“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η επίγνωση!...

"Μια συνέπεια της αριθμοφοβίας που σπάνια συζητιέται είναι η σχέση της με την πίστη στην ψευδοεπιστήμη, κι εδώ θα ερευνηθεί η αλληλεξάρτηση των δύο. 

Σε μια κοινωνία όπου η γενετική μηχανική, η τεχνολογία των λέιζερ και τα ολοκληρωμένα κυκλώματα καθημερινά προσθέτουν κάτι στην αντίληψη μας για τον κόσμο, είναι ιδιαίτερα λυπηρό ότι ένα σημαντικό τμήμα του ενήλικου πληθυσμού μας πιστεύει ακόμη στα Ταρό, τα μέντιουμ και την κρυσταλλομαντεία.

Το βιβλίο της Γένεσης λέει για τον Κατακλυσμό: «... τό δέ ύδωρ έπεκράτει σφόδρα έπί της γης και έκάλυψε πάντα τά όρη τά ύψηλά, ά ήν ύποκάτω τοϋ ουρανού...» (Ζ, 19).

Αν το πάρουμε στην κυριολεξία, αυτό φαίνεται να υποδηλώνει ότι υπήρχαν 3.000 ώς 7.000 μέτρα νερού στην επιφάνεια της γης, πράγμα που ισοδυναμεί με 2 δισεκατομμύρια κυβικά χιλιόμετρα υγρού περίπου! 

Επειδή, σύμφωνα με βιβλικές αναφορές, έβρεχε σαράντα μέρες και σαράντα νύχτες, ή μόνο 960 ώρες, η βροχή πρέπει να έπεφτε με ρυθμό πέντε μέτρα την ώρα περίπου, αρκετή ασφαλώς για να βυθίσει οποιοδήποτε αεροπλανοφόρο, πόσο μάλλον μια κιβωτό φορτωμένη με χιλιάδες ζώα.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments