“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Από το 1995 ένας πόλεμος μαίνεται στον κόσμο της οικονομίας-Τι γίνεται σήμερα στην παγκόσμια σκηνή και ποιά φατρία κάνει παιχνίδι;

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τόσο αφελείς ως προς τον τρόπο που λειτουργεί η οικονομία, ώστε ούτε να υποπτευτούν δεν μπορούν το πώς γίνεται αυτός ο πόλεμος. Ένας από τους τρόπους είναι η απορρόφηση όσων περισσότερων αφελών επενδυτών είναι δυνατόν στην αγορά κεφαλαίου. Όταν οι δυνάμεις που διεξάγουν αυτόν τον πόλεμο πιστέψουν ότι έχουν μαζέψει τα περισσότερα χρήματα που θα μπορούσαν, θα προκαλέσουν παγκόσμιο κραχ, ώστε να παραμείνουν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται στην ομάδα τους.

Με άλλα λόγια, και οι δύο Φατρίες εργάζονται για την κατάρρευση της αγοράς, την καταστροφή του αντιπάλου τους και για να παραμείνει όποιος τα καταφέρει στη θέση του οδηγού. 

Οι πραγματικά χαμένοι είναι όσοι τοποθετούν τις οικονομίες μιας ζωής σε μια ναρκοθετημένη αγορά κεφαλαίου! 

Εάν η Φατρία Έναοι διεθνείς τραπεζίτες που αποκαλείται Νέα Τάξη Πραγμάτων– κερδίσει, θα εγκατασταθεί μία παγκόσμια κυβέρνηση και οι άνθρωποι θα γίνουν σκλάβοι… όσοι γλιτώσουν το πογκρόμ… και στοιχηματίζω ότι ΕΣΕΙΣ και ΕΓΩ δεν θα είμαστε στους επιζώντες!

Εάν κερδίσει η Φατρία Δύο, υπάρχει ένα σχέδιο να πάρουν τα χρήματα που έχουν κλαπεί από ολόκληρο τον πλανήτη και να τα αποδώσουν στα κράτη από όπου προήλθαν. Τα σχέδια είναι έτοιμα και θα εφαρμοστούν άμεσα μόλις απελευθερωθούν τα χρήματα.

Τι γίνεται σήμερα στην παγκόσμια σκηνή και ποιά φατρία κάνει παιχνίδι;

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments