“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Χορστ Ζεεχόφερ, να κανονίσει σε ποιό κρεματόριο θα γίνει η καύση του πτώματός του!.....

Πρωτοφανής επίθεση του Γερμανού υπ. Εσωτερικών στην Ελλάδα

Την ώρα που η Μέρκελ δεν συγκινείται για τους χιλιάδες νεκρούς της Ιταλίας και της Ισπανίας και δείχνει αποφασισμένη να τινάξει στον αέρα την Ε.Ε παρά να προχωρήσει στο Ευρωομόλογο ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών αλλά και τα γερμανικά ΜΜΕ εξαπολύουν επίθεση στην Ελλάδα για τους “άθλιους καταυλισμούς “.


«Εκκενώστε τώρα τα ελληνικά νησιά» είναι ο τίτλος σχολίου στη διαδικτυακή σελίδα του Spiegel. Το δημοσίευμα όπως και τόσα άλλα των τελευταίων ημερών απευθύνουν έκκληση στην κυβέρνηση να επιληφθεί του θέματος των προσφύγων και μεταναστών στα νησιά. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα εστιάζει στο τι θα πρέπει να γίνει αφού περάσει όλη αυτή η κρίση:

Η συνέχεια του άρθρου : https://kourdistoportocali.com/news-desk/protofanis-epithesi-toy-germanoy-yp-esoterikon-stin-ellada/


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments