“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Στη Γερμανία θα ελέγχονταν εισαγγελείς και δικαστές που κακουργοποίησαν μια τέτοια υπόθεση-Πονάει απόψε που σας έσκισε ο Τσίπρας;

ΤΑΔΕ ΕΦΗ: Γιάννης Μακρυγιάννης -Στη Γερμανία θα ελέγχονταν εισαγγελείς και δικαστές που κακουργοποίησαν μια τέτοια υπόθεση *Το επίμαχο υλικό, όπως δέχτηκε το δικαστήριο, αντιγράφηκε από τους δύο δημοσιογράφους στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, όπου είχε μεταβεί η Εύη Τσέκου με τον εργατολόγο Χρήστο Νικολουτσόπουλο.

Κατά την άποψη του δικαστηρίου, παρά την καταδικαστική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, το βιντεοσκοπημένο υλικό με τις προσωπικές στιγμές των δυο εραστών δεν αποτελεί αρχείο προσωπικών δεδομένων κατά την έννοια του νόμου. 


Ο Γρηγόρης Ψαριανός απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο του Πρώτου Θέματος Γιάννη Μακρυγιάννη, τον αποκάλεσε «Κασιδιάρη».

Δημοσιογράφος: Εμένα λες Κασιδιάρη;
Ψαριανός: Τους συντρόφους σου στο ΣΥΡΙΖΑ
Δημοσιογράφος: Παρ'το πίσω τώρα
Ψαριανός: Ο Κασιδιάρης και ο Κουφοντίνας είναι μαζί σας. Χέρι-χέρι πάτε μαζί τους.

Δημοσιογράφος:Πονάει απόψε που σας έσκισε ο Τσίπρας;





Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του ο δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος» Γιάννης Μακρυγιάννης.

Ο κ. Μακρυγιάννης απολογήθηκε για την κατηγορία της απλής συνέργειας σε παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων που αφορά το επίμαχο DVD της υπόθεσης Ζαχόπουλου.

Τον κ. Μακρυγιάννη συνόδευσε στο ανακριτικό γραφείο σε ένδειξη συμπαράστασής του ο εκδότης της εφημερίδας, Θέμος Αναστασιάδης, ο οποίος την ίδια ώρα ζήτησε από την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου να απολογηθεί εδώ και τώρα, παρ ότι εκκρεμεί η μήνυσή του κατά του ανακριτή.

Άλλη μια σημαντική εξέλιξη που αφορά του θέμα Ζαχόπουλου, είναι η αποφυλάκιση της 35χρονης πρώην συμβασιούχου, μετά από ένα διάστημα μηνών στις φυλακές Κορυδαλλού.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments