@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

17.3.20

COVID-19-SARS-CoV-2: Είναι δυνατόν; Και βέβαια είναι δυνατόν....Sars-Sars-3

Σχόλιον: ... διότι δεν είναι λογικό να υπάρχουν αντιδραστήρια, για όλο τον πληθυσμό του Πλανήτη!...Σε όλες τις χώρες θα υπάρχουν ελλείψεις, τις οποίες θα τις βαφτίσουν με διάφορα άλλα ονόματα!.... 

Εμείς δεν έχουμε για τους Έλληνες, τι γίνει με τα ΔΥΟ εκατομμύρια ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; 

Είναι δυνατόν; Σε λίγες μέρες ξεσπά καταιγίδα και ΔΕΝ θα τελειώσει σύντομα…


Διαβάζω από το ΕΘΝΟΣ και το δημοσίευμα με τίτλο “Κορονοϊός: Τέλος τα αντιδραστήρια για την εξέταση του ιού” τα ακόλουθα: Με το σταγονόμετρο γίνονται πλέον τα διαγνωστικά τεστ σε δείγματα για τον κορονοϊό, καθώς τελειώνουν και τα αντιδραστήρια που απαιτούνται για την εξέταση. Γεγονός βέβαια που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για τον έλεγχο της διασποράς του ιού στην κοινότητα, δεδομένου ότι τις επόμενες εβδομάδες (μία με δύο) οι ειδικοί αναμένουν να ξεκινήσει η έξαρση των κρουσμάτων.

Του ΝΙΚΟΥ ΓΚΙΚΑ

Έγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr από υψηλόβαθμες πηγές αναφέρουν ότι πλέον είναι ελάχιστα τα διαθέσιμα αντιδραστήρια στον ΕΟΔΥ και στα εξειδικευμένα εργαστήρια της χώρας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σύντομα θα υπάρξει συνεργασία με ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, προκειμένου να αποστέλλονται και εκεί δείγματα. Άλλωστε ο ιδιωτικός τομέας φαίνεται ότι διαθέτει ακόμη προμήθειες, γι αυτό εξάλλου και πραγματοποιούνται εξετάσεις σε εξαιρετικά υψηλές τιμές από 150 έως και πάνω από 300 ευρώ με κάλυψη των εξόδων από τους ίδιους τους πολίτες.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη: «Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) δύναται να συνάπτει συμβάσεις για απευθείας ανάθεση υπηρεσιών, για την εξέταση δειγμάτων με ιδιωτικούς φορείς παροχής υγείας».

Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι εδώ και κάποιες ημέρες όταν άρχισε δηλαδή να περιορίζεται το απόθεμα των αντιδραστηρίων, ξεκίνησε μόνο ο δειγματοληπτικός έλεγχος στα δείγματα και πλέον πραγματοποιείται όχι σε όλους που έχουν συμπτώματα, έστω και έντονα, αλλά μόνο στις ευπαθείς ομάδες με σοβαρή συμπτωματολογία, καθώς και σε όσους νοσηλεύονται με πνευμονία στα νοσοκομεία.

Άγνωστο παραμένει εάν με τα λιγοστά τεστ που γίνονται σε πανελλαδικό επίπεδο μπορεί να επιτευχθεί η ακριβής καταγραφή των κρουσμάτων του κορονοϊού που υπάρχουν στη χώρα. Εξάλλου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στην τελευταία του ανακοίνωση μίλησε ξεκάθαρα για την ανάγκη να πραγματοποιούνται όλο και περισσότερα τεστ στους πολίτες που παρουσιάζουν συμπτώματα ανεξάρτητα εάν είναι ήπια ή όχι, καθώς μόνο έτσι μπορεί να περιορισθεί η διασπορά στην κοινότητα.

Την έλλειψη αντιδραστηρίων επιβεβαίωσε και ο επιφανής καθηγητής επιδημιολογίας και κοινωνικής ιατρικής Άγγελος Χατζάκης ο οποίος μιλώντας στο OPEN έκανε ξεκάθαρα λόγω για ελλείψεις στα απαραίτητα αντιδραστήρια.…και αναρωτιέμαι: Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό την πιο κρίσιμη στιγμή;

Σίγουρα υπάρχουν ανεύθυνοι εκεί έξω, αλλά οι περισσότεροι κλειστήκαμε μέσα με αίσθηση ατομικής ευθύνης, για να μην συμμετέχουμε στη διασπορά της νόσου, προσπαθώντας εν τέλει να βοηθήσουμε στο έργο του συστήματος υγείας και της κυβέρνησης!

Καθώς εργάζομαι πάνω στην πρόγνωση του καιρού, το ανάλογο της παραπάνω είδησης είναι το να έρχεται σε λίγες ώρες μια πολύ ισχυρή κακοκαιρία και ακριβώς στην πιο κρίσιμη στιγμή να σταματούν να καταγράφουν οι μετεωρολογικοί σταθμοί. Τι πρόβλεψη να κάνεις;

Αν σταματήσουν οι καταγραφές, όλα αυτά τα μέτρα παύουν πια να έχουν οποιοδήποτε νόημα. Και θα το ξαναπώ: Ακόμη και με τα μέτρα που πήρατε και ο κόσμος προσπαθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό του να τηρεί, είναι απλά μαθηματικά η εξέλιξη μιας επιδημίας με παράγοντες όπως ο ρυθμός εξάπλωσης, η θνητότητα και η ασυμπτωματική περίοδος.

Θέλω να πιστεύω ότι εκεί στην κυβέρνηση, τρέχετε προσομοιώσεις, τα έχετε αναλύσει όλα αυτά, δεν κινείστε στα τυφλά και ότι ήδη προσπαθείτε να βρείτε κι άλλους χώρους (ιδίως ΜΕΘ) γιατί σε λίγες ημέρες είναι σίγουρο ότι θα ξεσπάσει καταιγίδα και δεν θα τελειώσει σύντομα…

https://www.defence-point.gr/news/einai-dynaton-se-liges-meres-xespa-kataigida-kai-den-tha-teleiosei-syntoma

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@