@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

9.4.20

Στη φυλακή έβαλαν τον αγρότη που πυροβόλησε στον ΑΕΡΑ,για τους 15 Λαθρομετανάστες, που προσπάθησαν να τον σφάξουν, στην Χίο

Σχόλιον: Επικεφαλίδα Διαγγελέα!.....

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ : Όπως έχουμε ξαναγράψει στην Ελλάδα υπάρχει κράτος, αλλά δεν έχει σχέση με το έθνος, την πατρίδα και την Ελλάδα...και το σημερινό άρθρο το αποδεικνύει περίτρανα. Ο αγρότης δεν ήξερε ότι το ΜΟΝΟ που του επιτρέπει το ανθελληνικό κράτος, είναι να καθίσει και να βλέπει την καταστροφή της περιουσίας του, και γιατί όχι και την κακοποίηση του ίδιου από τους λαθροεισβολείς. ( Διαγγελέας: Η να κάνει πως κοιμάται)!..... Η απόφαση αυτή ...είναι απόφαση ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ.... και έξω από το γράμμα και το πνεύμα της διάταξης του άρθρου 286 ΚΠΔ


Ούτε ύποπτος είναι ούτε φυγόδικος ή φυγόποινος και επιπλέον δεν έχει αμετάκλητες καταδίκες για ομοειδείς ποινικά κολάσιμες πράξεις για να πιθανολογείται βάσιμα ότι αν αφηνόταν ελεύθερος θα διέπραττε και άλλα εγκλήματα. Προφυλάκιση δυστυχώς για να φοβούνται όλοι οι άλλοι! Η προσωρινή κράτηση όμως δεν είναι ποινή! Αυτό έγινε για να φοβηθεί ο κάτοικος της χώρας και να μην ΑΝΤΙΔΡΑ στον βίαιο εποικισμό της χώρας του.Στις φυλακές της Χίου οδηγήθηκε ο 48χρονος αγρότης από το χωριό Χαλκειός γιατί πυροβόλησε δύο αλλοδαπούς που μπήκαν στο κτήμα του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης και σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε βάρος του, πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα και τραυμάτισε δύο αλλοδαπούς που μπήκαν μέσα στο θερμοκήπιό του με ανακριτή και εισαγγελέα να εισηγούνται την προφυλάκισή του.

Ας σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, την ίδια μέρα ομάδα νεαρών που διαμένουν στον γειτονικό με το θερμοκήπιό του καταυλισμό, είχε επιτεθεί στον 48χρονο με πέτρες και ξύλα. Εναντίον τεσσάρων από αυτούς έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.

Τι είχε πει ο ίδιος

Το περιστατικό έγινε την 1η Απριλίου 2020 όταν διαπίστωσε ότι εντός του περίκλειστου χώρου του θερμοκηπίου, ευρίσκονταν 4-5 αλλοδαποί με διάφορα οπωροκηπευτικά είδη στα χέρια.

Είδε, μάλιστα, όπως λέει, ότι μια άλλη ομάδα περίπου δέκα (10) ήταν γύρω και μέσα στην υδατοδεξαμενή μου, κάνοντας μπάνιο και βουτιές. Κάνει λόγο μάλιστα για «πραγματικά κατάσταση ΣΟΚ», αφού είχαν καταστρέψει την περίφραξη, είχαν καταστρέψει το περίβλημα του θερμοκηπίου, είχαν ατάκτως αφαιρέσει ανυπολόγιστη ποσότητα προϊόντων, είχαν αφαιρέσει τα εργαλεία και ακόμα και η αυτοσχέδια δεξαμενή που προορίζεται για να ποτίζονται οι βιολογικές καλλιέργειες είχε μολυνθεί από σαπούνια.

Τις φωνές και τις εκκλήσεις του «POLICE- POLICE» ακολούθησαν φωνές, χειρονομίες, πέτρες και ξύλα. Όπως θα πει, τότε σε «κατάσταση πανικού και συναισθηματικής έξαρσης» πήρε την καραμπίνα θεωρώντας ότι πρέπει να την είχε στο όχημά του μήπως τυχόν και του επιτεθούν, για τη διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας. Λίγο αργότερα από απόσταση 70-75 μέτρων, έριξε με την καραμπίνα στον αέρα προειδοποιητικά 3 φορές.

Σημειώνει δε πως τα συγκεκριμένου τύπου σκάγια δεν θα μπορούσαν «σε καμία περίπτωση να τραυματίσουν σοβαρά κάποιον – πόσω μάλλον – να σκοτώσουν». Αφετέρου πως δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να τους πήξει ή να τους σκοτώσει αναφέρει το dikastiko.gr

ΠΗΓΗ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@