@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

4.2.20

Νέα ηχητικά της ΕΥΠ από τις συνομιλίες με τους συνεργάτες του κ. Μαρινάκη για το NOOR 1;

Νέες αποκαλύψεις για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το Noor1 προανήγγειλε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, χαρακτηρίζοντας την αντίδραση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, στημένη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Επειδή είμαι Θεσσαλονικιός και δεν θέλω οι συμπατριώτες μου, επειδή είναι καλοπροαίρετοι, να πιάνονται κορόιδο, μετά απ' αυτή την θεατρική παράσταση στην Βουλή ντρέπομαι για τους Βουλευτές της Μακεδονίας. Λένε ότι ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου για να μην υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ. Σε ποιον τα πουλάνε αυτά τα παραμύθια;

Γιατί χρειαζόταν καμιά χάρη ο ΠΑΟΚ αν δεν έχει κάνει αδίκημα ο Σαββίδης; Οχι. Η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί αν είναι συνδιοκτήτης ή όχι ο Σαββίδης, παρότι σύμφωνα με τα στοιχεία μου δεν έχει καμία σχέση. Ο νόμος λέει ότι μέχρι τρίτου βαθμού συγγένειας δεν υπάρχει πρόβλημα. Ε λοιπόν; Γιατί τότε γίνεται τόσος ντόρος; Μπορεί να έχουν κοινή κάποια δουλειά; Ολοι οι άλλοι έχουν κοινές δουλειές και απάτες...

Το ερώτημα που θέτω εγώ είναι γιατί κ. Βουλευτές της Μακεδονίας δεν αντιδράσατε για την κομπίνα που πάει να γίνει; Ο Μαρινάκης διψάει για δόξα, αλλά ο κόσμος πεινάει για φαγητό και ασχολείστε με την δίψα του Μαρινάκη και όχι με την πείνα του λαού. Αυτή είναι η κατάντια του Βουλευτών της Μακεδονίας. Ηξεραν ότι την ώρα που ψήφιζαν αυτό το νομοσχέδιο οδηγούσαν τον ΠΑΟΚ χωρίς λόγο στο πρετόριο.

Είναι κατάπτυστοι γι' αυτό που έχουν κάνει και εμφανίζονται και σαν σωτήρες. Τόσο μεγάλη πολιτική απάτη δεν έχω δει. Την επόμενη μέρα, όπως λέει και το πρωτοσέλιδό μας στο Zougla.gr, γιατί αποπνέει ελευθερία και δεν είναι κανενός, ο μόνος που έβριζε ήταν ο Μαρινάκης, ο οποίος εμφανιζόταν ως ο μεγάλος ηγέτης. Αυτός είναι ο ηγέτης και βρίζει από κάτω δήθεν τον Μητσοτάκη που έκανε τον χάρη στον ΠΑΟΚ.

Στημένα είναι όλα αυτά. Σαν τους κράχτες στον παπά είναι. Θα ακολουθήσουν στο Zougla.gr και νέα ηχητικά της ΕΥΠ από τις συνομιλίες με τους συνεργάτες του κ. Μαρινάκη για το NOOR 1. Γιατί έχει σημασία ποιος είναι ο καταγγέλλων. Η εξουσία είναι βρώμικη. Υπάρχουν ακόμη έντιμοι πολιτικοί, όπως ο φίλος μου, Γιώργος Σούρλας. Η εντιμότητα, όμως, τον έφαγε».


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.