“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Σαλπάρισα για άλλα facebookικά λιμάνια... Είπα γειά σου κ@ριόλη οβριέ Ζάκεμπεργκ ...

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,.....


Από τη στιγμή που με μπλοκάρισε το φατσοβιβλίο του εβραιοσιωνιστή ερπετού Ζάκεμπεργκ, για 30 μέρες (εδώ το σχετικό: https://attikanea.blogspot.com/2019/05/30.html ) και μάλιστα σε μια περίοδο προεκλογική που η ανάγκη για ενημέρωση και αφύπνιση είναι τεράστια, αποφάσισα να δημιουργήσω μια νέα σελίδα στο ΡΩΣΙΚΟ φ@τσο$ιβλίο, με διεύθυνση https://vk.com/id545972803

Αλυσσίδες στην σκέψη μου, δεν δέχομαι από κανέναν και κυρίως δεν δέχομαι από κανέναν καριόλη οβριό ...

Θα υπερασπιστώ το δικαίωμά μου στην ελεύθερη έκφραση και θα καταδικάζω τους εχθρούς του Έθνους μου, των συμπατριωτών μου ΕΛΛΗΝΩΝ και της Ορθοδοξίας, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

ΟΙ... ΕΥΡΩΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΜΑΣ, ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ... ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ.

Γραφτείτε κι εσείς στο … https://vk.com/ για να ξεμπερδεύουμε με τα συνεχή μπλοκαρίσματα αυτών που θέλουν να φιμώσουν τις φωνές μας και να δημιουργήσουμε μια κυψέλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΖΑΚΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΕΡΠΕΤΟ.



Εγώ, σαλπάρισα για άλλα facebookικά λιμάνια...

Είπα γειά σου κ@ριόλη οβριέ Ζάκεμπεργκ.. άη γ@μήσου κι εσύ και τα ρουφιανοτσόλια σου...

Καλή αντάμωση φατσόφιλοι...

Καλλιόπη Σουφλή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments