@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

6.3.20

Ουίνστον Τσώρτσιλ: «Όπου υπάρχουν τρεις Εβραίοι, υπάρχουν δύο Πρωθυπουργοί και ένας αρχηγός της αντιπολίτευσης»

Η στημένη αντιπαλότητα (ή ψευδαντιπαλότητα) που δημιουργούν οι θρησκείες, οι πολιτικές ιδεολογίες, οι κυβερνήσεις, οι μυστικές υπηρεσίες, οι οικονομικές ολιγαρχίες, οι τοκογλύφοι, οι πρεσβείες, έχει άπειρες μορφές και εφαρμογές. Κάθε μυστική υπηρεσία, κάθε κυβέρνηση, κάθε ξένη πρεσβεία θέλει τα πρόσωπα και η θέση και η αντίθεση σε ένα θέμα, να είναι κατειλημμένα από δικά της στελέχη.

Διάσημη φράση του σιωνιστή Τσώρτσιλ: «Όπου υπάρχουν τρεις Εβραίοι, υπάρχουν δύο Πρωθυπουργοί και ένας αρχηγός της αντιπολίτευσης».

Ουίνστον Τσώρτσιλ, «Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος», Εκδόσεις Γκοβόστη, Τόμος Β, σελ. 1172-3.

Ο  Σόρος,  ένας  διεθνής  εγκληματίας που δημιούργησε  με  τα  κεφάλαιά  του  τα εκατομμύρια των προσφύγων, τους οποίους χρησιμοποιεί εναντίον της Ελλάδας και της Ευρώπης. 

Η  Ελλάδα έχει μπλέξει με ένα πολυπλόκαμο τέρας, μια συμμορία που έχει απλωμένα τα πλοκάμια της και   η  οποία  χρησιμοποιεί το «μεταναστευτικό-προσφυγικό» για να καταστρέψει την Ελλάδα  και  την  Ευρώπη.

Είναι πλέον πασιφανές πως ο πολυεκατομμυριούχος ουγγρο-αμερικανικής καταγωγής επιχειρηματίας, Τζορτζ Σόρος, τρίβει τα χέρια του για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, μετά και την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή και θεωρεί ανοικτά ότι η κυβέρνηση Τσίπρα είναι ένας «βολικός εταίρος» για μπίζνες στα Βαλκάνια.

Στην έκθεση που τιτλοφορείται «Βόρεια Μακεδονία: Τι έρχεται μετά;», ο διεθνής οργανισμός που χρηματοδοτείται άμεσα από το γνωστό δισεκατομμυριούχο, επιχειρεί μια «ακτινογραφία» τόσο της ελληνικής κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης, αλλά και των πολιτών απέναντι στο κατάπτυστο «deal» των Ζάεφ και Τσίπρα για το ονοματολογικό.
Ποιος σύμβουλος του Τσίπρα έπαιρνε χρήματα από τον Σόρος;


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.