“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Αισθάνονται πολύ δυνατοί!.... Κάτι συμβαίνει!.... Στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη όλοι!.... Γιατί άραγε; Ποια Καρτέλ στηρίζουν;

Άρωμα παλαιού ΠΑΣΟΚ στο σπίτι του Λιβάνη: Τσίπρας Γεννηματά και κεντροαριστεροί σε συνάντηση ευχών
Το Πεντάγωνο διατάζει την Ελληνική κυβέρνηση!...Το ΝΑΤΟ απειλεί, και οι ΜΙΖΕΣ πέφτουν βροχή!


Στο σπίτι του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Αντώνη Λιβάνη συναντήθηκαν ο Αλέξης Τσίπρας η Φώφη Γεννηματά και πολλά στελέχη της κυβέρνησης και του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου. 

Η συνάντηση έγινε με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του Αντώνη Λιβάνη. Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου γέμισε το σπίτι του με ευχές από τα κεντρικά πολιτικά πρόσωπα της χώρας, με πρώτο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που εμφανίστηκε χωρίς την σύζυγό του, κρατώντας ένα κουτί γλυκά, την Φώφη Γεννηματά, η οποία ήταν αρκετά χαμογελαστή και ευδιάθετη αλλά και υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης, όπως και των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. 
ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ κατά των ΒΑΣΕΩΝ. ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ, έμαθα φθάνοντας στις Βρυξέλλες, ήταν οι ΟΠΑΔΟΙ του Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, οι οποίοι με σφιγμένες γροθιές κραύγαζαν: «έξω οι βάσεις του θανάτου» και «Κίσσιγκερ, δολοφόνε των Λαών», και μέσα στην άγνοιά τους είχαν δίκιο.
Μεταξύ αυτών και ο Κώστας Λαλιώτης, διαχρονικός φίλος της οικογένειας. 

Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή. Ωστόσο για πρώτη φορά -και αυτό έχει τη σημασία του- στο σπίτι που θεωρείτο παλαιότερα σημείο αναφοράς για πολιτικές συζητήσεις, συγκεντρώθηκαν επισκέπτες όχι μόνο από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ -του κόμματος που επιδιώκει να γίνει ο κεντρικός πόλος της κεντροαριστεράς, έναν ρόλο που κατέχει εδώ και πολλά χρόνια το ΠΑΣΟΚ και τώρα το ΚΙΝΑΛ με τη Φώφη Γεννηματά. 

Υπήρχαν και υπουργοί προερχόμενοι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ οι λεγόμενοι ΠΑΣΟΚογενείς αλλά και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, η υπουργός εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αλέκος Φλαμπουράρης, η υπουργός προστασίας του πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ο υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, η πρόεδρος της επιτροπής Ανταγωνισμού και συνεργάτης του πρωθυπουργού Βασιλική Θάνου,(Πέντε δικαστικές ενώσεις προσέφυγαν στο ΣτΕ κατά των δηλώσεων πόθεν έσχες...Τζώρτζ Σόρος-17η Ν. ΚΙΣ!..ο υπουργός Νησιωτικής πολιτικής Φώτης Κουβέλης. 

Δεν υπήρχε, όμως, κανένας προσκεκλημένος από την ομάδα των «53» του ΣΥΡΙΖΑ. 

Επίσης, τις δικές τους ευχές έδωσαν και οι λεγόμενοι ΠΑΣΟΚογνείς βουλευτές και υπουργοί όπως ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, η υπουργός διοικητικής Μεταρρύθμισης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο υπουργός υποδομών και δικτύων Χρήστος Σπίρτζης. Από το στενό «πυρήνα» του ΣΥΡΙΖΑ παρευρέθησαν η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με τον σύντροφό της Γιάννη Μπενίση, αλλά και δημοσιογράφοι.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments