“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η Σχέση της Σίας Κοσιώνη με την φασιστική εγκληματική οργάνωση, ΚΚΕ

Λέω συνέχεια ότι στον ΣΚΑΙ έχει μαζευτεί το μισό ΚΚΕ, και φυσικά γελάνε οι σανοφάγοι, παρόλο που έχω δώσει πάρα πολλά παραδείγματα. Έχω επίσης αναφέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα και η Σία Κοσιώνη είναι ΚΚΕ, ή προέρχεται από Κομμουνιστική οικογένεια, για να την έχει ο Αλαφούζος κεντρική παρουσιάστρια στο Aljazeera.

Τελικά η Κοσιώνη είναι κόρη ενός ιστορικού στελέχους και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, του οφθαλμίατρου Παναγιώτη Κοσιώνη, ο οποίος εξορίστηκε μάλιστα και στην Μακρόνησο. Και γι' αυτό θα λούζεστε την Σία Κοσιώνη μέχρι να παγώσει η κόλαση και μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Βλέπε Βικπαίδεια “Παναγιώτης Κοσιώνης”.

Η Κοσιώνη έχει άλλωστε παντρευτεί τον Μπακογιάννη, ο οποίος συνεχίζει την παράδοση του παππού του, ο οποίος συνεργάστηκε με το ΚΚΕ για να κυβερνήσει μόλις κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση. Άλλωστε στις συνεντεύξεις του στο ΣΚΑΙ ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είπε ότι το Παλάτι τον κατηγορούσε ότι ήταν κρυπτοκομμουνιστής. 


Άλλωστε και ο Κούλης έχει τώρα αριστερό χέρι στην επικοινωνία τον Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ΚΝΕ.

Πριν παντρευτεί η Κοσιώνη τον Μπακογιάνννη ήταν παντρεμένη με τον Μιχάλη Λεάνη του Sport Fm. Σε σχέση με τον Λεάνη το ΚΚΕ είναι δεξιό κόμμα. Όπως έχω ξαναπεί ο Γιώργος Χελάκης του Sport fm κατέβηκε στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο άλλος συνέταιρος του Sport fm εκείνης της εποχής, ο Μπάμπης Χριστόγλου, έλεγε ανοιχτά στην εκμπομπή του στον Sport fm ότι είναι ΚΚΕ. Όσο για τους δημοσιογράφους που μαζεύανε ήταν λες και άκουγες ΕΡΤ όσον αφορά τα πολιτικά τους σχόλια. Και στήριζαν όλοι τον Σωκράτη Κόκκαλη ο οποίος ήταν όπως λέγεται πρώην άνθρωπος της ΣΤΑΖΙ (μυστικές υπηρεσίες Ανατολικής Γερμανίας). Η KGB είχε μετατρέψει την Ανατολική Γερμαννία (Πρωσία) σε μητρόπολη των ναρκωτικών, της τρομοκρατίας και των αναβολικών, με ότι συνεπάγεται αυτό για την ΣΤΑΖΙ. 
Σήμερα η ΣΤΑΖΙ ζει μέσα στο Κομμουνιστικό Κόμμα της Γερμανίας το Die Linke.

Στο παρακάτω άρθρο του στο Ποντίκι, ο πρώην σύζυγος της Σίας Κοσιώνη Μιχάλης Λεάνης, εξηγεί γιατί πρέπει να ψηφίσουμε ΚΚΕ. Βλέπε Το Ποντίκι

“Μιχάλης Λεάνης: Γιατί με το ΚΚΕ”, Μάιος 2014
http://www.topontiki.gr/article/74214/mihalis-leanis-giati-me-kke

Στο μεταξύ έψαχνα να βρω κάπου ότι η Κοσιώνη είναι όντως κόρη του Παναγιώτη Κοσιώνη, και μιλάμε ότι δεν αναφέρεται πουθενά. Πουθενά δεν αναφέρονται τα ονόματα των τριών παιδιών του Παναγιώτη Κοσιώνη, και πουθενά δεν ανναφέρεται το όνομα του πατέρα της Σίας Κοσιώνη. Τόσο ελεγχόμενα είναι τα Ελληνικά ΜΜΕ. Μην τυχόν και ξυπνήσει ο σανοφάγος.

Χρειάστηκε να βρω μία συνέντευξη της Κοσιώνη η οποία αναφέρει ότι η Κοσιώνη ήταν κόρη οφθαλμίατρου με τρία παιδιά, όσα είχε και ο οφθαλμίατρος Παναγιώτης Κοσιώνης, προκειμένου να επιβεβαιώσω αυτό που είχα καταλάβει από την αρχή.

Για την συνέντευξη της Σίας Κοσιώνη βλέπε Newpost

Ο ΣΚΑΪ είναι η σταθερή μου σχέση

Τώρα αναμένω ο ΣΚΑΙ να στηρίξει κάπως πιο φανερά το ΚΚΕ, τουλάχιστον μετά το καλοκαίρι. Ή έστω κάπως πιο υποχθόνια όπως έκανε με τον ΣΥΡΙΖΑ όταν είχε εξαπολύσει τον πόλεμο εναντίον του Σαμαρά. Ο ΣΚΑΙ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ως νεονεονεονεονεονεοφιλελεύθερο.

Αναλόγως βέβαια και με το πως θα πάνε τα πράγματα με τους Ευρωπαίους. Αν πάνε καλά το πολιτικό μας σύστημα θα στηρίξει τον Κούλη. Βέβαια ακόμη και αν αποφασίσουν να ανεβάσουν το ΚΚΕ μετά το καλοκαίρι μπορούν να το φέρουν και δεύτερο κόμμα, ως απειλή. Στήριξη δεν σημαίνει απαραίτητα να το κάνουν πρώτο κόμμα, ειδικά όσο είμαστε στην ΕΕ. 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου : http://iakovosal.blogspot.com/2018/07/blog-post_27.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments