“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η μείωση του Παγκόσμιου πληθυσμού ξεκινά από το Ισλάμ!..... Αυτή είναι η αποστολή σας!!!!

Πρωθυπουργός Ινδίας: Η χώρα μπορεί να κάνει σκόνη το Πακιστάν σε 10 ημέρες

Η Ινδία διαθέτει τις απαραίτητες στρατιωτικές ικανότητες για να νικήσει το Πακιστάν σε λιγότερο από δέκα ημέρες σε περίπτωση ένοπλης σύγκρουσης μεταξύ των δύο χωρών της νότιας Ασίας, δήλωσε σήμερα ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι.

Οι δύο πυρηνικές δυνάμεις έχουν αντιπαρατεθεί τρεις φορές μετά τον χωρισμό τους το 1947, ενώ πέρυσι πέρασαν μία μεγάλη κρίση μετά την κατάρριψη πολεμικών αεροσκαφών τους πάνω από τη διαφιλονικούμενη περιοχή του Κασμίρ.

«Το Πακιστάν έχει ήδη χάσει τρεις πολέμους. Οι ένοπλες δυνάμεις μας θα χρειαστούν 7 με δέκα ημέρες για να κάνουν σκόνη το Πακιστάν», τόνισε ο Μόντι στη διάρκεια ομιλίας του σε στρατιωτική ακαδημία του Νέου Δελχί.

Φορώντας το μπορντό κασκέτο των σπουδαστών της στρατιωτικής σχολής ο Ινδός πρωθυπουργός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα πλήγματα της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας στο Πακιστάν το 2016 και το 2019.

«Αυτή είναι “η νέα σκέψη”. Προχωρούμε σε χειρουργικά πλήγματα και βάλουμε εναντίον των τρομοκρατών στο έδαφός τους», τόνισε.

Η κυβέρνηση του Μόντι δέχεται πιέσεις καθώς συνεχίζονται οι διαδηλώσεις κατά του αμφιλεγόμενου νόμου για την παροχή υπηκοότητας αλλά και εξαιτίας της επιβράδυνσης της οικονομίας.

Το Πακιστάν εξακολουθεί να διεξάγει «έναν πόλεμο δι’ αντιπροσώπων» εναντίον της Ινδίας, εκτίμησε ο Ινδός πρωθυπουργός, κατηγορώντας το Ισλαμαμπάντ ότι υποστηρίζει υπογείως ομάδες ανταρτών στο Ινδικό Κασμίρ, όπου η Ινδία είναι αντιμέτωπη με ένοπλη εξέγερση.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments