και το πώς ως μέρος του τελετουργικού της και των μεθόδων της, ισάξιες της Ιεράς Εξέτασης της Καθολικής Εκκλησίας, προχωρεί σε διώξεις και διαπομπεύσεις όσων έχουν την ατυχή έμπνευση και τόλμη να αντιτεθούν στο δόγμα της.

Τότε είχαμε αναφερθεί στην δίωξη από την Γαλλική κυβέρνηση και τελικά την απόλυση του από την κρατική τηλεόραση, του κ. Φιλίπ Βερντιέ, καταξιωμένου μετεωρολόγου, μετά από την έκδοση βιβλίου του που αμφισβητούσε ορισμένες από τις παραδοχές πάνω στις οποίες στηρίζονται τα χρησιμοποιούμενα σήμερα μοντέλα του Intergovernmental Panel on Climate Change- IPCC που ως γνωστό προσδιορίζουν «με ακρίβεια» εκατομμυριοστού το πώς θα διαμορφωθεί η μέση θερμοκρασία του πλανήτη το 2100 μ.Χ

Η δε Γαλλική κυβέρνηση λόγω του ότι φιλοξενεί την σύνοδο του COP21 στο Παρίσι έχει σύσσωμη προσχωρήσει και εντεστερνιστεί την νέα θρησκεία.

Όπως όλες οι θρησκείες έτσι και αυτή της Κλιματικής Αλλαγής περ…

Αυτοί είναι οι Τούρκοι καταζητούμενοι με Γερμανικές ταυτότητες!.....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ (Σ/να) ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ SEA LION ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΥΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

https://photognomon.blogspot.com/2019/07/blog-post_6.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Πολιτική Ορθότητα: Μετανάστες του Ισλάμ- Δολοφονούν, Βιάζουν, Ληστεύουν και ζητούν επιείκεια!.... Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα!.....

Κορνίλοφ Βλαντιμίρ

Στη Γερμανία, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες. Και οι δύο κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία.

Στη Γερμανία, αυτό το χρονικό διάστημα ταυτόχρονα βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες, στις οποίες οι κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία. Παρά όμως τη σοβαρότητα των εν λόγω εγκλημάτων, τα γερμανικά ΜΜΕ καλύπτουν αυτά τα θέματα αρκετά υποτονικά. Προφανώς, τα ΜΜΕ ακολουθούν την ίδια πολιτική ορθότητα, που ακολουθούσαν και στο γνωστό σκάνδαλο με τη μαζική σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στην Κολωνία το 2016.

Μία από τις επίμαχες υποθέσεις είναι η δολοφονία του 57χρονου εκατομμυριούχου Μαχαέλ Ρίχερ που έγινε στην πόλη Χορμπ αμ Νέκαρ στη Νοτιοδυτική Γερμανία. Το περασμένο φθινόπωρο συνελήφθη ως ύποπτος για αυτό το έγκλημα ο Μοχάμεντ Ομράν Αλμπάκρ από τη Συρία, για τον οποίο, μάλιστα, πριν το έγκλημα, ο γερμανικός Τύπος έγραφε για εκείνον ότι είναι «παράδειγμα επιτυχημένης ενσωμάτωσης».

Η έρευνα όμως έδειξε ότι ο 27χρονος άνδρας, τον…

ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ KAI Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

του Ανδρέα Μουτζουρούλια*

Όσοι είχαν τον χρόνο, αλλά και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 81η ΔΕΘ, θα διαπίστωσαν πως σε κανένα σημείο της τοποθέτησής του δεν υπήρχε αναφορά στα λεγόμενα Εθνικά Θέματα. 
Σίγουρα η οικονομία, η ανεργία, το χρέος είναι στην υψηλότερη θέση της ατζέντας τόσο του Α. Τσίπρα, όσο και του Κ. Μητσοτάκη,....

I prefer to use Twitter and Gab to post short messages and quick notes.

From Ken Adachi

http://educate-yourself.org/contactus/

I appreciate being asked to join LinkedIn networks, but I don't want to be part of Facebook, or Google, or other social media outlets that require you to sign up, including LinkedIn. I prefer to use Twitter and Gab to post short messages and quick notes. 
My Twitter account is https://twitter.com/KenAdachi1 and my Gab account is https://gab.ai/KenAdachi

New ~ The Advantage of Encrypted Email

I want to switch over to encrypted email for all electronic communication wherever possible. I created a new mail account with a server in Germany called "http://tutanota.com" which anyone can join for free with a User name and Password. Approval in now immediate. 

While I'm sure the NSA and Swiss Intelligence can hack into encrypted email, your average fed agency, or military, or private hacker cannot, affording us some degree of privacy from unconstitutional surveillance and data mining. 
I assume that everyone knows by now that …

Ο Ν.Τραμπ «τελειώνει» τον πρεσβευτή των ΗΠΑ Τ.Πάιατ: «Δεν ακολουθεί τις θέσεις μας»

Με ένα πρωτοφανές για τα αμερικανικά δεδομένα άρθρο, το μεγαλύτερο think tank των συντηρητικών στις ΗΠΑ, το Gatestone Institute, όχι απλώς φιλικά προσκείμενο στην κυβέρνηση Τραμπ, αλλά θεωρούμενο ότι εκφράζει τις θέσεις του Λευκού Οίκου, επιτίθεται σφοδρά στον Αμερικανό πρεσβευτή στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.

Αφορμή; Τα όσα είπε στην ομιλία του στο 7ο συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος στις 15 Μαΐου για τον διαμοιρασμό των κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας και την εν συνεχεία στοχοποίηση από αυτόν του pronews.gr, για τον τρόπο που απέδωσε την ομιλία του και «παρέσυρε» (σ.σ.: !!!) τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη σε «λανθασμένες θέσεις» σε άρθρο του στην «Καθημερινή»!

Να σημειώσουμε ότι ο τ. πρόεδρός του Gatestone Institute είναι ο Τζον Μπόλτον, σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ.

Υιοθετώντας πλήρως την θέση του pronews.gr ότι ο Τζέφρι Πάιατ, απλά είναι οπαδός των Δημοκρατικών και ακολουθεί την δική του ατζέντα και όχι της κυβέρνησης Τραμπ, το Gatestone …