@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

16.3.20

Hello, hello Can you hear me *** Υψηλόβαθμοι Αμερικανοί θα παραστούν στη Μόσχα για την Ημέρα της Νίκης

Τη διαβεβαίωση πως υψηλόβαθμοι Αμερικανοί θα παραβρεθούν στη Μόσχα για την Ημέρα της Νίκης, εξέφρασε ο Αμερικανός πρέσβης στη Ρωσία.

Τη διαβεβαίωση πως αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων Αμερικανών αξιωματούχων θα παραβρεθούν στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Μόσχα, για την Ημέρα της Νίκης και το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, εξέφρασε σε συνέντευξη του, ο πρέσβης των ΗΠΑ στη Ρωσία, Τζον Σάλιβαν.

Μιλώντας στην εφημερίδα Kommersant, ο Αμερικανός διπλωμάτης δήλωσε πως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δεσμευθεί να στείλει στη ρωσική πρωτεύουσα ομάδα υψηλόβαθμων αξιωματούχων, ώστε να παραβρεθούν και να εκπροσωπήσουν τις ΗΠΑ στις εκδηλώσεις της 9ης Μαίου.

Σύμφωνα με τον Σάλιβαν, η 75η επέτειος από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αποτελεί μια πολύ σημαντική ημερομηνία, αλλά η παγκόσμια έξαρση του κορονοϊού έχει κάνει τον σχεδιασμό πολύ δύσκολο. Πολλές εκδηλώσεις έχουν ακυρωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πέσκοφ δήλωσε νωρίτερα πως ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ δεν θα παραστεί στην στρατιωτική παρέλαση της Μόσχας. Το Κρεμλίνο συμπλήρωσε, δεν γνωρίζει ποιος θα παραστεί στη θέση του.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.