“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Κοινή επιχείρηση CIA, MI6 και Mossad σε νησί του ανατολικού Αιγαίου

Ένας εξαθλιωμένος από τις κακουχίες Ιρανός μετανάστης, μαζί με 12 ακόμα συμπατριώτες του, έφτασαν τον Οκτώβρη στην Τουρκία και από εκεί πέρασαν στην Ελλάδα με μία φουσκωτή λέμβο. Τίποτα αξιοπερίεργο μέχρι εδώ. Εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι είχαν προηγηθεί, ακολουθώντας την ίδια πανομοιότυπη διαδρομή, σε μία προσπάθεια να προσεγγίσουν την Ευρώπη. Οι μεταναστευτικές ροές, άλλωστε, έχουν κοπάσει σε σύγκριση με το 2015, αλλά παραμένουν σημαντικές.

Ο 47χρονος αυτός άνδρας, όμως, δεν θα μπορούσε να διαφέρει περισσότερο από το καραβάνι μεταναστών και προσφύγων. Ενδεικτικό της ιδιαιτερότητάς του είναι το γεγονός ότι στο κατόπι του βρισκόταν όχι μόνο μία, αλλά τρεις μυστικές υπηρεσίες. Σε μία σπάνια κοινή επιχείρηση, η βρετανική ΜΙ6, η ισραηλινή Mossad και η αμερικανική CIA ανέλαβαν να διασώσουν τον άνδρα αυτόν από το Ιράν, οδηγώντας τον με ασφάλεια στη Βρετανία. Για να το κάνουν αυτό, τον μεταμφίεσαν σε πρόσφυγα, δημιουργώντας μία κάλυψη 12 ακόμα ανδρών, οι οποίοι στην πραγματικότητα είχαν αναλάβει την προστασία του.

Όλα αυτά γιατί αυτός ο άνδρας είναι γνωστός επιστήμονας, ο οποίος έχει συμμετάσχει στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, κατέχοντας πολύτιμες πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται να είχε και ενεργό ρόλο στη δολοφονία του κορυφαίου πυρηνικού εμπειρογνώμονα της Τεχεράνης του Mostafa Ahmadi Roshan. Τα τελευταία χρόνια πολλοί από τους σημαντικότερους επιστήμονες που συμμετέχουν στο πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας έχουν δολοφονηθεί ή έχουν πεθάνει, υπό σκοτεινές συνθήκες. Τρεις, μάλιστα, έχουν εκτελεστεί από το καθεστώς της χώρας τους, με την κατηγορία της προδοσίας και της συνεργασίας με τους δυτικούς.

Όταν ο 47χρονος άνδρας έφτασε στη Γαλλία, πάλι δεν κρίθηκε ασφαλές να κινηθεί με αεροπλάνο και έτσι διείσδυσε σε μια ομάδα μεταναστών που έφτασαν στη Βρετανία με πλοιάριο. Ο τελικός προορισμός του, όμως, είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, αν και προηγήθηκε η ανάκρισή του από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.

Αυτή την κατασκοπική ιστορία, η οποία υπερβαίνει σε φαντασία ακόμα και χολιγουντιανές παραγωγές, έφεραν στη δημοσιότητα βρετανικά Μίντια. Αποκαλύπτοντας το περιστατικό αυτό, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι η όλη επιχείρηση είχε μεγάλο ρίσκο, μιας και η απουσία του Ιρανού επιστήμονα έγινε άμεσα αντιληπτή. Ως συνέπεια, μία ειδική μονάδα των αρχών ασφαλείας του Ιράν προσπάθησε να τον εντοπίσει και να τον φέρει δια της βίας πίσω.


Εξι Ιρανοί μετανάστες πέρασαν τη Μάγχη και εντοπίστηκαν από τις Αρχές στο Κεντ

Έξι Ιρανοί βρέθηκαν σε ακτή της νοτιοανατολικής Αγγλίας αφού διέπλευσαν με πλεούμενο τη Μάγχη, μετέδωσαν βρετανικά ΜΜΕ, καθώς βρετανοί πολιτικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη ραγδαία αύξηση των αφίξεων μεταναστών και προσφύγων από τη Γαλλία.

