@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

10.3.20

Rasputin...de Greco και τα Λαμόγια της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Rasputin...de Greco και τα Λαμόγια της  ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ  ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αυτά είναι τα Λαμόγια της  ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ  ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. Τους ενημερώνεις ότι ο «Ρασπούτιν» είναι ο τ. υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος που έχει συνομιλήσει μαζί μου, ΣΗΜ.: ΕΙΜΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ζητώντας μου να παρανομήσω, (και δεν είναι μόνο η υπόθεση της Novartis…) τους γνωστοποιώ τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του Ρασπούτιν και αυτοί δεν θέλουν να ξέρουν  ….!!!

Αυτό είναι το κινητό του ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ και έχει συνομιλήσει μαζί ...κατά τα άλλα είμαι Καταζητούμενος Διεθνώς ε;...... ξύλο που το θέλετε όλοι Λαμόγια. Όποιος έχει τα κότσια ας έρθει να με συλλάβει στην ΔΑΝΙΑ διαμένω σε γνωστή ταχ. δ/νη.


ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ , ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ!!!

https://www.edocr.com/v/jler6jyz/eahatzisavvas/Rasputinde-Greco-kai-ta-Lamogia-ths-ENWSHS-DIKASTW

Αυτός μου ζήτησε να «κατασκευάσω» επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος πολιτικών.

Μου ζητούσαν στοιχεία για την υπόθεση Novartis η συμμορία του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου γνωστός και ως «Ρασπούτιν» στην πιάτσα των Εισαγγελέων και Δικαστών, μεταξύ πολλών άλλων υποθέσεων διαφθοράς στην χώρα μας.

Τους είπα ότι δεν έχω άλλα στοιχεία πλην αυτών που τους παρείχα, από τις Αμερικανικές Αρχές

τότε μου ζήτησαν να κατασκευάσω  επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος πολιτικών ειδικότερα σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά και του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Όταν αρνήθηκα να συνεργαστώ μαζί τους και έβαλαν τους «ανθρώπους» τους πληρωμένους δημοσιογράφους να με «βρωμίσουν» ότι δήθεν είμαι άνθρωπος της ΜΙΤ όταν οι ίδιοι γνώριζαν ότι δρούσα ως κατάσκοπος στην Τουρκία για λογαριασμό της ΕΥΠ προασπίζοντας τα  Εθνικά μας συμφέροντα.

Ο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ξέχασε ότι συνομιλούσαμε στα τηλέφωνα…!!!

Και έχετε σήμερα εμένα καταζητούμενο; 

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΔΑΝΙΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ,

ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.https://www.edocr.com/v/3wlxwalv/eahatzisavvas/Aytos-moy-zhthse-na-kataskeyasw-epibaryntika-stoix

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ: https://photognomon.blogspot.com/

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.