“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο ''εγκεφαλικός'' Τέρενς Κουίκ, και τα τουριστικά ταξίδια του στην Αφρική, με το ''Kotzias Travel''

Ο Τέρενς συγκινήθηκε υπερβολικά. Παραλίγο να κλάψει.

Αποκλειστική είδηση:
Διπλή τραγωδία γιά την ελληνική Ομοσπονδία Νέας Υόρκης



- Το αεροπλάνο που θα μετάφερε 15 παιδιά από τις ελληνικές παροικίες ''υποσαχάριας'' Αφρικής, που θα φιλοξενούνταν ''με ενέργειες του κ. Γαλάτουλα'' στην Νέα Υόρκη, έχασε την πορεία γιά Αμερική και προσγειώθηκε στην Κίνα.

- ''Βούλιαξε'' στον Ατλαντικό το πλοίο που μετέφερε το ''κοντέϊνερ'' με την ''ανθρωπιστική βοήθεια'' της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης σε ιεραποστολές Αφρικής.
Π. Γαλάτουλας: «Σαμποτάζ Ματαράγκα γιά να μην δοξαστώ»... Την θλίψη του έκφρασε ο υφυπ. Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ.

Μόνο ως ''σαμποτάζ εκδίκησης'' του πρόεδρου του ''Ελληνοαμερικάνικου Εθνικού Συμβούλιου'' Βασ. Ματαράγκα, μπορεί να χαρακτηριστεί το διπλό κακό που βρήκε την ''παγκόσμιας ακτινοβολίας, μεγαλύτερη ελληνική Ομοσπονδία του κόσμου'', όπως χαρακτηρίζει την μικρομεσαία ''τρεκλίζουσα'' Οργάνωση το ''αφεντικό'' της, ο πρώην πρόεδρός της και τώρα α' αντιπρόεδρος, Πέτρος Γαλάτουλας, ο άξιος απόγονος του Δελαπατρίδη. Μιλάμε γιά Ομοσπονδία διαμάντι, αφού έχει ''σοβαρά'' μέλη-συλλόγους, όπως ''AEK FUN CLUB'', ''Hunting Club Artemis'', ''Panatha Club'' κλπ

Μάλιστα και οι άλλοι δύο της ομάδας των ''Τhree Stooges'', οι πρόεδροι των -υπό διάλυση- Ομοσπονδιών Σικάγου και Βοστώνης, συμφωνούν ότι πρόκειται γιά ''σαμποτάζ'' του Ματαράγκα, που στόχο έχει ''να θίξει την εικόνα του ηγέτη''.

Αλλά ας δούμε τα γεγονότα με την σειρά...
'Ηταν 24 Απριλίου 2018 όταν σε εκδήλωση Κυπρίων, σε κυπριακό εστιατόριο στην Αστόρια Νέας Υόρκης, ο ''εγκεφαλικός'' υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ενημέρωσε τους συνδαιτημόνες γιά τα τουριστικά ταξίδια του στην Αφρική, με το ''Kotzias Travel'' και τις ανάγκες των εκεί Ομογενών. Ο ''φιλάνθρωπος'' (με χρήματα άλλων) τότε πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας ''γκέττο Αστόριας'' Πέτρος Γαλάτουλας, συγκινημένος, σηκώθηκε και δήλωσε με ύφος ''παγκόσμιου ηγέτη'' ότι η ''μεγάλη'' Ομοσπονδία Νέας Υόρκης, υπό την ηγεσία του, θα στείλει σύντομα ένα ''κοντέινερ'' με ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια για τις Ιεραποστολές της Υποσαχάριας Αφρικής. Και θα επαναλαμβάνει την θεία αυτή πράξη κάθε χρόνο. Επίσης, θα φιλοξενεί κάθε χρόνο στην Αμερική, 15 παιδιά Ομογενών από την Αφρική.

'Ενα δάκρυ, από συγκίνηση, κύλησε από το μάτι (το δεξιό) του ''εγκεφαλικού'' γεν. πρόξενου της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη. Και από τότε, καθημερινά, από το ''προξενικό κατάστημα'', τηλεφωνεί μεσημέρια που ξυπνά ο ''μεγάλος τιμονιέρης'', ο ''παγκόσμιος ηγέτης'' Γαλάτουλας, γιά να του υποβάλει τα διπλωματικά σέβη του.

Ο Τέρενς συγκινήθηκε υπερβολικά. Παραλίγο να κλάψει. Μάλιστα, ο ''εγκεφαλικός'' υφυπουργός, συνοδευόμενος από τον ''εγκεφαλικό'' γεν. πρόξενο, υπόβαλε τα σέβη του την επόμενη ημέρα, στην Ομοσπονδία, επισκεπτόμενος το κτίριό της στο ''γκέττο Αστόριας'', όπου ο κ. Γαλάτουλας του απόδωσε ''τιμές υπουργού'', ξεχνώντας να ανοίξει πριν τα παράθυρα γιά να φύγει η ''μπόχα'' τσιγάρου και σκουπιδιών με αποφάγια.

Και στις 26 Απριλίου '18, ο υφυπουργός, με δελτίο τύπου από την Αθήνα, με χαρά, ενημέρωνε γιά την ιστορική φιλανθρωπική υπόσχεση της Ομοσπονδίας του Γαλάτουλα, που θα ''παρέξει'', όπως έγραφε, βοήθεια στην Αφρική.

Το ''κοντέϊνερ'' γέμισε στην αρωστημένη φαντασία του κ. Γαλάτουλα, με ''ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια για τις Ιεραποστολές της Υποσαχάριας Αφρικής''. 'Εγιναν και οι κρατήσεις θέσεων γιά τα 15 παιδιά σε αεροπορική εταιρία, στην αρωστημένη φαντασία του. 

Ενώ ο Τέρενς ''πέταγε'', επειδή βρήκε ανταπόκριση από ''σοβαρό'' πρόεδρο της Ομογένειας του ''γκέττο Αστόριας'' και το δελτίο τύπου του, με την μεγάλη είδηση, δημοσιευόταν στις -όλα γιά το χρήμα- ''χαβούζες'' που ονομάζονται ελληνικά ΜΜΕ Αστόριας.

Φυσικά, ουδέποτε τα παραπάνω έγιναν, ούτε θα γίνουν. Επειδή ο Γαλάτουλας είναι και παθολογικός ψεύτης και ''παπατζής'' που ψοφάει γιά προβολή, έστω και με ηλιθιότητες. Ξέφυγε από την κατηγορία ''αφηνιασμένου ψώνιου'' και εισήλθε στην κατηγορία αρμοδιότητας ψυχίατρου. Οι ηλίθιοι είναι όσοι τον λαμβάνουν υπόψην στα σοβαρά. Δυστυχώς, τον προβάλουν οι ''χαβούζες'' που υποδύονται τις εφημερίδες Αστόριας, με πρώτη την ημερήσια, γιά να διασκεδάζει η Ομογένεια. Και τον ανέχονται τα άβουλα ανθρωπάκια που υποδύονται το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης. Γιά να τους εξευτελίζει και να εξευτελίζει την Οργάνωση και την Ομογένεια. Τους αξίζει...

Φυσικά, το ''ΚΑΛΑΜΙ'' κατάλαβε αμέσως τι γίνεται και τότε, έγραψε... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ)

http://kalami.us/

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments