“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Δημιουργία Κλιματικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας: Εχει πάρει τη μορφή θρησκείας, έχει σκοπό να επιβληθεί δια της βίας

Το Δόγμα του Πράσινου Σοκ: Εχει πάρει τη μορφή θρησκείας, έχει σκοπό να επιβληθεί δια της βίας

Η δημιουργία αριστεροπράσινης πανευρωπαϊκής τράπεζας για το κλίμα με ταυτόχρονη επιβολή βάρβαρων, σοβιετικού τύπου, πράσινων φόρων συναντά τις εργασιακές μεσαιωνικές αντιλήψεις: καλωσήλθατε στον οικονομικό, τραπεζικό και εργασιακό μεσαίωνα της Σοβιετικής νεο-κομμουνιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Του Δρ. ΣΩΤΗΡΗ Ν. ΚΑΜΕΝΟΠΟΥΛΟΥ (*) 

Η νέα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Λάϊεν στην πρώτη της ομιλία ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ανακοίνωσε τη δημιουργία Κλιματικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας και την πανευρωπαϊκή θέσπιση φόρου άνθρακα [1]. 

Ταυτόχρονα, υιοθέτησε πλήρως τις απόψεις της ακροαριστερής-πράσινης πτέρυγας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υιοθετώντας το δόγμα του Green Deal. Το δόγμα Green New Deal είχε εμφανιστεί στις ΗΠΑ ως πρόταση του αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος για τη δήθεν αντιμετώπιση της αλλαγής του κλίματος. 

Όταν η συγκεκριμένη ουτοπική πρόταση κατατέθηκε στην Αμερικανική Γερουσία δεν ψηφίστηκε από κανένα γερουσιαστή. Ούτε καν από τους γερουσιαστές που την κατέθεσαν, [2]! 

Η πρόταση αυτή μεταξύ άλλων περιελάμβανε συνθήκες δημιουργίας εργασιακού μεσαίωνα. Ο γνωστός από τα χρόνια των πειραματικών μνημονίων στη χώρα μας κ. Στίγκλιτζ είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, υποστηρίζοντας το Δόγμα Green New Deal σε ένα απίστευτα εκφοβιστικό άρθρο του: «….With well-designed family leave and support policies and more time-flexibility in our labor market, we could bring more women and more citizens over 65 into the labor force…». 

Οι φράσεις κλειδιά του κ. Στίγκλιτζ: «χρονική ευελιξία στην αγορά εργασίας» και ένταξη «περισσότερων πολιτών άνω των 65 ετών στο εργατικό δυναμικό», [3]. 

Με λίγα λόγια: θα δουλεύουμε μέχρι να πεθάνουμε. Αυτό ίσως αποτελεί την ουσία, το απαύγασμα του δόγματος του Πράσινου Σοκ που προωθεί η νέα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: ένα νέο, μόνιμο, διαρκές πράσινο Μνημόνιο. 

Για ένα μόνιμο πράσινο πρόγραμμα λιτότητας. 

Αλλαγές στο κλίμα συνέβαιναν διαρκώς τα τελευταία 500 εκατομμύρια χρόνια (ενδεικτική Εικόνα 1). Σας θυμίζει κάτι η ονομασία «Jurassic»; Ίσως σας θυμίζει την ταινία με τους δεινόσαυρους, το Jurassic Park; 

Δεν κάνετε λάθος. Πρόκειται ακριβώς για την Iουρασική περίοδο – πριν εκατομμύρια χρόνια -κατά την οποία η θερμοκρασία της Γης ήταν στους 21 βαθμούς Κελσίου (στην Εικόνα 1 η Ιουρασική περίοδος συμβολίζεται με το γράμμα «J» που βρίσκεται μέσα σε κόκκινο κύκλο). 

Σύμφωνα με τη NASA η μέση θερμοκρασία της Γης το 2013 ήταν 14,6 βαθμοί Κελσίου. Δηλαδή, την εποχή των δεινοσαύρων, την Ιουρασική περίοδο, η θερμοκρασία της Γης ήταν 6,4 βαθμοί Κελσίου πιο υψηλή από τη σημερινή. Υπήρχαν λοιπόν την εποχή των δεινοσαύρων πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, αεροπλάνα και βιομηχανίες ώστε να επηρεάσουν μέσω της εκπομπής του διοξειδίου του άνθρακα το κλίμα της Γης και να είναι τόσο υψηλή η θερμοκρασία; 

Εκεί ακριβώς έγκειται η πολιτική απάτη της περίφημης θεωρίας της Κλιματικής Αλλαγής: ορισμένοι προσπαθούν να επιβάλλουν πράσινους – έμμεσους και άμεσους – δυσβάστακτους φόρους με ψευδο-επιχείρημα ένα φυσικό φαινόμενο το οποίο συνέβαινε εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Η πολιτική εκμετάλλευση της αλλαγής του κλίματος παίρνει σιγά-σιγά την τραπεζική της μορφή. 

Η δημιουργία αριστεροπράσινης πανευρωπαϊκής τράπεζας για το κλίμα με ταυτόχρονη επιβολή βάρβαρων, σοβιετικού τύπου, πράσινων φόρων συναντά τις εργασιακές μεσαιωνικές αντιλήψεις: καλωσήλθατε στον οικονομικό, τραπεζικό και εργασιακό μεσαίωνα της Σοβιετικής νεο-κομμουνιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Ακούγονται διαρκώς στη χώρα μας οι πεφωτισμένες απόψεις διάφορων ακαδημαϊκών, πολιτικών προσώπων και εκπροσώπων ΜΚΟ οι οποίοι διαγκωνίζονται στην περιβαλλοντική ευαισθησία. 

Η ερώτηση την οποία πρέπει να θέτουν οι πολίτες σε όλους αυτούς κάθε φορά που τους συναντούν είναι η εξής: «Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την επιβολή πράσινων φόρων» ειδικά στη χώρα μας; 

Ποιά Ελληνική κυβέρνηση θα τολμήσει να επιβάλλει επιπλέον φόρους – με πρόσχημα το περιβάλλον – στον ταλαιπωρημένο Ελληνικό λαό μετά από 10 χρόνια απάνθρωπης υπερφορολόγησης; 

Ποιά Ελληνική κυβέρνηση θα τολμήσει να απαιτήσει από τη διαλυμένη μεσαία τάξη καταβολή επιπλέον φόρων; Σύσσωμο το Ελληνικό πολιτικό προσωπικό έχει παραδεχθεί το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας έχουν κάνει λάθος στο πείραμα του Μνημονίου. 

Ο ίδιος ο κ. Πρωθυπουργός υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι υπήρξε υπερφορολόγηση και πως «έγιναν πολλά λάθη κατά την εφαρμογή των προγραμμάτων λιτότητας στην Ελλάδα από τους Ευρωπαίους εταίρους μας», [4]. 

 Όταν αντιστοίχως, αποκαλυφθεί το εσφαλμένο μοντέλο της κλιματικής απάτης και των σοβιετικών πράσινων φόρων που θέλει να επιβάλλει η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τί θα λένε στους Έλληνες – και Ευρωπαίους – πολίτες; «Συγνώμη, ξανακάναμε λάθος»; 

Θα μετατραπούν οι Ευρωπαίοι πολίτες σε φορολογικά πειραματόζωα διάφορων τραπεζικών πράσινων λόμπυ; 

Το Δόγμα του Πράσινου Σοκ είχε ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες με την επίμονη χειραγώγηση των μαζών μέσω εκφοβιστικών, παραληματικού τύπου, άρθρων και απόψεων για το τέλος του κόσμου το οποίο όμως ποτέ δεν ήλθε, και δεν θα έλθει. 

Το Δόγμα του Πράσινου Σοκ έχει πάρει τη μορφή θρησκείας η οποία έχει σκοπό να επιβληθεί δια της βίας. 

Οι τοπικές κοινωνίες δεν θέλουν τους πράσινους φόρους; 

Ε, λοιπόν θα τους επιβάλλει η Σοβιετική Ευρωπαϊκή Επιτροπή η οποία κρύβει κάτω από το χαλάκι τις απίστευτα καταστροφικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις της πράσινης ενέργειας, [5]. Πρόκειται ίσως για το πιο ύπουλο και ακραία φονταμελιστικό θρησκευτικό-πολιτικό-οικονομικό δόγμα, [6]. 

Λίγο απέχουμε από τη θέσπιση ποινικών διώξεων – δια της ευλογίας του Ευρωπαϊκού Ιερατείου – σε όσους τολμούν να αμφισβητούν το θρησκευτικό Δόγμα του Πράσινου Σοκ. «Meet the new boss, same as the old boss», [7]. 

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ 

https://www.climatechangenews.com/2019/07/16/climate-plays-decisive-role-ursula-von-der-leyen-annointed-eu-chief/ 

https://www.reuters.com/article/us-usa-climate-greennewdeal/republicans-defeat-green-new-deal-in-u-s-senate-vote-democrats-call-a-stunt-idUSKCN1R71BZ 

https://www.theguardian.com/commentisfree/2019/jun/04/climate-change-world-war-iii-green-new-deal 

https://www.cnn.gr/news/politiki/story/185064/mitsotakis-sto-cnni-estiasame-sta-provlimata-poy-apasxoloyn-pragmatika-toys-polites 

https://slpress.gr/oikonomia/poso-quot-vromiko-quot-einai-to-prasino-life-style-ton-vryxellon/ 

https://hellasjournal.com/2019/07/oi-arnites-epistimones-kai-i-klimatiki-allagi-os-thriskeia-to-quot-fainomeno-quot-kai-oi-aktivistes/ 

https://www.youtube.com/watch?v=SHhrZgojY1Q (*) 

Ο Σωτήρης Καμενόπουλος είναι PhD Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου Κρήτης

Οι Ακρότητες και οι Αντιφάσεις της Νέας Θρησκείας (Κλιματικής Αλλαγής)!...
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments