“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο κορονοϊός, τα βρώμικά κυκλώματα της παιδοφιλίας, ο Τζώρτζ Σόρος και πως παράγεται το αδρενοχρώμιο. -Το πανίσχυρο διαστημικό όπλο 'Rods from God'

Κορονοϊός – Τι μας κρύβουν και πρέπει να μείνουμε στο σπίτι μας.

Από τα μέσα του Ιανουαρίου του 2020, ξεκίνησε μια είδηση εντονότερα στα ελληνικά ΜΜΕ, που αφορούσε τον κορονοϊό.

Όλο και περισσότερο, όσο περνούσε ο καιρός, βλέπαμε στην τηλεόραση, για την εξάπλωσή του, το πόσο επικίνδυνος είναι και φυσικά, όλη αυτή την τρομοκρατία που ακόμα και μέχρι σήμερα συνεχίζουν να μας «βομβαρδίζουν», σε ότι και να κάνουμε.

ΜΜΕ, κινητά, αφίσες, ενημερώσεις… Παντού συναντάμε οδηγίες για προφύλαξη από τον «θανατηφόρο» κορονοϊό. Με τεράστιο ζήλο, πρωτοφανή για τα δεδομένα, ξαφνικά το κράτος θέλει να προστατέψει την υγεία μας.



Ποιοι ? Αυτοί ? Αυτό το κράτος που μας θέλει σκλάβους, που μας έχει χρεοκοπήσει, που θέλει να σε κάνει να χρωστάς αέρα, που σου κόβει το ρεύμα το νερό, που έχει όλον το κρατικό μηχανισμό, για να σου προκαλεί άγχος και σοβαρά προβλήματα ?

Μη ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι θάνατοι παγκόσμιος, προέρχονται από καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικά και ότι σχετίζεται με το άγχος, που αυτοί προκαλούν. Ποιοι είναι αυτοί ? Μα φυσικά η «ΕΛΙΤ».

Κόψαν το βίντεο της χαζαρικής μαφίας και καλά επειδή παραβιάζει τους κανόνες.

Ο ιός αυτός κατασκευάστηκε από τους κακούς, το «βαθύ κράτος» ή Deep State και τον γνωστό σε όλους Bill Gates, στα εργαστήρια βιολογικών όπλων στο Ουχάν ( Wuhan ) στην Κίνα, τα οποία ανήκαν στον George Soros (Γιωργος Σόρος).

Την πρώτη και ισχυρή παρτίδα του ιού, την είχαν αποθηκεύσει στις αποθήκες χημικών στο λιμάνι της Τιανζίν ( Tianjin ) στην Κίνα !





Ολόκληρο Το άρθρο ΕΔΩ 



http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments