@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

20.1.20

Η αιτιολόγηση της αναστολής των ποινικών διώξεων για την τραγωδία της Κύπρου

Ο Πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης Κωνσταντίνος Καραμανλής, με δήλωσή του στη Βουλή στις 16.10.1975, επιβεβαίωσε τους λόγους που συνέτρεχαν για το «κλείσιμο»του Φακέλου της Κύπρου: «Θα παραμείνει βέβαια ακόμη εκκρεμής η δίωξις των υπευθύνων διά το Πραξικόπημα της Κύπρου και τούτο διότι η Κυβέρνησις νομίζει ότι κατά την παρούσαν φάσιν του Κυπριακού δεν είναι δυνατόν να διεξαχθή η δίκη αυτή αζημίως διά την υπόθεσιν της Κύπρου».

Η αιτιολόγηση της αναστολής των ποινικών διώξεων για την τραγωδία της Κύπρου αποτυπώθηκε στις πράξεις 44 και 45 του Υπουργικού Συμβουλίου της 7ης Μαρτίου1975 και ήταν σαφής.

Τόσο ο Υπουργός Δικαιοσύνης/........ -(Ο Κωνσταντίνος Στεφανάκης από 21 Νοεμβρίου 1974 - 21 Οκτωβρίου 1977..... (Χανιά, 10 Δεκεμβρίου 1917[1] - 30 Αυγούστου 1992[2]) ήταν Έλληνας δικηγόρος και πολιτικός, βουλευτής Ρεθύμνου με την Ένωση Κέντρου και Α΄ Αθηνών με τη ΝΔ. Χρημάτισε υπουργός Δικαιοσύνης. Ήταν σύζυγος της Ιωάννας Μυτιληναίου (με την οποία απέκτησε έναν γιο και μία κόρη) και γιος του Γεωργίου Στεφανάκη και της Μαρίας Μητσοτάκη, κόρης του Κωστή Μητσοτάκη και της Κατήγκως Βενιζέλου.)-

/.......όσο και ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης/...... (Ο Ευάγγελος Αβέρωφ-Τοσίτσας (24 Ιουλίου 1974 – 21 Οκτωβρίου 1981) ήταν Έλληνας πολιτικός και συγγραφέας.) 


/........είχαν ο καθένας το δικαίωμα «να αναβάλει την έναρξη ή να αναστείλει την αρξαμένη ποινική δίωξη επί εγκλημάτων ως και εκείνων εξ ων δύνανται να διατα­ράξουν τις διεθνείς σχέσεις του Κράτους»,3 βάσει των σχετικών διατάξεων του Κώ­δικα Ποινικής Δικονομίας.

************************************************************
Κουτσόγιωργας-Σακελαρόπουλος!.....


Μετά την «υπόθεση των όπλων» που φέρονται να μεταφέρουν στην Κύπρο ο Χ. Κουρής και ο Σ. Βαλυράκης και την άμεση διαγραφή τους από τον Α. Παπανδρέου, στα γραφεία του νέου κόμματος επικρατεί «κλίμα παρανομίας»

Όλοι φοβούνται ότι ανά πάσα στιγμή θα εισβάλει η αστυνομία. 

Και η εντολή του Α. Παπανδρέου είναι σαφής: «Ούτε σουγιά δεν θα έχετε επάνω σας».


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.