@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

19.3.20

«Έχω την αίσθηση πως κάτι επικό πρόκειται να συμβεί.» Συμφωνούμε Φίλτατε, με επιφύλαξις!.....

«Έχω την αίσθηση πως κάτι επικό πρόκειται να συμβεί.» «Θα σας μεταφέρω ένα θετικό μήνυμα για το πόσο καλή είναι η πανδημία για τις...

«Έχω την αίσθηση πως κάτι επικό πρόκειται να συμβεί

«Θα σας μεταφέρω ένα θετικό μήνυμα για το πόσο καλή είναι η πανδημία για τις ΗΠΑ ειδικά και για την παγκόσμια οικονομία γενικότερα.»

Ο Robert David Steele, πρώην κατάσκοπος - αξιωματούχος της CIA, συν-δημιουργός της Υπηρεσίας Πληροφοριών των Ναυτικών Σωμάτων, μας λέει στο βίντεο που ακολουθεί:

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

«Θα σας μεταφέρω ένα θετικό μήνυμα για το πόσο καλή είναι η πανδημία για τις ΗΠΑ ειδικά και για την παγκόσμια οικονομία γενικότερα.

Ο Patrick Buchanan (πρώην διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου) , ένας από τους ήρωές μου, έχει κάνει κάποιες επισημάνσεις . Αυτός ο ιός που πιστεύω ότι ο πρόεδρος τώρα για δικούς του λόγους επιτρέπει να εξαπλωθεί, έχει χρησιμοποιηθεί για να επιβραδύνει την παγκόσμια οικονομία , έχει χρησιμοποιηθεί για να υπάρξει υποστήριξη για κάποια πράγματα που στην τελική θα αποβούν πολύ πολύ θετικά.

Ο Patrick Buchanan επεσήμανε πως κλείνουμε τα σύνορα, επαναφέρουμε την παραγωγή, επαναπροσδιορίζουμε ό,τι έχει σχέση με την ιατρική.

Κάποιος άλλος έχει ένα άρθρο το οποίο θα προβάλω αύριο.

Έριξα μια ματιά στο Zero Hedge. Έχουν μια πολύ χρήσιμη λειτουργία φιλτραρίσματος , όπως κάνω κι εγώ για άλλους. Η Παγκοσμιοποίηση τελείωσε. Προσωπικά το πιστεύω , έχω υπάρξει υποστηρικτής του Τραμπ από τον Αύγουστο του 2015 οπότε και έγραψα το πρώτο μου άρθρο σχετικά με το πώς ο Τραμπ θα μπορούσε να νικήσει, αλλά προφανώς υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζω. Ακολουθώ τον Q, μου αρέσει …

Έχω την αίσθηση πως κάτι επικό πρόκειται να συμβεί .

Νομίζω ότι θα δούμε μία παγκόσμια οικονομική επανεκκίνηση και ένα ενδιαφέρον θέμα που ήρθε στην επιφάνεια σήμερα είναι ότι ο Chuck Schumer (Δημοκρατικός γερουσιαστής), που ουσιαστικά είναι εχθρός των ΗΠΑ, βασικά εκπροσωπεί το Ισραήλ και όχι τη Νέα Υόρκη, μίλησε για Ιωβιλαίο χρέους (διαγραφή χρεών- και για την ιστορία: Στον εβραϊκό Μωσαϊκό Νόμο, κατά το Σαββατικό έτος, κάθε επτά χρόνια δηλαδή, διαγράφονταν όλα τα χρέη. Κάθε 49 χρόνια, δηλαδή κάθε επτά Σαββατικά έτη, ήταν το «Ιωβηλαίο Έτος» κατά το οποίο διαγράφονταν τα χρέη και απελευθερώνονταν οι σκλάβοι.) και μιλά για 750 δις δολάρια σε όλη την επικράτεια.

Kαι για να το κλείσω εδώ.

Πιστεύω πως ο Kορωνοϊός είναι μία καλή προπαγάνδα. Είναι μια ψεύτικη πανδημία. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν από καρδιακές νόσους, καρκίνο, τροχαία. Αλλά ζύγισα τα δεδομένα και πιστεύω πως αυτό που συμβαίνει τώρα είναι μια επανεκκίνηση κι επίσης παρατηρώ πως μολονότι οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι και κατά κάποιο τρόπο πανικοβλημένοι, από την άλλη έρχεται ο ένας κοντά στον άλλον.

Δε νομίζω πως θα ξεμείνουμε από τρόφιμα, δε νομίζω πως θα ξεμείνουμε από νερό, δε νομίζω πως θα πέσει το ρεύμα. Και μόλις καταλαγιάσει ο πανικός, θα οδηγηθούμε στο να επαναξιολογήσουμε την κατάσταση.

Επίσης, πιστεύω πως όλο αυτό δημιουργεί την υποδομή για τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ώστε να έχει όλα αυτά που χρειάζεται ώστε να κάνει πράγματα που δεν θα ήταν εφικτά να γίνουν κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Όπως μια διαγραφή των φοιτητικών χρεών και άλλα πολλά.

Επιτρέψτε μου να κλείσω με αυτή την επισήμανση:

Ο Κορωνοϊός είναι μια απάτη, αλλά όλο αυτό θα μπορούσε να καταλήξει σε έναν αριστοτεχνικό χειρισμό και εγώ πρόκειται να εμπιστευθώ το Σχέδιο.

Ο Θεός να σας ευλογεί , ο Θεός να ευλογεί την Αμερική , ο Θεός να ευλογεί τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.»


Σχόλιον: Ποιός Θεός όμως; Φίλτατε!....

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@