Οι έξι άνδρες διέπλευσαν το στενό χρησιμοποιώντας φουσκωτό με ισχυρή μηχανή και έφθασαν στο Κίνγκσνταουν, στην κομητεία Κεντ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Press Association (PA) επικαλούμενο το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών.

Πηγή

Ακόμα ένας νεκρός για το Noor 1

Το ένα μετά το άλλο κλείνουν τα στόματα για την πολύκροτη υπόθεση του πλοίου με τα ναρκωτικά

Η εφημερίδα ESPRESSO σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει πως ακόμα ένας εμπλεκόμενος στην υπόθεση του “Noor 1” βρέθηκε νεκρός, αυτή τη φορά από σφαίρες στη Κωνσταντινούπολη.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες είχε γίνει γνωστός ο θάνατος ενός προφυλακισμένου Τούρκου παραπληγικού στην Αθήνα, ο οποίος είχε άμεση σχέση με το πλοίο με τα ναρκωτικά.

Για την υπόθεση, έχει ήδη προφυλακιστεί το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης.

Ο Ιρανός που βρέθηκε νεκρός στη Κωνσταντινούπολη ήταν ο Αχμέντ Σα... Πρόσφατα, οι αστυνομικές αρχές ζήτησαν ενημέρωση από τις αντίστοιχες τουρκικές για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που ήταν καταζητούμενος για την υπόθεση του πλοίου της ηρωίνης, αλλά είχε καταφέρει να διαφύγει όταν έγιναν οι συλλήψεις στην Ελλάδα κι εξαρθρώθηκε το καρτέλ. Η έκπληξη των Ελλήνων αστυνομικών ήταν τεράστια όταν ενημερώθηκαν από σύνδεσμό τους στην τουρκική αστυνομία ότι είχε δολοφονηθεί με πυροβολισμούς πριν από περίπου τρεις μήνες και μάλιστα είχε βρεθεί νεκρός σε κακόφημο ξενοδοχείο της Πόλης! 

Ο Ιρανός καταζητούμενος είχε στενές σχέσεις με έναν συμπατριώτη του, ο οποίος κρατείται στις ελληνικές φυλακές και φέρεται από τις Αρχές ως ο άνθρωπος είχε ρόλο να επιβλέπει τη φόρτωση του φορτίου με τα ναρκωτικά στο «Noor 1», στα ανοιχτά της θάλασσας του Ομάων. Οι Αρχές γνωρίζουν ότι ο Σα... είχε στενές σχέσεις με τον ήδη προφυλακισμένο Έλληνα που είχε δώσει εντολή στον Ινδό καπετάνιο του δεξαμενόπλοιου να φορτώσει νύχτα στα ανοιχτά του Ομάν «κάποια πράγματα», τα οποία μετέφερε με λάντσα ένας άλλος Ιρανός φίλος του!

Ακόμη, τις ημέρες που το παλιό δεξαμενόπλοιο είχε δέσει στην Ελευσίνα, ο Αχμέντ Σα... διέμενε σε κεντρικό πολυτελές ξενοδοχείο των Αθηνών και φέρεται ότι μετέφερε μαζί με έναν Αλβανό μεγάλο μέρος της ηρωίνης σε αποθηκευτικό χώρο. 

Οπως αποδείχτηκε, ο Αχμέντ Σα.... είχε βρει καταφύγιο στην Τουρκία με τη βοήθεια της τοπικής μαφίας MITκι έσβησε τα ίχνη του στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης. Εκεί όμως βρήκε και τον θάνατο, όμως από κάποιους που ήθελαν να σφραγίσουν το στόμα του, μια και γνώριζε κάθε λεπτομέρεια για την υπόθεση του "Noor 1". 

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments