“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Θυμάστε το πόσο παχιά μας πουλούσαν οι Κομμουστοσυμμορίτες, το υπόδειγμα του Ισημερινού;



Θυμάστε το πόσο παχιά μας πουλούσαν οι  Κομμουστοσυμμορίτες, το υπόδειγμα του Ισημερινού και του πρόεδρο του Ραφαέλ Κορέα που διέγραψε μονομερώς το χρέος;


Εξαφανίστηκε ο Κορέα μαζί με το χρέος;

Αυτοθυσίαστηκε?

Τι έγινε;

Και γιατί δεν μας το λένε; 

Ο Κορέα έκανε ένα τρομακρικό λάθος: Μην μπορώντας να διεκδικήσει τρίτη θητεία, έχρισε τον Lenin Moreno διάδοχο του. Γιος προοδευτικού ο σοσιαλίζον γιος, άνθρωπος των αμερικάνων, ο Moreno την έστησε στον Κορέα. 

Την συνέχεια την μάθατε ποτέ;

Ο Κορέα ζητά άσυλο απ’ το Βέλγιο.
Για μια υποτιθέμενη απαγωγή ενός πραξικοπηματία στην Κολομβία θεέ μου.

Την στήσανε και στον Κορέα μια χαρά. 

Άσυλο στο Βέλγιο ζητά ο πρώην πρόεδρος του Εκουαδόρ Ραφαέλ Κορρέα


O πρώην πρόεδρος του Εκουαδόρ Ραφαέλ Κορρέα ζει στο Βέλγιο καθώς κατηγορείται στη χώρα του ότι εμπλεκόταν στην απαγωγή ενός πολιτικού του αντιπάλου που έγινε το 2012.

Άσυλο στο Βέλγιο φέρεται να ζητά ο πρώην πρόεδρος του Εκουαδόρ, Ραφαέλ Κορρέα, ο οποίος κατηγορείται στη χώρα του ότι το 2012 απήγαγε τον πολιτικό του αντίπαλο Φερνάντο Μπάλντα.

Ο Κορέα φέρεται να ζήτησε από τις Βρυξέλλες να του χορηγήσουν άσυλο, καθώς δικαστήριο του Εκουαδόρ αποφάσισε ότι ο πρώην διοικητής της υπηρεσίας πληροφοριών της χώρας Πάμπλο Ρομέρο, θα παραπεμφθεί σε δίκη για την απαγωγή του Μπάλντα.

Το 2012 ο Μπάλντα είχε απαχθεί για σύντομο χρονικό διάστημα στη Μπογκοτά της Κολομβίας, όπου είχε διαφύγει κατηγορούμενος από τις τότε αρχές του Εκουαδόρ για συμμετοχή σε απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του Κορέα το 2010.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, οι εισαγγελικές αρχές του Εκουαδόρ άσκησαν κατηγορίες εναντίον του Κορέα για εμπλοκή στην υπόθεση.

Ο πρώην πρόεδρος της χώρας έχει επανειλημμένως αρνηθεί τις κατηγορίες, ενώ χαρακτήρισε την απόφαση του δικαστηρίου «φάρσα».


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments