@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

15.3.20

Τραγικές καταστάσεις στην Ιταλία- Ποιοι βίωσαν τον καύσωνα του 1987; Αυτό συμβαίνει με τους νεκρούς!.....

Ο φονικός καύσωνας του 1987 με τους 44 βαθμούς. Οι νεκροί ξεπέρασαν τους 1.300(;) (ο αριθμός δεν είναι ακριβής, λόγω το ότι είχαμε τον καρκίνο του ΠΑΣΟΚ)!.....  και επειδή γέμισαν οι θάλαμοι των νοσοκομείων τους έβαζαν ακόμα και σε βαγόνια – ψυγεία του ΟΣΕ!...
Οι υπάλληλοι των νεκροταφείων και των γραφείων τελετών δεν προλάβαιναν να θάβουν τους νεκρούς με αποτέλεσμα να μένουν ακόμα για 24ωρα άταφοι...

************************************

Τραγικές καταστάσεις στην Ιταλία: Τα γραφεία τελετών δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους συγγενείς των θυμάτων

Η Κυριακή ήταν η χειρότερη μέρα στον ιταλικό βορρά απο την ημέρα της πανδημίας

Δραματικά είναι τα νέα που έρχονται από τη γειτονική χώρα για την κατάσταση που επικρατεί λόγω κορονοϊού.

Η Κυριακή ήταν η χειρότερη μέρα της Ιταλίας στη μάχη που δίνει με τον κορονοϊό, αφού οι αριθμοί σοκάρουν: 368 νεκροί και 3.590 κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο, με τους συνολικούς αριθμούς να φτάνουν σε 1.809 και 24.747 αντίστοιχα.

Η κατάσταση είναι δραματική και ειδικά στον βορρά και ακόμη πιο συγκεκριμενα στη Λομβαρδία. Ειδικά στο Μπέργκαμο τα πράγματα δείχνουν να βρίσκονται εκτός ελέγχου, με συνέπεια τα γραφεία τελετών να αρνούνται να εξυπηρετήσουν τις οικογένειες των θυμάτων.

Όχι επειδή δε θέλουν, φυσικά, αλλά επειδή δεν μπορούν. Όπως μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha ο ανταποκριτής από τη Ρώμη Θεόδωρος Ανδρεάδης-Συγγελάκης, ο αριθμός των νεκρών ανεβαίνει με τέτοια ταχύτητα ώστε να είναι αδύνατο, πλέον, για τα γραφεία τελετών να μπορέσουν να ανταποκριθούν, ενώ για να καταλάβει ο καθένας το πόσο δραματική είναι η κατάσταση στη γειτονική χώρα, ας σκεφτεί αυτό.

Υπάρχουν φέρετρα με νεκρούς στις εκκλησίες και παραμένουν εκεί μέχρι να δουν οι αρμόδιοι τι μπορεί να γίνει, αφού δεν υπάρχει χώρος πλέον όχι μόνο στα νοσοκομεία για τους νοσούντες αλλά ούτε και στα νεκροταφεία για τους νεκρούς...


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.