@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

22.3.20

Θάνος Σιτίστας (Επαχτίτης): Σχέδιο για παγκόσμια μείωση του πληθυσμού – Καταρρίπτεται


ΤΕΝΤ ΤΕΡΝΕΡ

Κατά καιρούς, κυκλοφορούν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως οι σκοτεινές δυνάμεις της παγκόσμιας ελίτ, απεργάζονται σχέδια για τη μείωση του πληθυσμού, μέσω ασθενειών, εμβολίων, αεροψεκασμών κτλ. Ποια ειναι όμως η αλήθεια;

ΨΕΥΔΕΣ


Γιατί η σκοτεινές δυνάμεις δεν έχουν καταφέρει ακόμη να μειώσουν το πληθυσμό;

Αεροψεκασμοί, εμβόλια, γενετικά τροποποιημένες τροφές, φθόριο στο νερό κτλ κτλ. Οι συγκεκριμένες θεωρίες συνωμοσίας, υπάρχουν εδώ και αρκετές δεκαετίες. Και όμως: Οι κακοί δεν έχουν καταφέρει να πετυχουν τους σκοτεινούς σκοπούς τους. Μέσα σε 15 χρόνια, αυξηθήκαμε κατα παραπάνω από 1 δις ανθρώπους! Προφανώς τα σχέδια της σκοτεινής ελίτ είτε δε πετυχαίνουν (πράγμα απίθανο διότι διαθέτουν όλα τα μέσα), ή πολύ απλά δεν υπάρχουν.

Παρά τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς, δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχεία που να υποδεικνύει πως κάποιοι θέλουν να μας εξαφανίσουν, μάλλον το αντίθετο.

Με βάση τα ανωτέρω, οι ισχυρισμοί περί προσπάθειας της παγκόσμιας ελίτ για τη μείωση του πληθυσμού, καταρρίπτονται.http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@