“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ανάλυση: Μετά την έναρξη της επιδημίας του Coronavirus, το "Event 201" που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο από το ίδρυμα Gates προσομοιώνει το ακριβές σενάριο

Ας δούμε πώς καταλήξαμε στο σενάριο:

Το σενάριο τελειώνει στο σημείο των 18 μηνών, με 65 εκατομμύρια θανάτους. Η πανδημία αρχίζει να επιβραδύνεται λόγω του μειούμενου αριθμού ευαίσθητων ανθρώπων. 


Η πανδημία θα συνεχιστεί με κάποιο ρυθμό έως ότου υπάρξει ένα αποτελεσματικό εμβόλιο ή έως ότου εκτεθεί το 80-90% του παγκόσμιου πληθυσμού. Από εκείνη τη στιγμή, είναι πιθανό να είναι μια ενδημική παιδική ασθένεια.

Άλλα ενδιαφέροντα πράγματα από την προσομοίωση:

"Αν και στην αρχή ορισμένες χώρες είναι σε θέση να τον ελέγξουν, συνεχίζει να εξαπλώνεται και να επανεισάγεται, και τελικά καμία χώρα δεν μπορεί να διατηρήσει τον έλεγχο ".

" Δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι διαθέσιμο εμβόλιο κατά το πρώτο έτος ."

"Δεδομένου ότι ολόκληρος ο ανθρώπινος πληθυσμός είναι ευαίσθητος, κατά τους αρχικούς μήνες της πανδημίας, ο σωρευτικός αριθμός περιπτώσεων αυξάνεται εκθετικά, διπλασιάζοντας κάθε εβδομάδα ".

Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Κι όσο ψάχνω στο διαδίκτυο, βρίσκω.... κι ανατριχιάζω για τα σατανικά μυαλά που επεργάζονται την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, μέσα από την εξάπλωση πανδημιών, που θα εξαφανίσουν έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων... για να μείνουν οι λίγοι που θα μπορούν να ελέγχονται πλήρως από τους σατανικούς ελίτ του παγκόσμιου ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

Και ΕΔΩ: Καλλιόπη Σουφλή





http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments