“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Νομίζω ότι το Λάγκλεϋ έκανε πολύ καλή δουλειά!......

Όταν εκβιάζεις ΠΡΟΣΩΠΑ και καταστάσεις χάνοντας το <μέτρο>  πληρώνεις!....
Νεκρός στην Κωνσταντινούπολη ο Βρετανός πρώην αξιωματικός ιδρυτής της οργάνωσης «Λευκά Κράνη» στη Συρία

O Τζέιμς λε Μεσούριερ (φωτ.: Twitter / Amichai Stein)

Κοντά στο σπίτι του στη συνοικία Μπέιογλου στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε νωρίς το πρωί νεκρός Τζέιμς λε Μεσούριερ, ο Βρετανός πρώην αξιωματικός του στρατού που ίδρυσε το 2013 τη Mayday Rescue, τα «Λευκά Κράνη» ή αλλιώς Συριακή Πολιτική Άμυνα, μια ομάδα διάσωσης ανταρτών στη Συρία.
Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η σορός έχει κατάγματα στα πόδια και στο κεφάλι.
Προς το παρόν τα δημοσιεύματα παρουσιάζουν αντικρουόμενες εκδοχές για το πώς έχασε τη ζωή του. Ο δημοσιογράφος του BBC Μαρκ Έρμπαν επικαλούμενος δευτερογενή πηγή μετέδωσε ότι έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματός, αφήνοντας υπόνοιες ότι κάποιος τον έσπρωξε.

Η δε φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sözcü επικαλούμενη αστυνομικές πηγές γράφει ότι ο Τζέιμς λε Μεσούριερ μπορεί να αυτοκτόνησε, καθώς λάμβανε αντικαταθλιπτική αγωγή για κάποιο διάστημα.
Τα «Λευκά Κράνη» είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση με γραφεία στο Άμστερνταμ και την Κωνσταντινούπολη, με πολλές επιχειρήσεις της να έχουν χρηματοδοτηθεί από τον ΟΗΕ και διάφορες κυβερνήσεις. Η συριακή κυβέρνηση τη θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση με αμφισβητούμενη δράση «αστικής έρευνας και διάσωσης» και κατηγορίες ότι σχεδίασε ψεύτικες επιθέσεις προκειμένου να δώσει αφορμές για στρατιωτική επέμβαση της Δύσης.

http://www.pontos-news.gr/article/201759/nekros-stin-konstantinoypoli-o-idrytis-tis-organosis-leyka-krani-sti-syria

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments