“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο πάνω από την Κριμαία, που ξεκίνησε από την Ελλάδα

Η πορεία του αμερικανικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους ξεκίνησε από την Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποίησε αναγνώριση κοντά στην ακτή της χερσονήσου της Κριμαίας.

Αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ πραγματοποίησε αναγνώριση κοντά στην ακτή της χερσονήσου της Κριμαίας, σύμφωνα με το σύστημα παρακολούθησης PlaneRadar.


Το αναγνωριστικό αεροπλάνο Boeing RC-135V με αριθμό 64-14846 και το διακριτικό MITE21 απογειώθηκε από αεροπορική βάση στην Ελλάδα, στις 08:35 ώρα Μόσχας.

Στις 8:45 ώρα Μόσχας, το Boeing έφτασε στη Μαύρη Θάλασσα και στη συνέχεια προχώρησε στη διεξαγωγή αναγνωριστικής πτήσης κοντά στις ακτές της Κριμαίας.

Πραγματοποίησε αρκετές φορές διέλευση από τα σύνορα της χερσονήσου και στη συνέχεια επέστρεψε στο αεροδρόμιο από όπου ξεκίνησε.

Το RC-135V βρέθηκε στην καθορισμένη περιοχή για περίπου τρεις ώρες.

Πρόσφατα, η δραστηριότητα των ξένων αναγνωριστικών αεροσκαφών, ιδίως των αεροσκαφών των ΗΠΑ, αυξήθηκε στα ρωσικά σύνορα.

Την περασμένη εβδομάδα, δύο αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών εντοπίστηκαν κοντά στη χερσόνησο της Κριμαίας.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments