“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Προκειμένου να διατηρηθεί μια δικτατορία, οι δρόμοι πρέπει να ελέγχονται

Ορατά στρατεύματα δεν είναι απαραίτητα για την επίτευξη αυτού του στόχου. Από τις αρχές του εικοστού αιώνα μια πολιτική δύναμη ασφαλείας συνεργάζεται με τον στρατό για να παρακολουθεί τους ανθρώπους. Έχει φθάσει σε τέτοιο βαθμό που τώρα είναι εντελώς συγχωνευμένο στην κοινωνία μας, παρόμοιο με αυτό που υπήρχε στην Ανατολική Γερμανία και την Κομμουνιστική Ρωσία. Οι στοχευόμενοι άνθρωποι σφυροκοπούνται συνεχώς (ομαδοποιούνται) από μεγάλες συμμορίες αμάχων.

Τα μέσα ενημέρωσης μας πληροφορούν ότι τα αόρατα και σιωπηλά όπλα, τα οποία περνούν από τοίχους και δεν αφήνουν κανένα στοιχείο για τη χρήση τους, θα χρησιμοποιηθούν για ανθρωπιστικούς σκοπούς. 

Ωστόσο, η προβλέψιμη συμπεριφορά ενός τυπικού ψυχοπαθούς, όπως υπογράμμισε το προφίλ προσωπικότητάς τους, μας δίνει μια ακριβή ένδειξη για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται πραγματικά η τεχνολογία.

Το ανατρεπτικό δίκτυο για το οποίο ειδοποιήσαμε επανειλημμένα, δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιήσει καταφανείς μεθόδους δολοφονίας, όταν έχουν ορατά όπλα που προκαλούν καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια και καρκίνο. Ποτέ δεν θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα πόσοι έχουν ήδη σκοτώσει κάτω από συνθήκες που φαίνονται απολύτως φυσικές.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής επιδίωξης της εξουσίας, όλα τα κορυφαία ιδρύματα που βασίζεται η κοινωνία μας για να την προειδοποιούν για τέτοια πράγματα ελέγχονται τώρα από τους ψυχοπαθείς.

Οι ΜΚΟ, τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί δεν θα προβούν σε δημόσιες ανακοινώσεις για να περιγράψουν με ακρίβεια αυτό το θέμα. Δεν θα το εκθέσουν σωστά επειδή είναι μέρος του άρρωστου συστήματος.

Τα όπλα και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται από την πολυεθνική δύναμη εναντίον πολιτών σχεδιάστηκαν από τα καλύτερα επιστημονικά και στρατιωτικά μυαλά στον πλανήτη.

Δεν αφήνουν ορατές πληγές και αποκρύπτονται από τις δραστηριότητες που συμβαίνουν κανονικά σε πολιτικά περιβάλλοντα.
Εκπαιδευμένοι μαχητές από ΜΚΟ των ΗΠΑ, Αγγλίας, Γερμανίας, Τουρκίας και δρούν στις πόλεις στην Ελλάδα!....

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments