“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

«Orbo Ab Chao» - Δημιούργησε χάος και προσέφερε την τάξη. Την δική μας Τάξη.


Η ελίτ που χρησιμοποιεί αυτήν την μέθοδο επί εκατομμύρια χρόνια, είναι μέλη της ΙΔΙΑΣ δύναμης, της ίδιας ενδογαμικής φυλής που ακολουθούν ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο πολλών εκατοντάδων χρόνων.

Ο έλεγχο του ανθρώπινου κοπαδιού με την βία δεν είναι επιθυμητός, ούτε εύκολος, ούτε καν αναγκαίος. Χειραγωγήστε τους κι ελέγξτε τους. Χειραγωγήστε τον τρόπο που σκέφτονται και θα σας ικετεύουν, θα απαιτούν, να περάσετε τα μέτρα που τους κάνουν υποχείρια σας. Είναι κι αυτή μια πανάρχαια συμβουλή επιτυχίας: Αν θέλεις κάποιος να κάνει κάτι, βάλε τον να πιστέψει πως πρόκειται για δική του ιδέα. 

Ο νους της ανθρωπότητας βρίσκεται υπό απόλυτο έλεγχο και οι περισσότεροι δεν έχουν αντίληψη περισσότερη από ένα μέσο ζόμπι. Ελέγχεις κάποιον όταν αυτός σκέφτεται κι ενεργεί με τον τρόπο και τα θέλω κάποιου άλλου. Σύμφωνα με αυτόν τον ορισμό· δεν είναι ερώτημα «αν ο νους του ανθρώπινου ζώου ελέγχεται» αλλά «πόσοι είναι αυτοί που δεν ελέγχονται» Των πάντων ελέγχεται, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό.

Ο νους σας βρίσκεται υπό έλεγχο

Όποιος ακολουθεί το ρεύμα της πλειοψηφίας είναι υπό καθολικό έλεγχο

Η εκπαίδευση κάθε μορφής είναι έλεγχος του νου

Ο στρατός ελέγχει το στράτευμα, «διατάξτε» είναι η μόνιμη λέξη που βρίσκεται στα χείλη όλων.

Οι αιματοβαμμένες θρησκείες ελέγχουν τον νου των πιστών τους σε βαθμό που κυριολεκτικά αυτοί δεν βλέπουν τι γίνεται μπροστά στα μάτια τους.

Ο κατάλογος των ελέγχων του νου είναι ατελείωτος και οι μέθοδοι δοκιμασμένοι.



Λατρεύοντας τα Ερπετά

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments