@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

17.3.20

Ραγδαία αύξηση πωλήσεων όπλων στις ΗΠΑ-Οι Έλληνες τι κάνουν πώς θα προστατευτούν, που συνεχίζουν να έρχονται λαθρομετανάστες, Τζιχαντιστές, του ISIS;;

Ουρές έξω από κατάστημα όπλων στην Καλιφόρνια, έντονη ζήτηση σε Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον.

Αυτές είναι άλλωστε οι Πολιτείες που έχουν παρουσιάσει τα υψηλότερα κρούσματα κορονοϊού.

Όπως διαβάζω όμως και σε άλλες Πολιτείες των ΗΠΑ παρατηρείται μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις όπλων.

Χαρακτηριστικά τα λόγια 39χρονου υποψήφιου πελάτη: «Οι πολιτικοί και οι άνθρωποι που είναι αντίθετοι στην οπλοκατοχή, μας έλεγαν για πολύ καιρό ότι δεν χρειαζόμαστε όπλα. Αυτή τη στιγμή όμως, ο κόσμος φοβάται και μπορεί να πάρει τις αποφάσεις για τον εαυτό του».

Στο διαδικτυακό πωλητή πυρομαχικών Amno.com, παρατηρήθηκε τεράστια αύξηση στις πωλήσεις. Σύμφωνα με την εταιρεία, από τις 23 Φεβρουαρίου ως τις 4 Μαρτίου η άνοδος έφτασε το 68% σε σχέση με τις 11 ημέρες πριν από την 23/2, ημέρα κατά την οποία σημειώθηκε έκρηξη της πανδημίας του κορονοϊού στην Ιταλία.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.