@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

7.3.20

Οι Διεθνής τριγωνικές σχέσεις και η Ελλάς!....

Τον Μάρτιο του 1979, υπογράφτηκε το Σύμφωνο Ειρήνης μεταξύ Ισραήλ και Αιγύπτου, υπό την εποπτεία του Προέδρου Κάρτερ.

Σχεδόν αμέσως μετά, τον Ιούνιο συγκεκριμένα οι Κάρτερ και Μπρέζνιεφ υπέγραψαν την συμφωνία SALT-2, για τον περιορισμό των στρατηγικών όπλων.

Παράλληλα συμφώνησαν μέσα στο χρόνο να επέμβουν οι Σοβιετικοί στο Αφγανιστάν, για να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα, για την πώληση συμβατικών όπλων στις γύρω περιοχές και κυρίως στις χώρες της Μεσογείου!......

*******************************

Επιστρέφοντας ο Καραμανλής από την Μόσχα, του είχαμε ετοιμάσει μια δυσάρεστη έκπληξη: Το ΝΑΤΟ σε συνεννόηση με το Αμερικανικό Πεντάγωνο, έστειλε το Αμερικανικό Πολεμικό πλοίο "ΟΛΠΑΝΥ" κι άραξε στο Σκαραμαγκά για επισκευές, όπως δήλωσαν επίσημα!.....

Παράλληλα πήρα εντολή να ειδοποιήσω τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -(ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΚΕ), που ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης, να κινητοποιήσει το ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ "του" ενάντια στον ελλιμενισμό.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ δε συννενόηση με το ΚΚΕ, κετέβασε το ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ στο πεζοδρόμιο για διαμαρτυρία!....

Ο Καραμανλής κατάλαβε γι άλλη μιά φορά, ότι η Αμερική ήταν εδώ!.......

**************************************

Στις 13 Μαρτίου 1980, ο πρέσβυς των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ρόμπερτ Μακλόσκυ, επισκέφθηκε το Αρχηγείο της Α' Στρατιάς στην Λάρισα!.....

Νέο τηλεφώνημα στον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Του διάβασα την ανακοίνωση που θα έκανε για το επεισόδιο αυτό, χωρίς να ξεφύγει από την γραμμή, δήλωσε: "Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, ότι η Ελληνική Κυβέρνηση επέτρεψε σε πρεσβευτή ξένης χώρας, να επισκεφθεί Ελληνικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις".

Παγκόσμιοι Εντολοδότες
Αθανάσιος Στριγάς

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.